marți, 10 februarie 2015

FILMULEŢUL CU MINE ,DE LA DINCOLO DE POVESTIRI !

                                                            DRAGII  MEI,

M-am gândit că v-ar face plăcere să vă amintiţi de Emisiunea DINCOLO  DE POVESTIRI,  cu d-na Elena LASCONI, in care am apărut eu, pentru prima oară.

Dincolo-de-povestiri-cu-elena-lasconi-20-30-pe-acasatv-povestea-femeii-care-sustine-ca-primeste-mesaje-de-la-dumnezeu.html
Pentru voi toţi PRIETENII , care nu ati văzut acest filmuleţ cu mine, realizat de dna Elena Lasconi -DINCOLO DE POVESTIRI !

S-au facut multe studii despre clarviziune, insa chiar si in ziua de azi oamenii de stiinta sunt bulversati de perceptia extrasenzoriala. Un lucru este clar: exista...
stirileprotv.ro
                                                            Cu dragoste, Maria.

7 comentarii:

  1. FRUMOS ,
    MULTUMESC CA M-ATI LASAT SA VA CUNOSC DOAMNA MARIA GIORGHIU
    pacatosul fatarnic

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. M-am găndit că este bine ,ca sa-l mai postez încă o dată !

      Ștergere
    2. Doamna Maria , Am avut si eu o experinta nu atat de marcanta ca a dmnv. Mie mi sa spus de unde vin..constelatia , ce urmeaza a fi , etc. ca un mesaj.. Vroiam sa va intreb daca ar putea fi aceste fiinte nepamantene (cele pozitive) si uni din Ingeri ?? si ceilalti ..ingeri cazuti ? ce stiti sau credeti ?

      Ștergere
  2. Tare imi sunteti draga !
    Cand am vazut imaginile din casa dvs.am avut o secunda de deruta,am avut impresia ca e camera mea,atat de bn se aseamana.
    Iar pe dvs.v-am simitit aproape de mine din prima clipa in care v-am descoperit.
    E clar ca toti cei care credem in Hristos, in Maica Sa, in Sfintii Sai,avem o legatura intre noi,ne simtim aproape unii de altii,chiar daca sfidam logica,ratiunea, prin asta.
    Dvs.simtiti la fel? Percepeti sufletul omului care va scrie?...scuze...au fost intrebari retorice..poate..

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Buna dimineaţa ! Ma bucur ca avem camere asemănătoare !
      Asa este ! Oamenii alesi de Dumnezeu si nu de oameni, in momentul in care interferează ,chiar si in mod nevazut, PUTEREA DUHULUI SFÂNT, vorbeste prin oamenii alesi de El. Astfel de oameni,se atrag ca un magnet, si nu trebuie sa se caute unul pe altul, căci DUMNEZEU are grija ca sa-i intalneasca ,fie si numai cu sufletul, numai pe Căile Sale ! DA ! Atunci cand citesc randurile celor care-mi scriu, simt in sufletul meu, cam ce fel de om este . In CREDINŢĂ nu exista Logică. ci numai DRAGOSTE faţă de DUMNEZEU si faţă de MAICA DOMNULUI. Numai DRAGOSTE, fata de Aproapele. Te imbratisez cu drag !

      Ștergere
    2. nu imi gasesc sub nici o forma servici!sunt tare necajita,din cauza varstei,am 50 de ani,oare am vreo sansa!

      Ștergere
    3. Draga mea, roaga-te din inimă la BUNUL DUMNEZEU si la MAICA DOMNULUI , si la SFINTII LUI DUMNEZEU, si vei vedea că vei primi ajutor.Cu multa dragoste, Ma voi ruga si eu pentru tine ! DOAMNE AJUTA !

      Ștergere