vineri, 22 august 2014

DOUĂ TRENURI ŞI UN IMENS INCENDIU !

                                                                   
                                                              22 August  2014 ,ora 7,45 ! 

                                         Bună dimineaţa, dragii mei !

Astăzi dimineaţă numai ce am deschis ochii ca sa ma dau jos din pat, că într-o fracţiune de secundă nu am mai fost cu sufletul la locul meu, ci eram sub un Cer ca un amurg ,ca si pe un câmp unde vedeam două linii de Cale Ferată.
Pe linia din stânga ,care era si prima, vad un tren cu multe vagoane, care se indrepta spre Est, dar din spatele lui vedeam totul.
Pe linia din dreapta, respectiv a doua linie, era un alt Tren , tot cu multe vagoane, care mergea in acelasi sens cu primul;deci tot din spate, de la ultimul vagon, îl vedeam şi pe acest al doilea tren. 

                                         ...

La un moment dat dragilor, văd cum la Trenul din stanga, respectiv prima linie ,de la LOCOMOTIVĂ ,care era la mare distanta după ultimul vagon de unde vedeam eu, văd Un Incendiu imens.
În faţa locomotivei la trenul de pe prima linie,vedeam flăcări mari şi mult fum negru, care acoperea o arie foarte mare a vagoanelor.
Ambele trenuri ,s-au oprit în faţa flăcărilor şi a fumului intens.
Ambele trenuri aveau multe vagoane si in faţa lor, Focul si fumul intens făceau ca totul sa fie invizibil de ceea ce se petrecea acolo. 
Dragilor ,din păcate vom auzi de acest cumplit accident feroviar.
Unde va avea loc si când, eu nu stiu ! Dar stiu ca asa se va intampla precum am scris aici, din păcate.
Spun din păcate, deoarece nu este o bucurie, adeverirea acestor cumplite tragedii. 
                                        Cu dragoste, Maria. 

5 comentarii:

  1. Buna seara! Sa fie oare vorba despre acest accident?
    http://m.ziare.com/international/tren-cu-produse-petroliere-deraiat-in-ucraina-11-vagoane-au-luat-foc-1317918

    Multa sanatate!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Multumesc ! Cu siguranta nu erau doua trenuri, ci cred ca erau vagoanele multe deraiate !

      Ștergere
    2. Multumesc mult pentru informatie ! Acesta era locul cu INCENDIUL cumplit. Faptul ca mi s-au arătat doua trenuri cu vagoane obisnuite, cred ca a fost ca sa-mi dau seama ca este CALE FERATA , căci oricum nu se putea vedea nimic la vagoanele cisterna, din pricina focului si a fumului pana la CER. Si eu raman uimita de felul cum se adeveresc !

      Ștergere
  2. Buna dimineata! In primul rand vreau sa va multumesc ca impartasiti cu noi acest "dar" (povara in cazul tragediilor). In al doilea rand, o mica remarca: in cele cateva luni in care va urmaresc site-ul, am obs. ca s-a redus simtitor timpul intre viziune dvs. si data la care se adeveresc (daca inainte erau luni /saptamani acum sunt zile). Cum nimic nu este intamplator vine si curiozitatea mea: ni se "pregateste" ceva important / marcant? Este suficient si un rasp. simplu (Da sau Nu).
    Multa sanatate! ... sper sa auzim si de vesti mai bune.

    RăspundețiȘtergere
  3. Cred din nefericre că ,DA ! Articolele imediat următoare, care urmează să le scriu, sunt cele de astăzi vazute, si va consolida acest DA, pe care vi l-am dat ca raspuns !
    Unul deja l-am publicat ! O AVALANSA DE CUTREMURE ! Urmeaza altele doua, la fel de grave! Le voi scrie in cursul zilei de azi ! Cu drag, Maria.

    RăspundețiȘtergere