sâmbătă, 16 august 2014

UN VAPOR ÎN FLĂCĂRI , PRECUM ŞI UN PORT MARITIM ÎN FLĂCĂRI !

                                                    16  August 2014, ora 4,50 zori de zi !

                                   Dragii mei, 

Astăzi în zori, am văzut cu ochii închişi, Un Vapor mare, care ardea ca o torţă spre răsărit.
La cateva secunde, putin mai departe, văd dragilor Un Port , în care erau multe Vapoare !




În acest Port dragilor, Vapor după Vapor, explodau unul după altul.
Era ca si cum, acesi PORT ar fi fost bombardat intentionat.
Vaporul in flacari , a fost separat de Portul in care exploda Vapor după Vapor. 
Părea să fie două situaţii diferite !
Dragii mei, cu siguranţă vom auzi si despre UN  VAPOR în flacari, precum si de UN PORT, in care Vapoarele explodau pe rand.
Din nefericre, ceea ce mi se arată se si adevereste în timp !
Nu pot opri aceste tragedii ! 
Eu le scriu doar, iar Bunul Dumnezeu face numai Voia SA . 
                                       Cu dragoste, Maria.

                                      

2 comentarii:

  1. Sunt cateva porturi in (inca) Ucraina-printre ele Odessa dar mai ales Sevastopol, unde au fost batalii crunte in al doilea razboi mondial

    RăspundețiȘtergere
  2. In vara anului 1991 am mers la chilia Panaguda impreuna cu niste colegi de-ai mei, politisti. Acolo l-am intrebat pe Staretul Paisie despre diferite subiecte nationale si mai ales despre nenumaratele provocari venite din partea turcilor. Atunci el ne-a raspuns:

    “Turcii ne vor lovi dar Grecia nu va suferi prea mult. Nu va trece mult timp dupã atacul turcilor si rusii îi vor lovi pe turci si îi cor cãsãpi.

    Asa cum rupi o coalã de hârtie tot asa va fi sfâsiatã Turcia. O treime din turci vor fi ucisi, o treime se vor încrestina, si o treime va merge în adâncurile Asiei. Folosirea apelor Eufratului de cãtre turci pentru irigatii va fi o preînstiintare ca a început pregãtirea marelui rãzboi care va urma.

    Dupã destrãmarea Turciei, Rusia, va continua rãzboiul pânã va ajunge în Golful Persic si îsi va opri trupele lângã Ierusalim. Atunci puterile occidentale îi vor soma pe rusi si le vor da 6 luni. Rusia însã nu-si va retrage trupele si atunci puterile occidentale vor începe sã aducã trupe pentru ai ataca pe rusi.

    Rãzboiul care va izbucni va fi mondial si in cele din urmã vor pierde rusii. Se va vãrsa mult sânge. Marile orase vor deveni ruine. Dar noi, grecii, nu vom participa la acest rãzboi. Toti cei din jurul nostru se vor sfâsia unii pe altii, însã noi vom sta de-o parte.(Grecii)” http://www.cuvantul-ortodox.ro/2011/10/07/profetiile-cuviosului-paisie-aghioritul-despre-turcia-grecia-cipru-si-cum-incepe-razboiul-mondial/

    RăspundețiȘtergere