duminică, 17 august 2014

MAICA DOMNULUI ÎŞI PLÂNGE FIUL RĂSTIGNIT !

xx                         17  August 2014, ora 7,15 dimineaţa !

                                          Dragii  mei,


Este Duminică şi m-am trezit mai dimineaţă ! Văd liber ,în plafonul camerei mele, de deasupra patului în care eram, văd o umbră pe care parcă, o bate vântul
Închid ochii ,deoarece eu aşa văd minunat de frumos, şi astfel văd un Cer de noapte albastră, şi în camera mea, sub plafon, văd O  SFÂNTĂ  CRUCE albă stralucitoare.
Era O CRUCE din lumină albă si densa, stralucind mai tare decat Luna de pe Cer.
                                                  .....

Pe Sfânta Cruce fraţilor, ca şi în carne şi oase  cu genunchii uşor ridicaţi, este Răstignit Domnul şi Mântuitorul nostru Iisus  Hristos.
Sub Mâna Dreaptă a lui Iisus  Hristos,sub Crucea de Lumina albă orbitoare, stă în genunchi şi plânge cu izvor de lacrimi, Maica Sa, Pururea Prea Curata Fecioara Maria.
Aşadar fraţilor sub plafonul camerei mele, aveam un Cer albastru de noapte, O  CRUCE albă orbitoare,goala la început, apoi au apărut pe rând, IISUS  HRISTOS în carne şi oase rastignit pe Cruce, si sub Mâna Sa dreaptă, sub aripa dreapta a Sfintei Cruci, stă si plânge Maica Sa, şi a noastra a tuturor, Pururea Prea Curata Fecioara Maria.
Totul a durat câteva secunde ,după care Cerul a luat totul în el ,ca un magnet.
Dragii mei, să avem mare grijă ca în viaţa aceasta prea scurtă, să dăm dovadă de milă şi de bunătate faţă de Aproapele. Să-i înconjurăm cu dragoste pe cei necăjiţi şi însinguraţi, să le ştergem lacrimile de suferinţă, dându-le o speranţă.
Să hranim pe cel flamand, sa îmbracam pe cel gol, sa ajutăm pe cei în suferinţă dragilor, dar necondiţionat s-o facem.
Din inimă, din suflet şi din dragoste, toate sa le facem pentru semenii nostri, şi astfel, îi vom face Domnului şi Mântuitorului nostru Iissu Hristos, Căruia I se cuvine toată cinstea ,slava şi închinăciunea, acum şi pururea şi-n vecii vecilor  ! AMIN !
                                    Cu dragoste, Maria.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu