vineri, 20 februarie 2015

UN ACCIDENT FEROVIAR , URMEAZA A AVEA LOC !

                                                        19  Februarie 2015 ,ora 12,25  !

                                                                            Dragii mei, 

Astăzi 19 februarie 2015, la prânz ,in timp ce căutam prin caietele mele de suflet,ca sa mai scriu pe Blog, ochii mi se inchid o clipă, si astfel văd dragilor ,un Tren de persoane cu multe vagoane de culoare deschisa  ,alb cu albastru  , care mergea dinspre Vest la Est . Brusc,ceva  ce nu am putut vedea, se întâmplă ,iar TRENUL se opreste la fel de brusc pe linie. 
                     
                                        Trenuri blocate in statii, pe Valea Prahovei
Vedeam Vagoane care săriseră de pe şine, iar călătorii speriaţi, au coborât si se uitau la vagoanele care au sărit de pe şine, precum şi la Locomotiva din care ieşea mult fum negru, si care fum se imprastia mult in atmosfera.
Părea să fie o zonă de munte, aici unde Trenul s-a oprit extrem de brusc.
Dragii mei, din păcate vom auzi de vreun accident feroviar, in care oamenii au fost dati jos din vagoane, iar de la Locomotiva boţită rău , ca la o ciocnire brusca, de ceva ,o ciocnire de un obstacol mai mare ,iesea mult fum negru, care a facut din zi , a facut noapte.
Unde si când se va intampla ,eu nu stiu.
Ceea ce stiu cu siguranţă, este ca  se va intampla, precum am scris eu, cu VOIA  DUHULUI SFÂNT , care mi le arata toate, si care-mi spune toate.
                        Cu dragoste, MARIA.

2 comentarii:

  1. ACESTEA SUNT REGLARI DE CONTURI LA NIVEL DE satanitate MONDIALA, ESTE UN AVERTISMENT PENTRU STATUL ELVETIAN IN LEGATURA CU SCANDALUL BANCAR IN CARE ESTE IMPLICAT SI EVREUL DIN PIATRA NEAMT CU 830 DE MILIOANE DE EURO FURATE DE LA POPORUL ROMAN.
    DUMNEZEU VA ARATA EVENIMENTE UNDE SUNT MAINI CRIMINALE MANJITE DE SANGE

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. - E DESTUL DE BATRÎN,SE DUCE CU CEVA DINCOLO?DA,DOAR CU PACATE.

      Ștergere