joi, 19 februarie 2015

OCHIUL LUI DUMNEZEU , A APĂRUT ÎN TIMP CE MĂ RUGAM !

                                                                      
                                       19  Februarie  2015, ora 8,15 dimineaţa !

                                                                       Dragii mei, 

Astăzi dimineaţă în timp ce mă rugam ,singură fiind în camera mea, în colţişorul meu de RAI, Îl imploram pe Bunul  Dumnezeu si pe Maica  Domnului, ca să nu-şi întoarcă Faţa Sa ,de la Fiii  Săi, de la Lucrul  Mâinilor Sale.


                      Sfanta Treime”  ..

Fără voia mea, lacrimile-mi curgeau pe obraji si chiar mi-i frigeau. Mă rugam pentro Poporul Român, pentru conducătorii săi, pentru toti cei care sunt in suferinta, in razboaie si in tot felul de chinuri.
Iar la urmă dragilor, mă rugam si pentru mine, şi-I ceream LUI  DUMNEZEU,doar Dragoste infinită pentru Semenii mei.
În acest moment dragilor, acolo unde Soarele apune, văd un Cer de noapte albastra, iar pe Cer, deasupra Pământului ,a apărut UN  OCHI  adevărat, un OCHI  al Lui Dumnezeu, care mă atrăsese acolo ,ca si un magnet.
Cerul dragilor, era de noapte albastra. Ochiul Lui  DUMNEZEU , era alb orbitor de stralucitoar, iar in locul sprâncenei, era un norisor oval, gri-cenusiu, la fel si in locul pleopaei de jos, era celasi norisor arcuit, gri -cenusiu.
Mijlocul dintre sprânceană si pleoapa de jos, era rotund , si de O  LUMINĂ  albă (neon),orbitor de stralucitoare.
OCHIUL  LUI  DUMNEZEU , m-a privit îndeapraope, a clipit , a pulsat puternic, după care a intrat in noaptea albastra.
Iar eu dragilor, am tresaltat puternic, cum stăteam in genunchi, şi m-am bucurat nespus de mult când m-am intors în trup, si am realizat unde am fost dusă ,si ce am văzut acolo.
Pe DUMNEZEU  TATĂL, L-am văzut de mai multe ori; si Ochiul său L-am mai văzut de câteva ori.
Astăzi dimineaţă însă ,a venit în timpul Rugaciunii mele, iar bucuria mea, nu o pot descrie în cuvinte.
Dragii mei, cu totii ÎL putem vedea pe DUMNEZEU ! Fiecare dintre noi, după CREDINŢA  noastra, după faptele noastre, putem sa vedem cele nevazute, si sa auzim cele neauzite.
Nu este deloc greu si nici imposibil. Daca vom iubi pe Aproapele nostru ,dar si pe dusman, asa cum ne invata CELE  10  PORUNCI, atunci nu avem a ce ne teme, si vom fi pregatiti in orice clipă, ca să -L primim in inima noastra ,în sufletul nostru, pentru totdeauna,pe DUMNEZEU  si MAICA  DOMNULUI, care ne va ajuta in orisice clipă, ca sa trecem peste absolut orice obstacol.
Asa să ne ajute ,BUNUL  SI  MULT PREA  MILOSTIVUL  DUMNEZEU  SI  MAICA  DOMNULUI , ACUM  ŞI PURUREA  ŞI -N VECII  VECILOR  , AMIN !   .
                                                                      

                                               .

                                                                           Cu dragoste, Maria.
                                                                                          

10 comentarii:

  1. Chiar în Biblie se vorbeşte de acest simbol al ochiului, în numai puţin de trei ori:
    • Psalmul 32-8: „Te voi învăţa şi-ţi voi arăta calea pe care trebuie s-o urmezi, te voi sfătui şi voi avea ochiul îndreptat asupra ta”.
    • Psalmul 33-18: „Iată, ochiul Domnului priveşte peste cei ce se tem de El, peste cei ce nădăjduiesc în bunătatea Lui”.
    • Psalmul Ezechil XX, 17: „Dar ochiul meu i-a privit cu milă, nu i-am nimicit şi nu i-am stârpit în pustie”.
    Maria nu ai vazut cumva acest ochi al lui Dumnezeu intr-un triunghi si pe un fundal albastru ca cerul? Eu una asa l-am vazut intr-un triunghi si apoi inconjurat de un cerc iar ochiul era destul de real care ma privea si aproape ca ma speriasem dupa care m-am ridicat din pat .Aceasta este experienta mea.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ochiul LUI DUMNEZEU , poate să apară şi în Triunghi si înafara Triunghiului.
      Acum L-am văzut asa, altădată era în Triunghi, altădată era de un verde de smarald. In orice fel si in orice imprejurare ,poate să apară OCHIUL LUI DUMNEZEU . Mă bucur căai putut vedea si tu, OCHIUL LUI DUMNEZEU.
      Au fost dăţi când am văzut OCHIUL LUI DUMNEZEU, desi era pe Cer, era ca si din carne ,ca al nostru. CREDINŢA din sufletul fiecăruia dintre noi, ne poate aduce astfel de bucurii tainice.

      Ștergere
  2. Multumesc Maria pentru acest mesaj imi transmiti o bucurie imensa cand postezi aceste viziuni si care ma incarca sufleteste.
    Iti multumesc!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Sunt adevărate ,cum suntem si noi oamenii adevăraţi Fii ai Lui Dumnezeu !
      Te imbratisez cu drag.

      Ștergere
  3. AM O INTREBARE ,NU VREAU SA TULBUR SUFLETELE VOASTRE ,DAR TREBUIE SA O PUN :
    CUM DEOSEBIM OCHIUL LUI DUMNEZEU ATOT PUTERNIC ,TATAL ATOT TIITORUL ,FACATORUL CERULUI SI AL PAMANTULUI ,AL TUTUROR CELOR VAZUTE SI NEVAZUTE DIN SFANTA TREIME A POPORULUI ROMANESC ,DECI CUM DEOSEBIM DE OCHIUL satanei CARE ESTE DUMNEZEUL EVREILOR MOZAICI CE RESPING PE IISUS HRISTOS IMPARAT SI DUMNEZEU SI PE MAICA SA CEA SFANTA ,FECIOARA MARIA?
    ATI CERUT AJUTORUL DOMNULUI IISUS HRISTOS,IN TIMPUL VIZIUNII , SA VA CONFIRME CA ESTE EL CEL CE SE MANIFESTA ? ATI PRIMIT CONFIRMAREA ?

    RăspundețiȘtergere
  4. ACEASTA INTREBARE A FOST PUSA ,caci pe mine ma tulbura faptul ca masoneria si simbolurile masonice SUNT PLINE DE OCHI INITIATICI ,DE SIMBOLURI ALE satanicitatii prezente in toate RITUALURILE ,SIMBOLURILE SI SACRIFICIILE LOR demonice ,
    REPET EVREII MOZAICI,URMASI AI FARISEILOR DIN VREMEA RASTIGNIRII MANTUITORULUI NOSTRU , SUNT FRUNTEA IN dracovenia ACEASTA,NUMITA MASONERIE,IAR EI SUNT CONDUSI ,INDRUMATI ,ALTERATI SI POLUATI DE ACESTI draci.SI DE OCHIUL STAPANULUI LOR ,BANUL ,PE CARE POPORUL ROMAN IN STRAVECHIMEA SI INTELEPCIUNEA SA IL AMINTESTE CA FIIND -ochiul diavolului
    BANUL A DIVIZAT SI INROBIT OMUL PRIN BANCILE OMNIPREZENTE IN TOATA LUMEA ,BANCILE CU O PREZENTA STRAVECHE SI NICIDECUM MODERNA ,ALE CARUI ORIGINI COINCID CU MOMENTUL IN CARE OMUL SI-A PIERDUT NEMURIREA PRIN NEASCULTAREA DE CUVANTUL LUI DUMNEZEU ,IN FAVOAREA CUVANTULUI satanei

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Nu-ti fie teama de nimic,trebuie sa dai dovada de curaj in acest rol al vietii pamantesti si sa nu te tulbere nimic ce este nevazut ,caci diavolul lucreaza si imita toata lucrarea lui Dumnezeu pana si simbolurile si formele geometrice (piramide si cercuri ,etc) sunt direct preluate si imprumutate de la Dumnezeu ca sa-si joace acest rol pe care el insusi pretinde ca este Fiu de Dumnezeu uitand de unde a fost aruncat mai inainte. Si mai ales batandu-si joc de toata omenirea pe care Dumnezeu a creat-o din iubire dupa chipul si asemanarea Lui. El inseamna Tot ,iubire si bunatate .
      El ne-a aratat prin legile naturii tot ce inseamna sa faci bine prin mintea si constiinta divina.Celule noastre traiesc in lumina adevarului prin mintea lui luminata de aceea noi existam si traim in El si El in Noi. Intelegerea si inteligenta inseamna Intelepciunea divina. Tot ce trebuie sa faci este sa intelegi si sa descoperi puterea divina din interiorul tau ,sa vezi forma prin care Dumnezeu lucreaza subtil ,corect si drept.

      Ștergere
  5. Dragul meu, Evrei cred in Dumnezeu Tatal, ei inca il asteapta pe Fiu. Se vede treaba ca esti anti-semit si imi pare rau ca mai exista astfel de oamenii dupa Cel De-al Doilea Razboi Mondial...

    RăspundețiȘtergere
  6. Intr-o seara m-am trezit din somn si aveam ochii deschisi. In fata mea mi-a aparut un ochi si multe culori in jurul sau. Experienta a durat sa zic 5-10s,indeajuns incat sa imi dau seama daca mi se pare sau nu. Mai patesc experiente cu decorporzalizare spontana. Pur si simplu ma vad de sus uneori ma simt greu !! alteori sunt intors cu fata in jos . Cea mai terifianta experienta a fost atunci cand in vis desi era ff real..simteam tot (nu sunt sigur daca mam ridicat sau nu pe buna dreptate din pat) m-am ridicat si imi era teama..de Ceva..nu stiu exact..am pus mana pe intrerupator dar nu puteam sa il aprind. Vazand ca nu stiam daca e real sau nu..am decis sa ma arunc in cap de pe canapea(daca e real..bun imi rup gatul..daca nu ma trezesc) M-am aruncat si intr-o secunda am fost ridicat si azvarlit prin 2 camere pana in baie de o forta..si am intrat in corp si m-am trezit. De atunci cand simt ca intru in decorporalizare..ma trezesc..lovesc canapeaua cu piciorul..nu mai adorm. Starea e una ciudata,sunt treaz pe buna dreptate si simt un val de energie prin corp din degetele de la picioare pana pe coloana. Pe urma adorm instant si paralizaez in somn si ma zbat sa ma pot misca ca sa pot iesi din acea stare. E doar o parte din experientele mele,nu am cui sa le povestesc,imi e teama ca lumea sa nu ma judece intr-un context gresit. Va multumesc !! Sper sa fi ajutat si pe altcineva avand posibil experiente similare cu ale mele.

    RăspundețiȘtergere
  7. Divinitatea din mine saluta Divinitatea din tine! Acum cateva zile in urma ,am avut un vis ,... stateam intinsa pe iarba verde privind cerul ... si tot privind, a aparut un ochi ca al nostru intr.un cerc de nor alb , era atat de blajin ... atat de frumos , in acel moment am simtit o stare de bine si am strigat tare >uite > Ochiul Lui Dumnezeu ... am strigat catre un prieten care era prin preajma .. ,insa in acel moment blajinul ochi s.a inchis si a disparut... Ce poate semnifica asta? Va multumesc !

    RăspundețiȘtergere