marți, 10 februarie 2015

ULUITOR ! ELENA UDREA , CHIAR VA FI ÎN PERICOL LA PUSCĂRIE ?

                          Noapte  de  9 - 10  Februarie 2015,ora 0,20 !

                                                        Dragii mei, 

Cu siguranţă nu v-aţi fi aşteptat ca să scriu aici si despre personajul zilei : Elena Gabriela  Udrea , mâna dreaptă a fostului Presedinte Traian  Basescu !
V-ati săturat cred ,ca sa tot auziti despre aceste două personaje, si parca nu ar mai fi trebuit ca si eu sa scriu aici pe Blog.
Dar nu este cum voiesc eu, ci numai cum vrea Bunul Dumnezeu.

                                          

În această noapte, am închis televizorul ,ca sa ma pot ruga la Bunul Dumnezeu si la Măicuţa Domnului.
Iar în timpul Rugaciunii mele, văd ca si cum as fi avut un al treilea ochi, în dreapta mea, văd un ecran Tv mai mare, iar pe ecran o văd pe ELENA  UDREA la pupitru, vorbind si gesticulând, asa cum a făcut in această seară în Parlamentul României, îmbracata într-o bluză albă si cu sacou negru, vorbind la microfon.
Pe ecranul Tv, jos pe o bandă neagră , a apărut scris cu auriu ,ceva uluitor.
Acestea erau cuvintele scrise pe bandă neagră :

                "ELENA  UDREA  , CÂT  MAI  APROAPE  DE  PĂRINTELE  CLEOPA !"  

Dragii mei, Părintele  Cleopa  , este  în Lumea de Dincolo !
Părintele  Cleopa,  a trecut la cele veşnice !
Părintele Cleopa ,este în Împărăţia Lui Dumnezeu !
Vă gândiţi şi voi ,la ceea ce mă gândesc şi eu ?
DUMNEZEU  nu vrea moartea păcătosului ci voieste ca  sa se întoarcă şi să fie viu.
Cum poate să fie ELENA  UDREA, cât mai aproape de Părintele  Cleopa, decât numai ,dacă trece la cele veşnice.
Pe mine, m-au cutremurat la propriu aceste cuvinte şi felul cum apar de Sus, exact la momentul potrivit .  Astept cu interes si părerile voastre.
                                     Cu dragoste, MARIA.

10 comentarii:

  1. S-ar putea ca cineva deranjat de spusele ei sa vrea s-o reduca la tacere...chiar si la puscarie.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Chiar aici să se poată ajunge ? Este oare CARACATIŢA MAFIEI , atât de mare încât , după ce te-ai folosit de un om ,să doresti cu orice preţ tăcerea lui ?
      Eu nu zic că nu are si ea vina ei ! Sigur că este vinovată şi ea, că nu a dat dovada de onestitate ,de corectitudine. Dar până la urmă, a fost un Pion important ,pentru cei si pentru cel, mai sus decât ea. Mă rog pentru ea, căci asa îi este bineplăcut Lui Dumnezeu,ca să o apere si s-o ocrotească numai după VOIA SA, si nu după a noastra a oamenilor, care sunt răzbunători. Sincer, imi pare rău pentru ce i se întâmplă ! CONFISCAREA AVERILOR, este cea mai buna solutie, si lasati toti Hotii de rang înalt in libertate, dar fara nimic;
      numai cu ce au pe ei ! Părerea mea !

      Ștergere
    2. este si parerea mea

      Ștergere
  2. e atat de sfanta sa ajunga langa parintele Cleopa???

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Nu e vorba de sfintenia Elenei Udrea aici ! Ci pur si simplu, s-a voit a ni se spune, că este foarte aproape de Lumea cealaltă ! Cum Părintele Cleopa nu mai este printre noi, ni s-a amintit de Sfantul Părinte, ca sa citim printre rânduri, si să cunoastem soarta aceste doamne. Fereasca Dumnezeu ! Nimeni nu ar trebui sa curme viata la nimeni !

      Ștergere
    2. POTI FI APROAPE DE PARINTELE CLEOPA SI CAT ESTI IN ACEASTA LUME TRECATOARE ,PARINTELE CLEOPA ESTE UN SFANT AL LUI DUMNEZEU , DECI A FI APROAPE DE PARINTE INSEAMNA A TE INDREPTA CATRE DUMNEZEU. CA TALHARUL EVREU , IN ULTIMA CLIPA A SPURCATEI LUI VIETI SI CONVINGERI.....
      PAREREA MEA DE PACATOS FATARNIC.

      Ștergere
    3. Sigur ! Ai perfecta dreptate ! Dar in cazul acestei Doamne ? Nimeni nu o va mai putea sc[pa de puscarie. Însă daca suferinta din Puscărie ,o va indrepta către DUMNEZEU, către CREDINŢĂ, atunci ar fi minunat pentru sufletul ei.

      Ștergere
    4. a face puscarie nu inseamna un drum catre D/zeu..

      Ștergere
    5. Adesea cei care ajung la Puscărie, găsesc CALEA către BUNUL DUMNEZEU.

      Se căiesc sincer de cele făcute, dar isi duc pedeapsa mai departe, având un sprijin de întărire sufleteasca. Adică pe DUMNEZEU !
      Mântuitorul spune că :trebuie să căutăm pe, văduvă, pe săraci, pe cei din închisori, etc. Este foarte posibil , ca suferinţa îndurata în Puscarie, sa o faca sa se indrepte către CREDINŢĂ !

      Ștergere
  3. Poate Sfantul Parinte o va ocroti si o va ajuta sa se afle adevarul si cei vinovati sa nu poata sa se ascunda in spatele legilor ambigue,care pot fi interpretete in multe moduri.

    RăspundețiȘtergere