vineri, 13 februarie 2015

UN REACTOR A UNEI CENTRALE NUCLEARE , VA FACE EXPLOZIE !

                            Noapte de 12 -13 Februarie 2015,ora 0,10 !

                                                                    Dragii mei, 

Şi în această seară, în timp ce mă rugam, văd cât ai clipi din ochi, văd spre Nord -Est, o construcţie ca si în câmp, ce se asemăna foarte tare , cu CENTRALELE  NUCLEARE.
Asa ca in pozele de mai jos :


centrala-nucleara-zaporoje-rt-com.jpgCentrala nucleara de la Kozlodui, Bulgaria..

Vedeam dragilor, cum la unul dintre furnalele înalte si înguste, a  început a ieşi un fum negru şi dens , ce se înălţa pe Cer, sub forma unui arbore.
Dragii mei, din păcate vom auzi de o Explozie nucleară care poate fi provocată de o mână criminală , sau, poate fi chiar un accident Nuclear .                            
                                 Cu dragoste, Maria. 
P.S. 
        Chiar acum , am văzut spre Răsărit, o altfel de explozie, ce arăta  aşa :
                      Pompieri răniţi într-o intervenţie în Creta - pompier-1343746771 .....

Această EXPLOZIE ,avea mult foc si mult fum negru, ca o zgură fumul negru. Dar era imens.

8 comentarii:

  1. Viziunea din 10 februarie s-a materializat astazi.
    http://www.antena3.ro/externe/un-tren-expres-a-deraiat-in-india-cel-putin-10-oameni-au-murit-283287.html

    RăspundețiȘtergere
  2. http://www.efemeride.ro/un-numerolog-anunta-ca-al-treilea-razboi-mondial-incepe-in-17-februarie-2015

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Dragii mei,

      Vă multumesc tuturor, care imi scrie-ti despre Evenimentele care se implinesc. Nu stiam de TRENUL din INDIA.
      Credeti-ma ca am ramas mută de uimire, văzând că este exact TRENUL pe care eu l-am pus în articol. Tot albastru cu ferestre bleu. Este uluitor !
      Iar Locomotova, s-a dus pe spatiul verde si spre dreapta, asa cum am scris eu in articol. Ma cutremur de fiecare dată, când se adeveresc! Inca o dată, vă multumesc mult pentru stire ! Cu dragoste, Maria.

      Ștergere
    2. Nu cred ! Daca ar fi asa, as fi primit de la DUMNEZEU MESAJ !
      Cum nu am primit, o să mai fie o perioada de timp liniste. Cât? Nu stiu !
      Cel mai tare, ma gandesc la CUTREMURUL MARE, si nu la al treilea RAZBOI MONDIAL.

      Ștergere
  3. Maria,nu ne-ai spus ca Romania va fi ferita de un curemur mare?Acum ce faci,te gandesti la el?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Asa este ! Dar oare de Semenii nostri, din alte ŢĂRI ,nu ar trebui să ne pese de ei ? Chiar dacă ROMÂNIA , este si va fi ocrotita de DEZASTRE naturale, CUTREMURUL MARE, pe care tot il vad, si-l traiesc ,tot va fi pe undeva; si acolo unde se va produce, vor muri multi oameni. Si cum as putea sa stau nepăsătoare, stiind că la un moment dat, un CUTREMUR DEVASTATOR, se va produce undeva, pe,undeva ? Ar trebui să fiu fără de inimă, sa nu-mi pese de cei in necaz si-n suferinta. Eu nu ma gandesc la mine, ci la cel de lângă mine, si la toti Semenii nostri. De mine are grija DUMNEZEU, si ce voieste EL, aceea va fi cu mine ! Dar pentru cei flămânzi si insetati, pentru cei goi, pentru cei bolnavi, pentru copilasii din Africa, care au burticile umflate de foame, pentru cei care mor in razboaie ,in accidente,inecati....etc, mi se rupe inima că nu pot face ceva ,ca sa-i pot ajuta. Ma rog la DUMNEZEU si la MAICA DOMNULUI, ca sa aiba Mila de ei , si de noi păcătosii !

      Ștergere
    2. Chiar asa,Maria,noua ne-ai spus ca Romania va fi ferita de un cutremur mare,ce sa intelegem?

      Ștergere
    3. Sa intelegem ca nu trebuie sa stam cu mainile in sân şi sa ne pese doar de noi ! Sa intelegem că trebuie sa-i ajutam pe cei in suferinta, sa hranim pe cel flamand, sa imbracam pe cel gol, sa ajutam pe vaduve si pe saraci. Asta trebuie sa intelegem, daca vrem ca si DUMNEZEU sa nu-si intoarca faţa Sa de la noi. DUMNEZEU ne iubeste,ne apără, dar noi ce facem pentru EL ? Ne rugam dimineaţa si seara ? Facem in fiecare zi măcar cate o fapta buna ? Ne gandim si ajutam pe cel in suferinţă ? Mergem Duminica la Sfanta Biserica ? Postim, ne spovedim ? Iubim pe Aproapele nostru ? Daca da, ce facem pentru Aproapele nostru? Vrem ca DUMNEZEU sa ne apere de CUTREMURE si de tot ce inseamna DEZASTRU, dar noi ce facem pentru EL, pentru binele Aproapelui nostru? Respectam si implinim Poruncile Lui Dumnezeu ? Noi avem pretentii sa fim bine si ocrotiti, dar nu ne pasă de suferinţa altuia ! Nu -i ajutam cu nimic, dar avem pretentii sa fim ajutati de DUMNEZEU. Sigur ca ROMANIA este ocrotita de CUTREMURE devastatoare .dar la un moment dat,daca ÎL mâniem pe DUMNEZEU, EL îsi va intoarce faţa Sa de la noi, si ne va reaminti că EL este CREATORUL si noi FIII SĂI, care trebuie sa ne supunem LUI !

      Ștergere