duminică, 15 februarie 2015

SMURDUL ŞI POMPIERII , VIN DINSPRE NORD - EST !

                                              15  Februarie  2015 ,ora 5,15 zori de zi !

                                                                        Dragii mei, 

Astazi dimineaţă în zori, o lumina alba, orbitor de stralucitoare, ma trezeste si astfel ,vad cu ochii închişi, o strada spre Nord - Est, pe care veneau în mare viteză, multe, foarte multe masini Smurd, precum si, multe masini de Pompieri.
Se înroşise strada la propriu, de câte masini veneau dinspre Est la Vest.

Masina si echipajul medical aferent pot sa ofere asistenta medicala ....
 Autospeciale utilizate in transportul medicului si al echipajului .....
Dragii mei, atâtea maşini Smurd, nu puteau anunţa nimic bun !
Maşinile veneau în mare viteză, si erau multe, de parcă ar fi mers pe front, ca sa salveze soldatii răniţi. Toate aveau semnalele luminoase si acustice în funcţiune.
Dragii mei, ce se va întâmpla, de ce erau atâtea masini Smurd pe strada, de parca ar fi fost un adevărat Protest al Smurdului , vom vedea împreună.
Ceva se va intampla, in ceea ce priveste SMURDUL !
                                       Cu dragoste, Maria.  

3 comentarii:

  1. http://activenews.ro/romania-trimite-ambulante-moldovei-pentru-o-situatie-de-razboi-cu-rusia_1885844.html

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Multumesc ptr link, dar nu-l pot accesa! PAGINA nu este de gasit !

      Ștergere
  2. România trimite ambulanţe Moldovei pentru un eventual război cu Rusia

    Autorul: Anca Apostol în Actualitate, Breaking News, Prima pagină 15 februarie, 2015 23:37

    România continuă să ajute Republica Moldova, în dotarea serviciului său de urgenţă cu ambulanţe, pentru o situaţie de război cu Rusia. Şi în trecut România a procedat la fel, când serviciile locale de tip SMURD au fost dotate în mai multe rânduri cu ambulanţe.

    Saptamanile indragostitilor: 2-15 februarie. Toate ofertele

    Reuters notează că, „la o aruncătură de băț de tancul sovietic T-34, montat ca o statuie în centrul orașului Bălţi din Republica Moldova, este un serviciu medical de urgență, înfiinţat de România„.

    Ambulanțele, ofertele de aprovizionare cu gaz mai ieftin și legăturile comerciale mai strânse au fost salutate călduros de către vechiul guvern proeuropean de două luni din săracul stat de la est de România.

    Unii localnici se tem de intențiile României, dar mulţi sunt recunoscători în acest colț din Republica Moldova, în care sătenii merg cu greu, de-a lungul unor drumuri neasfaltate şi noroioase. Ambulanțele Volkswagen sunt destul de noi pentru a fi salutate de copiii localnicilor.

    Moscova a avertizat Moldova că, pornind pe drumul creării de legături mai strânse cu Europa, ar putea pierde controlul Transnistriei pentru întotdeauna, la fel cum a pierdut Ucraina controlul Crimeei.

    Reuters susţine că guvernul român este oarecum neutru, spunând chiar că vede Rusia ca pe o ameninţare gravă de securitate şi că există posibilitatea intensificării unei confruntări mai curând economice decât militare:

    „Armele principale ale Rusiei nu sunt nici avioanele de război, nici rezervoarele sale de gaz sau fregatele sale. Este energia„, a declarat prim-ministrul Victor Ponta, într-un interviu televizat, arată sursa citată, amintind că şeful guvernului de la Bucureşti a promis să finalizeze o conductă de gaz care să lege România de Republica Moldova.

    RăspundețiȘtergere