marți, 24 februarie 2015

VIAŢA ELENEI UDREA , ESTE ÎN MARE PERICOL !

                                         24 Februarie  2015 ,ora 6,15 dimineaţa !

                                              Dragii mei, 

În aceasta dimineaţă ,treaza fiind şi stând incă ăn pat cu ochii închişi, admirând frumuseţile tainice ale Cerului Sfant, aud un glas dragilor, ce mi-a dat mari fiori.
Acest glas dragilor, se referea la UDREA  ELENA  GABRIELA.
                             

                                                  ..

Dragii mei, oricât şi cu orişice ar fi gresit cineva, noi nu trebuie să-i luăm Viaţa. Numai DUMNEZEU este Cel care ne-a dat Viaţă, si numai EL poate să ne-o ia.
Iata ce spune glasul acesta :

     "Nu ştie nimeni , de ucigaşii  Elenei Udrea!
      Nimeni nu trebuie să ştie !
     Ucigaşii Elenei Udrea, nu trebuie să se vadă!"

Dragii mei, acum cred că aţi înţeles că ,Viaţa acestei femei este în mare pericol.
Eu nu stiu unde este pericolul mai mare, acasa, in arest la domiciliu, sau la închisoare.
Oricum ar fi, sunt persoane care o vor pe ELENA  UDREA moarta.
Ar fi mare păcat să se întâmple aşa ceva! DUMNEZEU nu vrea moartea păcătosului, ci voieste ca el să se intoarca si sa fie viu.
Caracatiţa in care este implicata ELENA  UDREA, este foarte extinsa, si exista persoane implicate, care vor cu adevarat să-i inchida gura ELENEI UDREA ,pentru totdeauna.
Iată ce declara Elena UDREA:

Elena Udrea, mesaj pe Facebook: Vor dori sa-mi inchida gura, ma astept la inscenari

Elena Udrea a marturisit intr-un mesaj postat, sambata, pe pagina sa de Facebook, ca se asteapta ca in perioada urmatoare sa apara tot felul de inscenari, fotografii si dezvaluiri in ceea ce o priveste, deoarece „vor dori sa-mi inchida gura”. Postarea Elenei Udrea de pe reteaua de socializare vine dupa reactiile aparute la interviul pe care l-a acordat pentru hotnews.ro, in cadrul caruia a facut o serie de dezvaluiri legate de seful SRI, Florin Coldea, de Sebastian Ghita, dar si de alte personaje importante din prima linie publica.
Elena Udrea considera ca „s-a creat panica” pentru ca a „acuzat un general de serviciu secret”, iar „aceasta reactie arata teama pe care o genereaza SRI-ul celor cu secrete in dulap, politicieni, presa etc.”.
Ea mai afirma ca se asteapta „la absolut orice, inscenari, „dezvaluiri”, fotografii etc., pentru ca acum vor dori si mai mult sa-mi inchida gura”.

Dacă Elena Udrea a minţit şi minte probabil în multe situaţii, în aceasta situaţie de a fi redusă la tăcere, ELENA  UDREA, spune adevărul.
Da! Cu adevărat se doreste de anumite persoane sus puse, ca ELENA UDREA ,să tacă pentru totdeauna.
Dragii mei, eu nu pot face nimic mai mult decât să scriu. Si v-ati convins de mult timp, că multe din toate câte scriu, se indeplinesc rând pe rând.
Mă rog la Bunul Dumnezeu si la Măicuţa Domnului, s-o aibă în grija si-n paza Sa, căci nimeni nu trebuie să moara, pentru că a făcut nelegiuri. Ci trebuie să fie pedepsit omeneste, conform Legilor, si nu să i se ia viaţa.
                                                    Cu dragoste, Maria .  

        
                                

2 comentarii:

  1. Daca o vor ucide,presupun ca doar psihic,sa-i mai taie elanul de ,,Timosenko,,sau ,,Merkel,,pe care vrea sa.l afiseze,preacurata si niprahanita.Nici usturoi nu a mancat,nici gura nu-i miroase.Sau,poate?

    RăspundețiȘtergere
  2. Asa este, draga doamna Maria, chiar Elena Udrea afirma ca: "Dacă te spălai pe cap nu aveai acces la feon ca să te usuci şi îţi dădea şanse minim la o răceală, dacă nu cumva la pneumonie sau meningită." Cine stie ce se mai poate intampla cu biata femeie, ce ii vor mai inscena ticalosii?!

    RăspundețiȘtergere