joi, 26 februarie 2015

ZECI DE VIEŢII SALVATE ÎN ULTIMA CLIPĂ , DE LA O NENOROCIRE IMENSĂ !

                                                    26  Februarie 2015, ora 13,10 !

                                          Dragii mei, 

Astăzi,  BUNUL  DUMNEZEU  şi MAICA  DOMNULUI, a înfăptuit o mare Minune, salvând zeci de Vieţi, de la ceea ce trebuia să urmeze, adică ,de Explozia unei Vile cu două etaje.
Ieri noapte dragilor, in timp ce mă rugam, văd în faţa ochilor mei, pe cineva foarte drag mie, care are si o fetiţă mică, de apraope 1 anisor.
Pentru a nu se simţi stânjenită , că am scris despre ceea ce am trait impreuna astazi, numai pentru acest articol, am să-i spun Ana, cu fiica ei Maria.
Deci dragilor, o vedeam pe Ana cum intra pe usa apartamentului in care stă,si este foarte palidă la faţă, aproape sa cada jos din picioare.
Nu stiam aseara ,de ce imi aratase Bunul Dumnezeu pe Ana , că-i este rău.
La vreo câteva ore, mai târziu în noapte, o văd din nou pe Ana ,in timp ce scriam pe Blog. Numai că de astădată,Ana si fetiţa ei Maria, erau culcate in pat, una lânga alta.
Ana era foarte palida, livida la faţă, iar cea micuţă, Maria, era umflata la faţă si toată roşie, de parcă ar fi avut rujeola.
M-am ingrijorat puţin în privinţa lor, deoarece nu stiam de ce DUMNEZEU mi-a arătat din nou, pe Ana şi pe Măriuca, si de astadată in pat şi  nemiscate.
Dimineaţa ,Ana a plecat la serviciu, iar Măriuca a ramas cu Bona.
Pe la amiază ,Ana mă sună şi mă roagă,ca sa merg s-o ajut la ceva, la ea acasa. 
M-am dus la ea acasa, m-am jucat cu Măriuca, iar Ana a urcat la mansarda Vilei sa intinda niste rufe scoase din masina de spălat.
Se duce o dată intinde rufele in uscator, se intoarce si mai ia un lighean cu rufe ca sa le intinda sus.
Ana stând la etajul doi. Cand vine a doua oara de la mansarda, o vad ca intra in apartament, este palida si agitata, si ma roaga sa merg pe hol,afara pe scara, sa vad daca miroase a Gaze, deoarece ,ea era sa lesine din cauză ca ,nu mai avea aer pe scara, din pricina mirosului puternic de GAZ  METAN.
Ies si eu pe scara, cobor un etaj si simt ca nu mai pot respira, atât de mult GAZ METAN era pe scara.
Vin in apartament, sunăm la DISTRICT  GAZ, imbrac pe cea mica, si impreuna cu Ana si cu Măriuca care era cu faţa acoperita, coborâm tot o fugă, si plecam din Vila care era plina de GAZ  METAN.
Am venit la mine acasa. Intre timp, ANA il sună pe soţul ei care era la serviciu, îi spune ce s-a intamplat si unde se afla in acest moment. 
Cei de la DISTRICT  GAZ , au venit in maxim 10 minute, cu aparatura necesara, si au descoperit de unde era scurgerea de gaze.
La etajul 1, o familie a fost deconectata de la reteaua de Gaz Metan, iar ţeava de pe hol, avea un robinet ,care este închis de obicei, si la capatul ţevii era pus de DISTRICT  GAZ ,un dop.
Cineva, un copil sau un om incostient, a deschis robinetul de gaze, de la ţeava de pe scara, si cum ţeava avea doar un dop pus de la cei de la DISTRICT GAZ, era firesc ca, GAZUL  METAN ,sa impinga acel dop din capatul ţevii tăiate, si puţin câte puţin GAZUL îsi făcea loc ,inundând întreaga scara a Vilei.
Numai la noi în ROMÂNIA, se poate lucra in acest mod. Lasi robinetul de Gaz,la indemâna oricui, si mai ai si Ţeava de GAZ intrerupta şi astupată la capăt ,cu un banal dop ,sau cep cum se mai spune.
S-au deschis toate geamurile pe scara Vilei, s -a aerist, cei de la DISTRICT GAZ, au reparat ceea ce ei au gresit din prima, iar acum suntem cu toţii bine, si multumim LUI  DUMNEZEU şi MAICII  DOMNULUI ,că nu a îngaduit sa se intample o mare nenorocire.
                            
                          
Daca ar fi intrat cineva in scara blocului, si ar fi aprins o ţigara ,sau ar fi scapărat vreun chibrit, totul ar fi sarit in aer.
Fiind si ora de amiaza, intre orele 13 -14, locatarii ,erau o parte acasa, o alta la serviciu. Va inchipuiţi dragilor , ce nenorocire putea ca să se intample.
Cât despre mine, despre ceea ce văzusem cu doar circa 12 ore inainte, nu am cuvinte. DUMNEZEU mi-a arătat nenorocirea ce ar fi urmat sa se intample, dar pe care, eu nu stiam cum s-o interpretez. Faptul că nu am refuzat sa merg la Ana ,atunci când m-a chemat la ea, acest lucru a salvat viata ei si a Mariucai, precum si a locatarilor ,care se aflau la acea ora in apartamente.
Pentru ca, daca nu mergeam la ANA, ea nu s-ar fi dus sa intinda rufele sus, si nu ar fi simtit ca , SCARA e plina de GAZ  METAN.
Dragii mei, sa nu va indoiti niciodata de PUTEREA  BUNULUI  DUMNEZEU, si de felul cum EL  lucreaza prin oameni.    
Sa nu uitam fratilor, ca sa-I multumim Bunului Dumnezeu şi MAICII  DOMNULUI, pentru toate câte ne-a daruit si ne daruieste ,precum si pentru clipa minunata ,cand ne trezim dimineaţa ,si mai vedem un rasarit de Soare.
                       
                                         Sfanta Fecioara Maica Domnului
Sa iubim pe Aproapele nostru , sa imbracam pe cel gol, sa hranim pe cel flamand, sa incercam sa facem ,pe cât este omeneste posibil, numai Fapte bune. 
Si astfel dragii mei, vom fi Prietenii  Lui Dumnezeu, si vom dobandi un loc în Impărăţia Sa !
                                               Cu dragoste, Maria. 
  
                                                    

3 comentarii:

  1. Slava Lui Dumnezeu! Acum si in vecii vecilor !

    RăspundețiȘtergere
  2. Un alt exemplu din nenumaratele pe care ni le dati de fiecare data ca exista
    cu adevarat miracole atunci cand crezi din tot sufletul in puterea lui Dumnezeu!
    Ma bucur tare mult ca ati salvat atata vieti si ca ati fost ingerul pazitor al acelor persoane. Cu drag si pretuire, Carmen Kolumban.

    RăspundețiȘtergere
  3. Si o simpla actionare de intrerupator la iluminat putea provoca un dezastru!

    RăspundețiȘtergere