sâmbătă, 23 august 2014

CUTREMUR SAU O POSIBILĂ EXPLOZIE ???

                                    23  August  2014, ora 18,30 !

            Astăzi dragii mei, am primit o mulţime de Vesti, din păcate nu prea bune.
Iată cum la ora 18,30 cand scriam aici pe blog ,chiar daca eram cu faţa la monitor, văd în spatele meu, văd spre Răsărit mai multe blocuri, case, şi dintre ele se ridică mai sus decât toate, O  VILĂ cu mai multe etaje, cu cu acoperis rosu, gen Lindab.
Vila, avea peretii albi la exterior, si era învăluită dragilor, într-o Ceaţă densă, de jos de la temelie , până deasupra acoperişului.
Arăta de parcă era în nori, dar nu era în nori, ci era mai sus decât celelalte locuinţe. Era ridicată de o forţă nevăzută ,anume ca s-o văd că este înconjurată de un fum alb transparent, ca o ceaţă densă. Numai această VILĂ cu vreo 3 etaje posibil, era ridicată deasupra celorlalte locuinţe.
Brusc, aud un zgomot urât pe sub pământ ! Un zgomot precum tropăitul cailor şi un huruit urât puternic. 
Simţeam, cum Pământul clocotea chiar sub mine, şi auzeam huruitul şi zgomotul precum tropăitul cailor.
Brusc ,văd cum VILA  cu acoperiş roşu, care era învăluită ca într-o ceaţă densa, cum sărea pe loc , ca si cum ar fi fost pusă pe arcuri.
Da, era înspăimântător să aud zgomotul de sub pământ şi huruitul puternic, iar în acelasi timp, să văd cum acea VILĂ ,învăluită în aburul dens, până deasupra acoperişului , ca într-o plasă era prinsă în acel abur, sau ceaţă densă, s-o vad cum sărea pe loc, ca pe nişte arcuri. Asa cum saltă capacul de la o oala care fierbe pe aragaz, tot asa sărea si VILA, dar mai puternic. 
Dragii mei, eu nu stiu unde se afla aceasta VILĂ , şi ce se va întampla cu aceasta ; tot la fel cum nu stiu, ce poate sa însemne acel zgomot urât si acel huruit puternic.
Dar după cum veţi vedea, nu va trece prea mult timp şi vom afla ce va fi cu toate câte am scris, aici în acest articol.
Trebuie să credeţi că, ROMÂNIA este si va fi ocrotită de Cutremure devastatoare , pentru că ,chiar aşa este!
                                   Cu dragoste, Maria
  

9 comentarii:

  1. Buna seara,Doamna Maria.
    Urmaresc de putina vreme blogul dvs. asa ca va cer scuze daca ati mai explicat acest lucru si cu alta ocazie. Doream sa stiu pe ce va bazati cand spuneti ca Romania va fi ferita de un cutremur devastator,prin aceasta intelegand un cutremur cu magnitudine suficient de mare incat sa produca victime si pagube materiale. Va multumesc.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Bună seara ! DA ! România va fi ocrotită de CUTREMURE DEVASTATOARE !
      Când spun aceasta, mă gâmdesc la CUVINTELE MÂNTUITORULUI , când L-am văzut pe Cer, de curând,am scris despre aceasta.
      Atunci IISUS a spus că: ROMÂNIA, urmează a fi al Doilea IERUSALIM ! Iar MAICA DOMNULUI , în mai multe rânduri ,mi-a apărut şi mi-a spus că : ROMÂNIA ,este GRADINA RAIULUI ! Ori dacă IISUS HRISTOS şi-a ales ca fiind ROMÂNIA cel de-al DOILEA IERUSALIM, iar MAICA DOMNLUI ,să fie GRADINA SA, nu are cum ca să distrugă IERUSALIMUL SĂU, în care va veni pentru a Doua oară. POPORUL ROMÂN, este UN POPOR plăcut LUI DUMNEZEU şi MAICII DOMNULUI. Este iubit acolo SUS, iar DUMNEZEU îl va ocroti si de CUTREMURE şi de Războaie, pentru CREDINŢA sa. ROMÂNIA va fi cel de-al doilea IERUSALIM. Ori când iubesti pe cineva, nu-i faci rău ! Apoi ,mai exista O MARE ŞI ULUITOARE TAINĂ MARE, despre care nu am voie să vorbesc încă. Este de bine ! Va fi ceva....precum Naşterea Mântuitorului, atât de MARE ca şi TAINĂ. Deci pot să mai spun încă o dată, că ROMÂNIA este ŢARA aleasă a Lui DUMNEZEU, pentru ca FIUL SĂU şi MÂNTUITORUL nostru, să vină pentru a doua oară pe Pământ, pe norii Cerului, asa ca si adult, si că nu vor fi CUTREMURE DEVASTATOARE ! Staţi linistiţi fratilor, şi indiferent ce veti auzi prin mass-media, ca ar trebui sa ne asteptam la UN CUTREMUR devastator, să nu luaţi în seama. Sunt doar pentru a mări audienţa !

      Ștergere
    2. Inca o data multumiri pentru raspunsul prompt si detaliat.
      Cu cele mai bune ganduri.

      Ștergere
    3. Cu mult drag ! Sa nu aveti teama de CUTREMURE MARI ,devastatoare în ROMANIA ! Nu vor fi la asa intensitate !

      Ștergere
    4. Eu de mult ma gindeam cit au suferit oamenii de pe aceste teritorii cu foarte multi ani in urma,citi ne-au calcat in picioare si au furat de aici si inca mai fura si poate ca, Dumnezeu in millostivirea Sa s-o indupleca sa nu ne mai faca sa suferim si din cauza cataclismelor...

      Ștergere
  2. Buna seara! Cred ca de un astfel de raspuns imi doream (curiozitatea mea din comentariile precedente), legat de noi/Romania. Ar fi o experinta unica, ca acesta "uluitoare taina mare" sa se petreaca in timpul vietii noastre. Va multumesc si va doresc multa sanatate!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Da ! În timpul vieţii noastre se va înfăptui această MARE TAINĂ , de care eu mă bucur si în prezent şi pe care O TRAIESC . Dar încă nu a venit Ziua Împlinirii acestei TAINE, ca sa fie văzută de toată Lumea ! Iar eu nu am voie să vorbesc deocamdată ! Multumesc mult pentru urări!

      Ștergere
  3. Momentul cand se va intampla il stie numai Bunul Dumnezeu! Sa speram ca nu va trece prea mult pana va veni Marea Taina si transformarile benefice pe care le va aduce. Majoritatii celor care au primit si primesc astfel de mesaje de la Dumnezeu, li s-a aratat ca intai vom trece prin necazuri si tulburari mari, odata cu omenirea si planeta noatra, pe care am exploatat-o si aproape ca am distrus-o. E foarte bine sa gandim pozitiv si sa ne pastram credinta in mantuirea noastra si a poporului roman, pentru ca asta ne va ajuta sa trecem peste necazurile pe care le mai avem de infruntat. Acestea vor include probabil si cutremure mai mari si mai mici, cum au fost intotdeauna. Avem incredere ca acestea intr-adevar nu vor fi “devastatoare”, adica de tip cataclism cum li s-a aratat mai demult altor persoane inzestrate, inclusiv unor mari duhovnici. Il rugam pe Bunul Dumnezeu, Fiul si Maica Sa sa ne usureze povara! Va multumim pentru impartasirea mesajelor si pentru increderea pe care o transmiteti oamenilor, chiar si cand vestile nu sunt prea bune. Multa sanatate!

    RăspundețiȘtergere
  4. Momentul cand se va intampla il stie numai Bunul Dumnezeu! Sa speram ca nu va trece prea mult pana va veni Marea Taina si transformarile benefice pe care le va aduce. Majoritatii celor care au primit si primesc astfel de mesaje de la Dumnezeu, li s-a aratat ca intai vom trece prin necazuri si tulburari mari, odata cu omenirea si planeta noatra, pe care am exploatat-o si aproape ca am distrus-o. E foarte bine sa gandim pozitiv si sa ne pastram credinta in mantuirea noastra si a poporului roman, pentru ca asta ne va ajuta sa trecem peste necazurile pe care le mai avem de infruntat. Acestea vor include probabil si cutremure mai mari si mai mici, cum au fost intotdeauna. Avem incredere ca acestea intr-adevar nu vor fi “devastatoare”, adica de tip cataclism cum li s-a aratat mai demult altor persoane inzestrate, inclusiv unor mari duhovnici. Il rugam pe Bunul Dumnezeu, Fiul si Maica Sa sa ne usureze povara! Va multumim pentru impartasirea mesajelor si pentru increderea pe care o transmiteti oamenilor, chiar si cand vestile nu sunt prea bune. Multa sanatate!

    RăspundețiȘtergere