duminică, 15 februarie 2015

LICHIDUL CEFALORAHIDIAN , CHIAR CONSTITUIE UN EXPERIMENT ?

 

                                                        Dragii mei,

Stiam de acest scandal cu experimentele de la SPITALUL  de NEUROCHIRURGIE  IASI, dar nu voiam sa cred ca poate fi adevărat.

Oare ,chiar ar fi in stare un medic ,ca sa-si satisfaca dorinţa de a experimenta, chiar daca acest lucru ,il va costa viaţa pe pacient ?

Mi se pare incredibil, dar din păcate ,cred că este adevărat.

Altfel nu mi s-ar fi arătat acel LABORATOR , cu multe Eprubete pline, si din care eprubete ,acea femeie cu halat alb, tragea cu seringa.  

sâmbătă, 14 februarie 2015

MEDICINĂ ! LICHIDUL CEFALORAHIDIAN !

                                                    14  Februarie 2015,ora 12,05 !

                                                Dragii mei, 

Astăzi la prânz ,în timp ce trebăluiam prin bucatarie, aud dragilor un glas  care spune aşa :

                        "Lichidul  cefalorahidian !"

Clipă în care ,nu mai sunt in bucatarie; ci pentru câteva secunde, sunt într-o încăpere, ce -mi arată ca este un Laborator, iar aici în laborator vad o femeie în halat alb, ce are în mână o seringă ,în mâna dreapta seringa,iar in stanga, are o eprubetă, pe care a luat-o de pe masa cu multe aparate specifice acestui LABORATOR.
Femeia în halat alb , trage cu seringa dintr-o eprubeta ,si chiar priveste spre mine.  
                     Lichidul cefalorahidian
După ce a tras cu seringa din eprubetă, totul a dispărut.
Dragii mei, eu nu stiu ce va urma  ,referitor la Lichidul CEFALORAHIADIAN,dar nu-i aşa , vom vedea împreună ce va fi.
                                                        Cu dragoste, Maria.

Experimente neautorizate, la neurochirurgie. Patru...

www.digi24.ro/Stiri/Digi24/Actualitate/Social/...   CachedExperimentele ilegale ale medicului de la Spitalul de Neurochirurgie din ... Lichidul cefalorahidian din eprubetele etichetate cu numele ... experimente Iasi ..
  1. www.ziare.com/iasi/articole/spitalul+de+neurochirurgie+iasi   Cached
    Spitalul de neurochirurgie iasi ... scandalul in care doi medici sunt acuzati ca au prelevat lichid cefalorahidian de la ... Experimente la Spitalul de Neurochirurgie ...
     
    1. www.b365.ro/medic-neurochirurg-din-iasi-acuzat-de...   Cached
      ... şi în ce scop au fost păstrate eprubetele cu lichid cefalorahidian, ... o plângere referitoare la cele întâmplate la Spitalul de Neurochirurgie ...

Medici de la Spitalul de Neurochirurgie Iasi, acuzati de experimente ilegale pe pacienti

Autor:
Doi medici de la Spitalul de Neurochirurgie Iasi au intrat pe mana oamenilor legii, fiind acuzati de experimente ilegale pe pacienti.

analize22 720x480 Medici de la Spitalul de Neurochirurgie Iasi, acuzati de experimente ilegale pe pacienti
sursa foto: ziaruldeiasi.ro
Concret, procurorii ancheteaza moartea suspecta a cel putin patru dintre pacientii medicilor Stefan Mircea Iencean si Ion Poeata.
Conform primelor informatii, date publicitatii de ziaruldeiasi.ro, exista suspiciunea ca moartea pacientilor ar fi legata de unele operatii la care au fost supusi fara acordul lor.
Neurochirurgii sunt acuzati ca au prelevat probe biologice de la pacienti, fara acordul lor, iar aceste actiuni au provocat moartea pacientilor.
Asupra unuia dintre cadavre au fost descoperite nu mai putin de 30 de punctii lombare in urma carora i-ar fi fost prelevat lichid cefalorahidian.

Dezhumari in scandalul de la Spitalul de Neurochirurgie Iasi - UPDATE FOTO,VIDEO

 

Cazul de la Spitalul de Neurochirurige Iasi ia o noua turnura. Astfel, scandalul in care doi medici sunt acuzati ca au prelevat lichid cefalorahidian de la pacienti, fara acordul acestora, pentru o cercetare, se lasa acum cu dezhumarea unuia dintre bolnavii decedati in unitatea medicala. Medicii vor efectua o analiza complexa si completa, acestia urmand sa stabileasca daca pacientul a decedat in urma punctiilor.


Victima este un batran in varsta de 75 de ani, care a ajuns la spital in iulie 2014, dupa ce a suferit mai multe leziuni in urma unei cazaturi. Familia pensionarului spune ca nu si-a dat acceptul pentru o astfel de interventie. In total este vorba despre opt pacienti, din care patru au murit. Conducerea spitalului a anuntat Parchetul, iar in urma unor perchezitii au fost descoperite, intr-un frigider, mai multe eprubete cu lichidul cefalorahidian, cu numele pacientilor si zilele in care au fost efectuate prelevarile.

Vezi si Masacru, printre bolnavii unui spital, declansat de experimente medicale? Sunt implicati doi medici cunoscuti - FOTO 

4 comentarii:

  1. Imi zicea uun unchi ca el personal refuza internarea... Mai bine boleste acasa decit sa se duca la spital. Nu stiu de unde a aflat ca adtia din spitale ar fi primit un ordin discret sa termine cu batrinii, mai ales cu cei fara rude.Motive gasesc ei pentru cei care cumva ar cere vreo explicatie. Nu este de mirare sa le fi extras unora lichid cefalorahidian... Poate l-au utilizat la altcineva sau pentru studii medicale. Dar fara acordul expres al donatorului sau rudelor aceluia ,este un delict/ crima!

    RăspundețiȘtergere
  2. UN FILM "AMERICAN " DIN CATEGORIA MULTE ALTELE LA FEL ,NUMIT " SHOOT THEM ALL", DEZVALUIE IN SUBIECT O TEMA INCREDIBILA SI satanica, ADICA OAMENI SUNT FOLOSITI PE POST DE COBAI ,OAMENI CU O ANUMITA AMPRENTA GENETICA SI ANUMITE GRUPE DE SANGE ,PENTRU A FI SCACRIFICATI CA ANIMALELE PENTRU A LI SE EXTRAGE DIN SIRA SPINARII LICHIDUL NECESAR UNUI POLITICIAN PENTRU A SUPRAVIETUI,CALCAND PE CADAVRE PENTRU ACEASTA.
    DAR IN ROMANIA ,SATANA ARE PLANURI MARI CHIAR INCEPAND CU UCIDEREA LUI CEAUSESCU.
    IATA CATEVA EVENIMENTE DE AMINTIT :
    ROMANIA ANULUI 1989 ERA O TARA CU ZERO CAZURI DE SIDA LA NIVEL NATIONAL ,
    IN TIMPUL ASA ZISEI REVOLUTII ,EVREII AU TRIMIS IN TARA NOASTRA SANGE PENTRU TRANSFUZII INFECTAT CU VIRUSUL HIV ,sub forma de ajutoare umanitare,O CRIMA PREMEDITATA IMPOTRIVA POPORULUI ROMAN ,O MULTIME DE COPII DIN ORFELINATE SFARSINDU-SI VIATA SUB GHEARA ACESTOR CRIMINALI
    ACEIASI EVREI AU FOST IMPLICATI IN NENUMARATE RANDURI IN TRAFIC CU OVULE ,JUSTITIA NEPUTAND SA-I ATINGA DIN CAUZA OBEDIENTEI STATULUI ROMAN LA PRESIUNILE israelului ,AFLAT DIRECT SUB CONDUCEREA satanei
    CAZUL PE CARE IL EXPUNETI ARE LEGATURI DIRECTE CU ACEIASI RETEA diavoleasca A ACELUIASI STAT CRIMINAL,ADICA israel, REPET AFLAT SUB CONDUCEREA DIRECTA A necuratului.

    RăspundețiȘtergere
  3. DOAMNA MARIA GHIORGHIU,
    AM CITIT MULTE DESPRE DUMNEAVOASTRA IN ULTIMUL TIMP ,AM CAUTAT SA MA INTERESEZ DESPRE ACTIVITATEA DESFASURATA IN BLOGUL PE CARE IL TINETI DE CATIVA ANI . AM AFLAT DE BLOG INTR-UN MOMENT DELICAT DIN VIATA MEA SI AM FACUT O INCERCARE SA ....CAUT PE DOMNUL IISUS DUMNEZEU PE COMPUTER SAU INTERNET ,SI AM TASTAT URMATOARELE CUVINTE :
    "DUMNEZEU VORBESTE ROMANILOR"
    ASA V-AM GASIT PE DUMNEAVOASTRA ,SI POT SA SPUN CA AM RAMAS CU GURA CASCATA .
    ACUM ,DOAMNA MARIA GHIORGHIU ,AM CITIT DESPRE AVERTIZAREA DOMNULUI SA NU FIM INSELATI IN ZILELE DIN URMA DE necurat CU INSELARILE SALE .
    VA SPUN SINCER CA SUNT BULVERSAT DE INFORMATII ,SUNT UIMIT DE DEZALUIRILE FACUTE ,DAR VA ROG DIN TOT SUFLETUL DACA AVETI PLACEREA SA URMARITI DOUA INTERVIURI CU UN OM DIN AFRICA .
    VA ASIGUR CA ARE MULTA LEGATURA CU DUMNEAVOASTRA .
    CEEA CE VA ROG ESTE SA LE URMARITI CU ATENTIE ,DIN PACATE SUNT IN ENGLEZA ,SI SPER DIN TOT SUFLETUL SA O CUNOASTETI,DACA NU CINEVA SA LE TRADUCA PENTRU DUMNEAVOASTRA.
    VA MULTUMESC PENTRU ATENTIE

    1) https://www.youtube.com/watch?v=4apWOUNOx64

    2) https://www.youtube.com/watch?v=va4V1SA2eyk

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Multumesc mult ! O sa-l rog pe baiatul meu ca sa-mi traduca! Ma bucur mult ca citesti din toate cate scriu pe Blog. Abia astept ca sa citesc !

      Ștergere