joi, 12 februarie 2015

TRAIAN BĂSESCU , SI RASPLATA CE O VA PRIMI DE LA DUMNEZEU , AICI PE PĂMÂNT !

                 Noapte de 11 februarie -12 februarie 2015  ,ora 0,57 !

                                                          Dragii mei, 

La această oră,încă mă rugam la Bunul Dumnezeu si la Maica Domnului.
Brusc ,sunt întreruptă din Rugăciune de O Lumină albă,orbitor de strălucitoare, si astfel văd cu ochii închişi instantaneu, văd spre Est, sub Cerul liber ca într-o curte, văd mulţi puşcăriaşi,mulţi deţinuţi.
În mijlocul acestor deţinuţi, îmbrăcaţi cu uniformă cenuşie ,cu dungi albastre la vertical, văd ceva ce m-a lăsat cu gura căscată.
Îl văd pe Băsescu Traian, fostul Presedinte al României,

Şi acest domn ,care a domnit zece ani de zile, in timp ce poporul a  suferit de foame, de frig, de sete ,bolnavi si necăjiţi,el si cu toti acoliţii săi, s-au îmbogaţit .
Basescu Traian, era îmbrăcat in aceeasi uniforma gri deschis ,si cu dungi albastre la vertical si se afla într-un grup de cel puţin zece persoane, toate cu uniforma de puşcăriaş.
Aud glas dragii mei, care spune :

                    "Traian Băsescu !
  Presedintele, nu recunoaste Înalta Curte ! 
    Iar un alt glas, întreabă cu mare, mare, uimire :
                   Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie , nu o recunoaste Traian Băsescu ?!
Clipă în care,îl văd pe Băsescu Traian, în uniforma de puscărias, si cu mâinile sale la spate şi încătuşate.

Dragii mei, am scris foarte mult si foarte multe aici.
Iar majoritatea articolelor scrise de mine si spuse de DUMNEZEU ,s-au adeverit. Celelalte ,urmează a se adeveri în timp.
Nu doresc răul nimănui ! Trebuie sa ne iubim si dusmanii !

TRAIAN BASESCU, va spune ca si CEAUSESCU.  Iata aici un fragment al acelor timpuri:
-------------------------------------------------------
"In dimineata zilei de 25 decembrie 1989, doua elicoptere se deplaseaza la Bucuresti, pentru a aduce in Targoviste completul de judecata al cuplului Ceausescu. Procesul celor doi se desfasoara in graba, moartea fiindu-le inca dinainte pronuntata. Dialogul intre acuzatori si inculpati se leaga greu, Ceausescu refuzand sa recunoasca legitimiatea completului de judecata.

Cuvintele sale "nu recunosc decat in fata Marii Adunari Nationale!" au intrat in istorie, fiind preluate si rostite in diverse moduri, pe numeroase tonuri, de la ironie la comedie, pentru a sublinia absurditatea si, totodata, distanta care il separa pe Nicolae Ceausescu de realitatea acelor timpuri."

------------------------------------------------------------------------------
În cazul de faţă dragii mei ,nu depinde de mine,si nici de voi!
DUMNEZEU  este Bun, dar este şi Drept !
Fiecare fapta, ne este rasplatita ! 
În ceea ce-l priveste pe Traian Basescu, cu mâna lui şi-a făcut-o.
Noi trebuie sa fim buni la inima si la suflet, si sa nu ne urâm Aproapele, si nici dusmanul. Ci să ne rugam şi pentru astfel de oameni, si vom fi rasplatiti de DUMNEZEU, si de MAICA  DOMNULUI, pentru Rugaciunile noastre. 
Eu îi doresc lui Traian Basescu, multa sanatate si putere sufleteasca, ca sa se poata apăra ,atunci când va fi chemat în Instanţă.
   Când se va întâmpla ca sa fie arestat fostul Presedinte, numai DUMNEZEU stie.
Dar asa se va intampla, precum a spus Dumnezeu ,si precum am scris eu ,in acest articol.
                                         Cu dragoste, Maria. 

13 comentarii:

  1. Eu nu doresc asa ceva fostului presedinte Traian Basescu, nu ajuta pe nimeni cu nimic aceasta pedeapsa ,trebuie sa ne rugam pentru seamanul nostru si nu sa ii dorim raul.Asa ca trebuie sa ne iertam unii pe altii si eu personal in caz ca se va intampla ceva cu acest om ma voi ruga personal pentru el ca sa fie iertat.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Draga d-le/dna..Da si eu ma rog la Domnul sa-i intoarca fostului presedinte toate lacrimile celor scosi din casa lor platita dar apoi retrocedata la mafia funciara dar si durerea celor scosi pe poarta spitalului cu branula in vena pentru a inchide localul de alinare a celor suferinzi si saraci...si in general sa-i RASplateasca Bunul D-zeu dupa fapte

      Ștergere
    2. DUMNEZEU SI MAICUTA DOMNULUI , sa te ajute si sa-ti aline durerea sufletului.

      Ștergere
  2. Daca Basescu va fi condamnat pentru incurajarea furaciunilor din bugetul tarii (daca este asa, probabil ca exista dovezi ce vor iesi la iveala in legatura cu asta ) atunci Iliescu ar trebui condamnat pentru genocid impotriva propriului popor , deoarece el este autorul moral al tuturor mortilor revolutiei , care s-au inregistrat dupa fuga lui Ceausescu din 22 dec. 1989 , morti care trebuiau sa-i justifice in fata poporului graba cu care Iliescu i-a luat locul lui Ceausescu , simulacrul de judecata facut Ceausestilor si inscaunarea lui Iliescu care a si cerut ajutorul rusilor . Tradare de tara mai mare ca asta nici ca se putea ! Dar Iliescu a facut si mai mult de atat ! A dat toata puterea tarii in perioada de dupa revolutie securistilor in blana de oaie care au ajuns sa conduca tara azi , ei sunt cei mai bogati si mai mari afaceristi ! Si cand poporul a vrut sa-si recastige revolutia inapoi , facand demonstratia maraton din P-ta Univeristatii pentru ca-si daduse seama de cine erau noii politicieni care acaparasera puterea , atunci Iliescu inca o data a facut un genocid , dand ordin sa fie chemati asa zisii mineri care au batut, mutilat si omorat oameni nevinovati , doar pentru ca nu voiau ca noii comunisti sa conduca tara .Asa ca Iliescu este de o mie de ori mai vinovat decat Basescu , pentru ca tot raul care a crescut in politica acestei tari dupa revolutie a fost incurajat si promovat de Iliescu. VA VENI SI ZIUA CAND VA FI CONDAMNAT LA MOARTE ILIESCU !

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Cu siguranta va incepe si judecata Domnului Iliescu ,cu calm si rabdare Dumnezeu va face dreptate.

      Ștergere
    2. Draga Anonim.tot Respectul pentru ,,asa zisii mineri,,Suntem multi care stim multe.

      Ștergere
  3. Ce bine ar fi daca pe acest blog nu s-ar face politica!!!
    Nu aruncati cu piatra, ca nici unul nu sunteti fara pacat!
    Nu va mai faceti planuri degeaba si nu va mai bucurati,sunt destui oameni care l-au iubit si il iubesc pe Basescu si se roaga pt el.
    ,,Nu mor caii cand vor cainii!"

    RăspundețiȘtergere
  4. Insa pe Iliescu dna Maria il are la suflet, pe cand pe Basescu...

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Haideti sa ne vedem de treburile noastre sa fim oameni sa nu dorim raul nimanui ,judecata oricum va veni pentru fiecare dupa fapta si rasplata, sa nu fim noi in masura sa judecam aproapele caci are grija Dumnezeu in locul nostru.

      Ștergere
  5. ANONIm(unul dintre ei) tu esti bolnav de scenarita...De unde sti tu ca IILiescu e vinovat ptr REvolutie...Gindesti makar ce afirmi ?! Citi ani aveai la revolutie si de unde ai vazut-o ?! Vroiai ca PNT CD sa si aduca pe Regele mult iubit la conducerea tarii ..Unde e PNT CD acum , unde e alianta DA si altii ca ei...?! Stii ca ILIEScu l-a propus la primele alegeri pe Caramitru ptr candidatura la presedintie si acesta a refuzat...Stiai ca pe AnaBlandiana vroia s o aduca in conducere si nu a vrut ?! mai informeaza te .

    RăspundețiȘtergere
  6. Maria , esti bolnava ! Cum poti lansa in spatiul public astfel de scenarii pe care le pui pe seama unui vis - " miracol " ?

    RăspundețiȘtergere
  7. Multumesc de de vorbele "frumoase", dar nu o sa/ti mai raspund! Ai uitat ca e democratie?

    RăspundețiȘtergere
  8. Voiam să mai adaug : mai vedem nu peste prea mult timp, care dintre noi doi este bolnav !

    RăspundețiȘtergere