miercuri, 4 februarie 2015

S - A ADEVERIT DIN NEFERICIRE ! AVIONUL A LUAT FOC ÎN AER , ŞI S - A PRĂBUŞIT !


                                                            4  Februarie  2015 !

                                                                    Dragii mei, 

Din nefericire ,ceea ce scriam despre Avionul care se va prăbuşi, s-a si împlinit. Multi dintrte pasagerii Avionului şi-au pierdut viaţa, si tot la fel de multi sunt răniţi si încă sub teroarea şocului,prin care au trecut.
Iată ce spunea un specialist în aviaţie , că ar fi anunţat Pilotul :
 
UPDATE 10.40: Echipele de salvare au recuperat si cutiile negre din epava avionului, anunta agentia de stiri Channel News Asia. Acestea ar trebui sa ofere explicatii asupra cauzelor prabusirii. Potrivit lui Jason Rabinowitz, un specialist in aviatie, citat de The Guardian, pilotul zborului ar fi anuntat ca unul dintre motoare a luat foc, la scurt timp dupa decolare. Pana acum, se stie cu exactitate doar ca zborul a durat trei minute.

Ori eu am scris că, din partea stângă faţă a AVIONULUI ,a început a ieşi fum negru ,si în urma lui lăsa o dâră mare de fum negru.
Mi-aş fi dorit din toata inima sa nu se împlinească, cum la fel îmi doresc ca să nu se împlinească niciodată,ceea ce voi scrie în articolul următor ,despre un mare Cutremur !
  1. stirileprotv.ro/stiri/international/un-avion-transasia...   Cached
    Un avion TransAsia Airlines s-a prabusit, cu 58 de persoane la bord. Noua oameni au murit, alti 18 sunt grav raniti. LIVE
     
                                          
     
                                        DESPRE LUMÂNARE, CANDELA ŞI MÂNTUIRE
     

    2 februarie 2015

    UN AVION SE VA PRĂBUŞI ! MAICA DOMNULUI A APĂRUT PE CER , ÎN SPATELE AVIONULUI !


                                                2  Februarie 2015, ora 10,30 dimineaţa !

                                                                                     Dragii mei, 

    Astăzi dimineaţă ,când eram la Sfânta Biserică , în strana fiind si cântând împreună cu DASCALUL, văd dragii mei  sub mijlocul Cerului înorat, posibil chiar ca un amurg, văd O Lumină mare, albă orbitor de stralucitoare, care apare brusc sub Cerul înorat, si din acea Lumină orbitoare, apare dragilor, MAICA  DOMNULUI  cu PRUNCUL  IISUS pe bratul Ei stâng, îndreptată cu faţa spre Răsărit, si învăluită într-un Nor alb-auriu orbitor de stralucitor.
    Mai la distanţă  ,văd dragilor sus de tot , UN  AVION ce zboară dinspre Răsărit ,spre Sud-Est . 
    AVIONUL dragii mei, avea fum negru la partea din faţă, ce se împrăstia în urma sa, ca o dâră mare.
    De la botul Avionului, iesea fum ca la hornul casei, asa mult, si negru dens.
    Dragii mei, din nefericire vom auzi din nou de prăbuşirea ,sau de explozia unui AVION, ce ar putea fi doborât de vreo rachetă, sau chiar sa fie doborât, de vreo explozie  în aer.
    Nu întâmplător a apărut mai întâi MAICA  DOMNULUI  cu Pruncul în braţe, învăluită într-o Lumină alba si aurie, orbitor de stralucitoare.
    Cum a apărut Măicuţa ,mi s-a arătat si AVIONUL care zbura la înălţime obisnuită, AVION ce fumega ca un horn, si lăsa în urma sa, o dâră de fum negru, ca la furnal.  
                                                       ..



     wallpapere-avioane-3d..

    Dragii mei,MAICA  DOMNULUI  şi PRUNCUL  IISUS, straluceau de lumină aurie, precum în Sfanta Iconiţă de mai sus.
    AVIONUL era învăluit în fumul negru, ce iesea de la partea stângă faţă,  şi continua să zboare aşa.
    Cât a rezistat ,si ce s-a întâmplat până la urmă, nu mi s-a mai arătat.
    Dar la fumul care iesea din faţă, si faptul că, MAICA  DOMNULUI  a apărut pe Cer in acelasi timp, cred că va urma o mare tragedie, din păcate.
    Sa nadajduim totusi, că MĂICUŢA  DOMNULUI ,îi va salva, îi va avea în grija Sa, pe toti pasagerii Avionului din care iesea fum negru si dens ,ca la un horn.
                                            Cu dragoste, Maria. 
     
     Iată dragilor si articolul despre AVIONUL prăbuşit:

    Avion prabusit in Taiwan. 23 persoane au murit, alte zeci sunt disparute. Ultimele cuvinte ale pilotului: A luat foc motorul

    Embed:
    Un avion al companiei taiwaneze TransAsia Airways s-a prabusit in aceasta dimineata in raul Keelung din Taipei. La bord se aflau 58 de persoane de nationalitate taiwaneza si chineza, anunta BBC.
    Citeste in acest articol:
    -► Zeci de persoane sunt inca prinse in epava, alte 15 au murit
    -► Filmarea care surprinde momentul prabusirii avionului
    -► Un avion TransAsia Airlines s-a prabusit intr-un rau din Taipei, cu 58 de persoane la bord
    -► Un taximetrist a scapat cu viata dupa ce avionul a lovit masina in care se afla
    -►Marturia unuia dintre supravietuitorii accidentului aviatic

    Cronologia evenimentelor de miercuri, 4 februarie 2015

    UPDATE 14.30: Potrivit Sky News, care citeaza un raport al turnului de control de la aeroportul din Taipei, ultimele cuvinte ale pilotului inainte ca avionul sa se prabuseasca au fost: "Ajutor, ajutor, a luat foc motorul". 
    Deocamdata nu se stie daca pilotul avionului se numara printre cei morti.

    UPDATE 13.45: Numarul victimelor a fost confirmat si de Departamentul de Pompieri din Taipei. "23 de persoane au murit. 14 persoane au murit pe loc, iar alte 9 au decedat in drum spre spital. Inca 20 de persoane lipsesc. Nu ne putem da seama daca toate sunt inca in interiorul avionului, iar unii martori spun ca au pasageri aruncati din avion in rau, la momentul impactului", a spus un oficial, potrivit The Guardian.

    UPDATE 12.45: Numarul victimelor a ajuns la 23 de morti, iar un oficial guvernamental a declarat pentru The Telegraph ca in ultimele cinci ore nu a mai fost gasit niciun supravietuitor. Operatiunea de salvare este ingreunata si de faptul ca afara s-a innoptat.

    UPDATE: 11.55: Printre pasagerii de la bord se aflau si doi copii, unul de doi ani, iar celalalt in varsta de doar cateva luni, scrie The Telegraph.
    Lin Riyao, baietelul de doi ani, a fost scos din epava aeronavei si lupta sa supravietuiasca.
    Tatal copilului a scapat teafar din accident si spune ca nu a existat niciun semn ca ceva ar fi in neregula cu avionul si ca nu a existat o explozie inainte ca aeronava sa intre in picaj. Barbatul a reusit sa-si scoata sotia si fiul din apa, insa baietelul se afla la terapie intensiva, dupa ce apa i-a ajuns in plamani.

    UPDATE 11.00: Numarul mortilor se ridica la 16, anunta agentia Channel News Asia. Alte 15 persoane au fost ranite, iar 24 "asteapta sa fie salvate".


    UPDATE 10.40: Echipele de salvare au recuperat si cutiile negre din epava avionului, anunta agentia de stiri Channel News Asia. Acestea ar trebui sa ofere explicatii asupra cauzelor prabusirii. Potrivit lui Jason Rabinowitz, un specialist in aviatie, citat de The Guardian, pilotul zborului ar fi anuntat ca unul dintre motoare a luat foc, la scurt timp dupa decolare. Pana acum, se stie cu exactitate doar ca zborul a durat trei minute.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu