marți, 10 februarie 2015

UN CUTREMUR DE PĂMÂNT , CU UN HURUIT ÎNGROZITOR !

                                                   Zori de 10 Februarie 2015, ora 3,30 !

                                                                        Dragii mei, 

Astăzi în zori de zi , când abia adormisem, simt în faţa ochilor închişi , O  Lumină albă ,orbitor de stralucitoare, apoi brusc , sunt în altă parte.
Sunt într-o camera plina de mobilier, spre Sud -Est, si aud dragilor pentru început , un huruit puternic. 
Secundele treceau ,iar huruitul care mă îngrozea, se apropia si mai tare.
Când auzeam huruitul  ca la un motor de tractor, totul în jur, a început a se cutremura puternic.
UN  CUTREMUR de Pământ începuse, si legăna Pământul, precum se leagană valurile Mării Negre. 
Cutremurul  care începuse, a durat multe secunde ; părea că nu se mai termină.
                      

Din nefericire dragii mei, vom auzi de un asemenea CUTREMUR mare. 
Unde anume, si când se va produce el, eu nu stiu.
Dar stiu că ROMÂNIA  noastra, este ocrotită si ocolită de orice Dezastre naturale si de CUTREMURE foarte mari, care ar duce la pierderi de vieti omenesti.
Casele de ni se vor dărâma, le vom face la loc. Dar viaţa daca ne-o vom pierde, aceasta nu avem cum s-o recuperăm.
ÎNSUŞI  glasul Lui DUMNEZEU, a spus despre ROMÂNIA, despre viitorul al Doilea Ierusalim, că este ocrotita si ocolita de CUTREMURE  DEVASTATOARE , precum şi de orice Dezastru natural. 
Asadar dragii mei, să nu vă temeti de nimeni si de nimic; decât, numai de BUNUL  DUMNEZEU, ca să nu-L mâniem cu păcatele noastre, facute cu stiinţă, sau din  neştiinţă !
                                 Cu dragoste, Maria.
                                                      

3 comentarii:

  1. Ooo,Doamne,atatea mesaje despre cutremur ...
    Ma intreb insa,de fiecare data cand mai apare cate un avertisment, de ce toate cele anuntate se implinesc si cele despre cutremur...deloc, in nici un fel...E tare ciudat! De parca toate viziunile ar fi reale,mai putin cele legate de cutremure.
    Sunt mesaje primite demult, cu luni in urma.Si...nimic serios,ca manifestare si reflectare a lor in realitatea noastra.De ce o asa discrepantza?De ce toate se implinesc, numai astea nu? Cred ca multa lume isi pune o astfel de intrebare.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Pentru că, încă mai avem oameni Sfinţi în faţa Lui Dumnezeu, care traiesc prin pustiu, nestiuti de nimeni, si se roaga pentru ca acest Pământ sa mai dureze, si sa nu se termine încă.
      Şi eu de fiecare dată când traiesc pur si simplu, CUTREMURUL despre care scriu ulterior, mă rog cu lacrimi la BUNUL DUMNEZEU si la MAICA DOMNULUI, sa mai îngaduie ca noi FIII SĂI, să avem timp de indreptare a sufletului nostru. DUMNEZEU mi le arată, eu le scriu , iar Semenii nostri, cei care citesc ceea ce scriu si care nu sunt de la mine, ar trebui să se indrepte cu faţa catre CER, si sa zică :

      DOAMNE ! AM GRESIT ÎNAINTEA TA ! IARTA-MA SI MĂ

      PRIMESTE ÎN BRATELE TALE , IN SÂNUL TĂU !
      Asa ca ,sa ne bucuram ca nu se implinesc încă, aceste CUTREMURE DEVASTATOARE, care mi se tot arată. Sa ne rugam la BUNUL DUMNEZEU şi la MAICA DOMNULUI, ca sa nu lase din MÂINILE SALE, PĂMÂNTUL întreg ,cu toată Creaţia SA !

      Ștergere
    2. De ce marile concerte ( cu interpreti de talie mondiala) sunt anuntate cu multe luni inainte? R: Pentru a cumpara cat mai multa lume, bilete prin informarea populatiei.
      Poate nu este cel mai fericit exemplu, dar cam asta se intampla si cu acest mare cutremur. Posibil sa fie un cutremur exceptional care sa afecteze mai multe tari din EUropa, sau poate va fi in China...sau in Turcia...din pacate evenimentele nu se "intampla" ci sunt bine chibzuite de Dumnezeu.
      Multa sanatate tuturor!

      Ștergere