sâmbătă, 23 august 2014

UN PREOT , DOUĂ MÂNĂSTIRI ŞI RADU MAZĂRE !

                                               23 August 2014, ora 7,40 dimineaţa !


                                                  ...

Dragii mei, tot astăzi dimineaţă când încă nu mă dădusem jos din pat, aud un glas care strigă pur şi simplu, care face un anunţ în Sfanta Biserică.
Mai întâi as vrea să vă spun că ,eram si eu în Sfanta Biserică dinspre Est, eram cu sufletul, si vedeam UN  PREOT cu veşminte aurii, ca şi în poza de mai sus, si care avea pe cap , precum Episcopul ,sau precum Patriarhul, aşa ca în poza de mai sus.
Preotul era tânăr, în jur de 40 de ani. Acest Preot tânăr, era atletic , cu faţa ovală şi cred ca era şaten la păr, după culoarea albă a pielii feţei lui.  
Preotul avea Sfanta  Cruce din aur, în mâna sa dreaptă, si asa o scufunda într-un vas cu apă, ce se asemăna cu O Cristelniţă , şi în acelaşi timp  vorbea tare aşa :

                      "Îmi iau Mănăstirea  numărul  2 , cu Mănăstirea numărul  3 !
                 Sub privirea , lui Radu Mazăre !  

În Sfânta Biserică fratilor, era O Lumina aurie, foarte puternic stralucitoare.
Înafară de Preotul care era îmbrăcat ca şi UN  PATRIARH ,nu mai era nimeni! Fireste eram si eu, dar în mod nevazut de acel Preot.
Dragii mei, eu nu stiu ce vrea să însemne toate acestea ! Posibil sa avem un nou PATRIARH, posibil sa auzim ceva despre două Mânăstiri, care au legatura cu RADU  MAZĂRE, şi cu UN PREOT - Episcop, nu ştiu. 
Dar cu siguranţă dragilor, vom auzi ce va fi cu aceste doua Mănăstiri, cu acest PREOT, posibil Episcop, şi cu Primarul Constanţei ,RADU  MAZĂRE !
Sa mai avem puţină răbdare şi vom afla , vom dezlega TAINA aceasta, despre care am scris eu,dar care a venit de Sus, de la Dumnezeu.
                                   Cu dragoste, Maria.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu