joi, 19 februarie 2015

HOLERA ! LUMEA SE VA CONFRUNTA DIN NOU CU HOLERA !

                                19  Februarie 2015,ora 22,30 !

                                          Dragii mei, 

În această seară în timp ce scriam aici pe Blog, aud dragilor un glas, care spune cu mare uimire:

                      "Dar aceasta -i Holeră!
                  Are febră  mare !
În timp ce, un alt glas intreaba :
 
                 Epidemie de Holeră? "

Dragii mei, m-am cutremurat  la auzul acestor cuvinte şi mă cutremur şi acum, cu gândul că este posibil ca Lumea să retrăiască  coşmarul Holerei.

Şi sunt atât de mulţi miliardari ai Lumii care ar putea ajuta ca fiecare suflet de pe Pământ, ca să se bucure de Apă curentă si de Pâinea cea de toate zilele. Dar astfel de oameni, au inimile împietrite si nu vor ajuta pe acesti Semeni ai lor si ai nostri.
Să ne rugăm la Bunul Dumnezeu si la Maica Domnului ,pentru Pacea Lumii întregi si pentru ca să avem Apa cea de toate zilele ,fără de care nu am putea trăi.  
                     Cu dragoste, Maria. 
 P.S .
Victime  sigure, a Holerei , din cauza lipsei de Apă!
Tehnica permite azi realizarea unor fotografii spectaculoase ale celor mai mici fiinte: bacterii, virusuri si microbi. Unele dintre fotografii sunt la limita dintre arta si stiinta.
Alaturi nu este imaginea unui vietati marine, ci virusul care provoaca holera, o maladie digestiva care afecteaza intre trei si cinci milioane de oameni in fiecare an.

Linternaute prezinta o colectie incredibila de imagini cu unii dintre cei mai virulenti agenti patogeni cunoscuti.



Acesta este viruslul Legionella pneumophila, bacilul responsabil de producerea bolilor denumite legioneloze, care se raspandesc prin sistemele de aer conditionat si care se transmit pe calea aerului.



                                 

4 comentarii:

  1. MILIARDARII LUMII RASPUND satanei IN MOD DIRECT , NU VA PUNETI NADEJDEA IN EI NICI O CLIPA...NU VA VOR AJUTA ,DIMPOTRIVA SUNT CEI CE STAU IN SPATELE ACESTOR NENOROCIRI CRIMINALE.

    RăspundețiȘtergere
  2. Epidemie de holera s-a declansat dupa uraganul Mathew.Gasiti stirea pe net.

    RăspundețiȘtergere
  3. Holeră după uraganul Matthew, în Haiti
    http://www.digi24.ro/stiri/externe/mapamond/holera-dupa-uraganul-matthew-in-haiti-584304

    RăspundețiȘtergere
  4. Holeră după uraganul Matthew, în Haiti
    În Haiti, situaţia este dramatică după trecerea uraganului Matthew. Aproape 900 de oameni au murit din cauza furtunii, iar autorităţile se tem acum de izbucnirea unei epidemii de holeră. 13 oameni au murit deja din această cauză, iar zeci de persoane sunt infectate, a anunţat un oficial din Ministerul haitian al Sănătăţii.
    Autorităţile încearcă să reconstruiască rapid clinicile şi spitalele afectate de ciclon. Numai că în zonele unde au apărut cazurile de holeră lipsesc medicii. O mână de ajutor a venit din Cuba, care a trimis de urgenţă 38 de doctori şi ajutoare umanitare.

    Holera poate ucide în câteva ore dacă nu este început tratamentul. Cel mai adesea, oamenii sunt infectaţi pentru că au băut apă contaminată.

    Oficialii din Haiti se luptă cu boala încă din 2010, după cutremurul devastator de atunci. Maladia a făcut peste 9.000 de victime după seismul de acum şase ani.

    RăspundețiȘtergere