sâmbătă, 21 februarie 2015

DEZASTRE ! VOM CUNOASTE DEZASTRELE !

                                        21 Februarie 2015,ora 7,38 dimineaţa !

                                                                    Dragii mei,

Iata cum, tot astăzi dimineaţă ,când abia imi notasem in caietul de suflet, ceea ce tocmai am scris in articolul anterior, aud un alt glas ,care spune ceva la fel de cutremurător.
                                         Citez :

                    "Să ne comută pe Dezastre !
            Vom cunoaşte numărul Dezastrelor ,
                                       la ora...!"

Iar glasul nu mai continuă dragilor. 
În acest moment, văd ca si cum as fi avut un al treilea ochi in ceafă, văd spre Răsărit ,un CER prea senin, un bleu stralucitor ca de oglindă si pe care Cer, vântul ducea mici norişori albi stralucitori, dantelati pe la margine, pufoşi ,cu stralucire de neon. 
                                                   Cer senin wallpapers

Dragii mei, asa cum zboara frunzele-n vânt pe timp de toamna, tot asa, erau dusi astfel de norisori ,dinspre Apus spre Răsărit.
Aveau o viteză uluitoare, acesti norişori albi, care erau multi si foarte stralucitori. 
Alunecarea lor pe Bolta Cerească ,era ameţitoare.
Dragii mei, eu nu stiu ce poate să insemne acest Cer senin, cu Norii parcă trimisi anume, dinspre Apus spre Răsărit.
Dar cu siguranţă nu vor fi simpli nori pe Cer, devreme ce glasul a spus ca : Vom cunoaste DEZASTRELE , numarul lor il vom cunoaste la o anume oră..,pe care nu a mai precizat-o. 
Dar să fim optimisti, si sa nu ne pierdem CREDINŢA  si NADEJDEA în DUMNEZEU si MAICA  DOMNULUI, care ne-a spus noua că : ROMÂNIA este si va fi ocolita si ocrotita de toate DEZASTRELE.
                                   Cu dragoste, Maria. 
           

3 comentarii:

 1. ACEST COMENTARIU ESTE O CONVINGERE DE-A MEA.
  ASA CUM ATI EVIDENTIAT DE NENUMARATE ORI ,MASS-MEDIA DIN ROMANIA SI NU NUMAI ABUNDA DE ANUNTURI CATASTROFISTE ,IN SPECIAL CUTREMURE PENTRU ROMANIA.
  CUNOASTEM ACUM CA NU TOT CE SA PETRECE IN LUME ARE CAUZE NATURALE , CA STIINTA OMULUI A AJUNS LA PERFORMANTE UCIGAS DE AVANSATE.
  ASTFEL AFLAM CA EXISTA INSTALATII CE POT MODIFICA VREMEA SI CLIMA PE PAMANT,POT PRODUCE CUTREMURE ,CA TSUNAMI-UL DEVASTATOR DIN JAPONIA A FOST PRODUS DE ASEMENEA ARME CA SI CATEVA CUTREMURE DIN ACEIASI TARA AU FOST DE ASEMENEA ARTIFICIALE ,CA O TARA MICA CA HAITI A FOST ASASINATA DE O ASEMENEA CATASTROFA ,230 000 DE OAMENI MURIND ,SI NU SUNT PUTINI SPECIALISTII CARE AFIRMA CA A FOST UN EXPERIMENT CRIMINAL CU O ASTFEL DE ARMA .
  ACUM REVENIND IN ROMANIA ,AU RASARIT CA CIUPERCILE O MULTIME DE NECUNOSCUTI CU NUME POPMPOASE DE SPECIALISTI CE PROGNOZEAZA MARELE CUTREMUR DEVASTATOR DIN TARA NOASTRA
  NU PUTEM SA SPUNEM CA NU EXISTA ACTIVITATE SEISMICA ,PUTEM SESIZA CA APROAPE ZILNIC SUNT RAPORTATE CUTREMURE ,UNEORI DE MAI MULTE ORI PE ZI.
  ACUM PUN INTREBAREA ,DAT FIIND INSISTENTA CU CARE SE PREVESTESTE MARELE CUTREMUR ,OARE DOAR SE ESTIMEAZA SAU ....,SAU ESTE DORIT DE CINEVA?!!
  ACUM DOAMNA MARIA GHIORGHIU ,DUMNEAVOASTRA ATI SPUS REPETAT ,DE FIECARE DATA CA DOMNUL IISUS DUMNEZEU ,OCROTESTE PERSONAL ROMANIA SI CUTREMURE MARI IN TARA NOASTRA NU VOR FI DIN VOINTA MANTUITORULUI NOSTRU.
  DIN NOU DOAMNA GHIORGHIU ,VA MARTURISESC CA AM O BANUIALA CA ACESTE ARME UCIGASE SUNT UTILIZATE IN ROMANIA ,PROBABIL DE CATIVA ANI,SI FOARTE PROBABIL CEI CE LE FOLOSESC AU O MARE NEDUMERIRE : ADICA AU REUSIT SA PROVOACE INUNDATII CATASTROFALE IN ROMANIA ,SA MODIFICE TEMPERATURA SI ANOTIMPURILE ,DAR NU REUSESC SA PROVOACE CUTREMURUL DEVASTATOR PENTRU CA ,ESTE VOIA DOMNULI IISUS CONFORM SPUSELOR DV.
  MA GANDESC CA ACESTI UCIGASI SUNT FOARTE CONTRARIATI ORICARE AR FI EI DIN SUA ,RUSIA SAU ISRAEL. PROBABIL ISI ROD UNGIILE SI DERULEAZA TESTE DUPA TESTE IN SPERANTA CA VOR REUSI.
  .DEIE DOMNUL SA LE TAIE MAINILE DE LA BUTOANE SI CAPUL DE TREBUIE..

  O

  RăspundețiȘtergere
 2. COMUTAREA PE DEZASTRE LA O ANUMITA ORA ESTE UN MESAJ CARE ARATA CA ASA ZISELE DEZASTRE SUNT FACUTE DE MANA CRIMINALA UMANA ,DECI NU AU CAUZE NATURALE .

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. DA ! Si eu m-am gândit la fel. Comutarea insemnand ,Mână liberă spre tot felul de DEZASTRE !
   Ne mai miram de CUTREMURE ? Omul cu mâna lui şi le face !

   Ștergere