duminică, 31 august 2014

AM VĂZUT PUNEREA ÎN RACLĂ , A SFÂNTULUI ACOPERĂMÂNT AL MAICII DOMNULUI !

                         30  August 2014 , ora 8,30  dimineaţa !

Astăzi dimineaţă dragii mei, m-a trezit O  Lumina alba orbitor de stralucitoare.
Am deschis ochii şi vedeam în plafonul camerei mele o umbra densă şi mare, care se mişca continuu.
Închid ochii mei, căci eu aşa văd cel mai bine cu ei, şi astfel văd fratilor un Cer de noapte albastră catifelată, iar în Cer văd fraţilor, văd cu ochii închişi ,un Pat de lumină albă,orbitor de stralucitoare.
Pe acest pat de Lumină orbitoare, statea întinsă Măicuţa Lui Dumnezeu.
La căpătâiul MAICII  DOMNULUI , de-a drepta Maicii, văd o persoană care este în picioare, nu-i văd Chipul ,dar are în mâinile Sale, PREA  SFÂNT  ACOPERĂMÂNTUL  MAICII  DOMNULUI. 

                           ...

Această persoană dragilor, se apleacă şi aseaza în dreapta Maicii ,Prea Cinstitul Brâu, care era mai alb decât Lumina.
Acum vedeam cu ochii închişi, pe MAICA  DOMNULUI, întinsă pe patul de Lumină albă orbitoare, şi lângă Măicuţa Domnului stralucea orbitor de puternic, Brâul Maicii  îndoit în două .
După ce l-au pus lângă Mâna Maicii , totul strălucea cât 10  Sori albi la un loc. 
Totul a durat doar câteva clipe dragilor,,după care a disparut ca si prin topire.
Nu am cuvinte dragii mei, ca să mulţumesc Lui Dumnezeu şi Maicii Domnului,pentru toate aceste MINUNI  dumnezeiesti.
Dar cu mare dragoste sufletească fratilor, le împărtăşesc şi vouă, pentru ca şi voi să cunoaşteţi toate acestea, c-au fost şi sunt adevărate. 
Să ne închinăm fratilor, MAICII  LUI  DUMNEZEU, şi să-i aducem prinos de mulţumire si de dragoste sufleteasca, în Rugăciunile noastre.
                                  Cu dragoste şi preţuire,
                                                             Maria.

5 comentarii:

  1. Buna ziua, Maria . Briul Maicii Domnului este de culoare ROSIE. Asa a fost din totdeauna ! Culoarea rosie este....si reprezinta Dragostea.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Draga mea, eu scriu din cele traite live de mine, si nu din cele auzite sau citite in carti !
      Braul MAICII DOMNULUI, are mai multe culori : o dată l-am văzut bleu senin, altădată erau auriu, si acum l-am văzut alb orbitor de stralucitor,
      Culoarea Roşie de care spui este culoarea DUHULUI CELUI PREA SFÂNT ! Este Sângele Domnului nostru Iisus Hristos. Odată mi-am pus o lenjerie roşie pe pat, si cand m-am băgat în pat am auzit un glas care m-a certat zicându-mi : Dă-te jos de pe culoarea roşie din pat ! Roşu este culoarea DUHULUI SFANT ! Si din acea clipa nu mi-am mai pus pe pat lenjerii roşii. Eu scriu aici, numai din ceea ce eu traiesc si nu din auzite sau citite ! Nimic nu este cenzurat, nimic nu este copiat din alta parte. Chiar daca tu imi spui ca este Roşu, eu te contrazic, si voi spune ca in Primavara am vazut-o pe MAICA DOMNULUI pe CER, si avea Braul Său, împăturit pe mâinile Sale, si avea culoarea Soarelui, un galben -auriu orbitor de stralucitor, si cand a inceput sa intinda Mainile Sale, cuprindea cu ele si cu Braul auriu toata Bolta Cereasca ! Eu nu scriu CARTI, si nici nu fac vreun profit din ceea ce scriu ! Eu scriu din Dragoste fata de DUMNEZEU şi faţă de Semeni, iar scopul meu este acela de a aduce cât mai multi semeni la CREDINŢĂ !

      Ștergere
    2. Maria.... Maica Domnului....intr-adevar este invaluita in mai multe culori...si anume culorile curcubeului, dar Briul i-a fost dat culoarea ROSIE. Ca o vezi tu...cum o vezi este placut, foarte placut. Iar in viitor in Biserica va veni in culoarea ROSIE a imbracamintii Bisericesti. Numai EA are voie in straiele bisericesti de culoarea ROSIE. Nu ai cum sa ma contrazici...pentru ca nu poti s-o contrazici pe MAICA DOMNULUI. Nu poti vedea mai mult de Sfinta Treime !. Ma bucur ca te-am cunoscut....si cindva o sa mai stam de vorba in aceasta privinta ! Cind Dumnezeu va inlesni conversatia..:Daca ai fi un pic mai atenta....ai sti ca ROSUL este al Maicii Domnului si este singe regal, singele LUI . :)

      Ștergere
    3. Intrebare pentru Seherezada ..... cine esti in spirit Maica Domnului sau Maria Magdalena ? Eu stiu ca sunt doua spirite diferite.....si de cand esti intrupata pe aici prin Romania ? As dori sa stiu si eu cand o sa intri in biserica imbracata in rosu alaturi de Iisus , binenteles.

      Ștergere
  2. http://www.femeilor.ro/rugaciunea-braul-maicii-domnului-tamaduieste-orice-suferinta-690.html

    RăspundețiȘtergere