joi, 21 august 2014

FURTUNILE, VIJELIILE ŞI PLOILE TORENŢIALE VOR FACE RAVAGII !

                            21 August 2014, ora 7,15 dimineaţa !

                                                             Dragii mei,

Astăzi dimineaţă ,înainte sa ma dau jos din pat, văd cu ochii închişi sub mijloc de Cer, văd un Cer înorat din care ploaia curge torential,cu bulbuci as spune, asa era de puternică. 
Din senin ,a început si un vânt puternic, o furtună mare care mătura totul în cale. Din copaci cădeau fructele de puteai sa le aduni cu galeata, iar strugurii cadeau din bolta de vie,sau de pe butuci.
Pe jos dragilor, erau numai frunze, fructe si struguri copti dar si verzi. 
Era ca si cum ploaia ar fi fost cu grindina mare. Tot ce era fruct sau leguma, toate erau pe jos, prin praf, prin frunze si prin băltile de apă.
Dragii mei, din păcate văm trai astfel de momente, in care furtunile, vijeliile puternice şi ploaia cu grindina va distruge si ceea ce a mai ramas.
Nu putem decat sa ne rugam la BUNUL DUMNEZEU şi la MAICA  DOMNULUI, ca sa ne dea fratilor, ploaie curata si linistita, ca sa ne putem bucura de munca, de truda mainilor noastre, de fiecare zi.
Indiferent ca stam la casa,sau la bloc, toti avem de suferit ,daca se vor isca astfel de furtuni, vijelii foarte puternice, extrem de puternice, asa cum eu le-am văzut astazi dimineaţă.
Şi nu uitati dragii mei : din puţinul vostru, dati si celor necajiţi si oropsiti, nu asteptati sa va ceara, ci faceti-le surpriză şi aveti milă de astfel de oameni saraci.
                                  Cu dragoste,
                                                   Maria

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu