marți, 19 august 2014

ŞI DUHUL LUI DUMNEZEU , ERA LÂNGĂ MINE CÂND SCRIAM !

                


                                 Noapte de 18 -19  august 2014,ora 2 35 !


                                                                Dragii mei,

În timp ce scriam la articolul anterior, iată că O Fărâmiţă din Duhul Lui Dumnezeu, sub formă de steluţă aurie, extrem de stralucitoare, a venit în zbor prin dreapta mea, s-a oprit în aer în faţa Monitorului,  apoi m-a înconjurat prin partea stanga pe deasupra umerilor, şi a ajuns iar în faţa Monitorului prin dreapta mea.

                                              .....

Dragilor, luaţi voi cu ochii minţii din această poză, cea mai stralucitoare steluţă, şi închipuiţi-vă că o vedeţi în faţa ochilor vostri, si ca daca ati intinde putin mâna, ati putea-o atinge.
Numai că această steluţă aurie, era mai stralucitoare decât Soarele. Nu este prima oara, când o văd în jurul meu, pe mâna mea, pe foaia pe care scriu, sau chiar în faţa Monitorului, ca şi cum mi-ar aproba toate câte scriu în acele momente.
Astfel de clipe fratilor, sunt uimitoare chiar si pentru mine! Pentru că, mi se întâmplă atât de multe lucruri minunate,încât mereu îmi spun, că nu le merit, că nu sunt vrednică. 
Am promis Bunului  Dumnezeu şi Maicii Domnului, că voi face numai Voia Sa, şi că voi scrie toate câte El mi-arată. 
Promisiunea făcută Lui Dumnezeu, este precum Jurământul  sacru !
Fratilor, fiti buni si milostivi, si sa va tineti întotdeauna Promisiunile şi faţă de Dumnezeu şi Maica  Domnului, dar şi faţă de Aproapele.
Şi astfel vă veti face osteni a Împărăţiei Lui Dumnezeu.                 Cu dragoste, Maria. 

6 comentarii:

  1. Este o noapte ciudata; pisicile sunt nelinstite, nu neaparat in rau. E ora 4 dimineata si nu dorm; e adevarat, e un miros teribil-probabil iar au inceput sa arda caini-unii sunt ucisi cu brutalitate, altii, ma tem ca nu sunt morti. Prea multa risipa de viata si in randul oamenilor si in cel al animalelor, oasarilor, pestilor, plantelor. Prea multa cruzime fata de Pamant.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Daca imi este ingaduit,te-as intreba despre ce zona a tarii este vorba ?

      Ștergere
    2. Vine un moment în viaţa fiecăruia dintre noi, în care vom da socoteală cu vârf şi îndesat de faptele noastre ! Chiar dacă sunt câini, nu trebuie loviti,omorâţi şi arşi ! Cine va face aşa, va avea aceeaşi soarta precum cea a câinilor pe care i-a omorât cu brutalitate. S-au creat adăposturi, se primesc sume imense de bani pentru întreţinerea lor, şi-atunci cum putem face asemenea fapte,cu atâta cruzime ? Acestia care fac asa ceva, nu sunt oameni, ci doar niste specimene, care traiesc de pe urma cainilor, ca niste paraziti ! Doamne, iartă-le lor că nu ştiu ce fac !

      Ștergere
  2. Dumnezeu ne-a lasat exact asa cum se spune " in plata Domnului " adica sa ne platim greselile .Cand mor mii de oameni nevinovati, mor copii , sant bombardate convoaiele de refugiati civili ca in Ucraina, mor in nordul Irakului oameni pasnici , tarani omorati de jihadisti, mor paletinieni doar pentru ca-si cer dreptul lor legitim la o tara si la viata lor distrusa de ocupantii evrei care au hotarat ei ca Palestina e tara lor ni nu a palestinienilor , cand vezi atatea crime nepedepsite ce poti sa mai spui ?! Si asta nu e totul , cand va incepe razboiul nimicitor , al 3-lea , atunci chiar nu mai e nici o speranta. Dumnezeu si-a intors definitiv fata de la pamanteni si noua nu ne ramane decat sa speram la o moarte mai putin chinuitoare.Asta a fost povestea Pamantului, un esec de proportii al celui care l-a creat.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Nu imi place formularea: "un esec de proportii al celui care l-a creat".
      Daca va refereati la un esec al lui Dumnezeu, NU e bine!

      Ștergere
  3. Era vorba despre Bucuresti

    RăspundețiȘtergere