joi, 19 februarie 2015

GLASUL LUI DUMNEZEU : ACEASTA E ZIUA ÎN CARE V - AM CREAT ! OARE MAI POATE SPUNE CINEVA , CĂ OMUL SE TRAGE DIN MAIMUŢĂ ?

 c                                                    19  Februarie 2015, ora 16,30 !

                                                     Dragii mei, 

Astăzi după amiază ,în timp ce scriam aici pe Blog, văd ca si cum as mai fi avut inca un ochi, adică al treilea, văd spre Apus, acolo unde se ascunde Soarele in miezul verii, văd dragilor un Cer albastru violet, presarat cu multe stele micuţe cât vârful de ac, stele argintii, si foarte stralucitoare. Parcă erau cristale de zahăr, asa aratau si straluceau enorm.
In mijlocul acestor Stele argintii, care sclipeau, pulsau continuu, apare intr-o clipită, Maica Domnului  cu Pruncul  Iisus  în braţe.
Are vesminte bleu stralucitoare , acoperite cu un alt vesmant rosu trandafiriu.
                                  Avem pe Maica Domnului, dacă este atât e destul!..

Aud un glas Divin, care spune aşa :

                   "Iubiţi-vă  între voi ! 
                 Ajutaţi-vă unul  pe altul !"

După care, Maica Domnului intra în Cerul albastru violet si presarat cu Stele argintii, locul Maicii Domnului, fiind luat de IISUS  HRISTOS, DOMNUL  şi  DUMNEZEUL nostru,MÂNTUITORUL sufletului nostru.
                    ..

Mântuitorul , avea Vesminte tot ca si ale MAICII SALE, tot bleu cu roşu. În Mâinile Sale ţinea deschisă, Sfânta şi Dumnezeiasca Evanghelie.
Aud glas din Cer dragii mei , care spune aşa :

              "Lumina albastră , este a  Lui Dumnezeu !
             Dumnezeu este stralucire albastră !
           Adevărul  este Duh !
             Dumnezeu  este Lumină albastră ! 
            Viaţa  e să mori , slăvind pe Dumnezeu.
           Nu să mori slăvind devreme !
          Vă aduceţi aminte ?
          La răsuflarea  de Sus, şi pentru urmă ?
          Mărturisiţi-vă  Domnului !
          Domnul este pururea Bun! 
         
Iar un alt glas, si mai puternic ,spune din Cer :
         Ia vedeţi ce vreţi voi ! 
          Eu vă clătesc obrajii , şi voi vă bateţi joc de MINE şi de BISERICĂ !"
          Aceasta -i  Ziua ,în care v-am creat ! "

Moment în care , Iisus întinde  Mâna  Sa dreaptă , dechide Pumnul Său, se apropie cu Gura Sa Prea Sfântă de palma Sa, şi suflă , suflă continuu , iar aici se termină totul. Cerul  se închide la loc.  
Dragii mei,  salvarea noastra, mântuirea sufletului nostru, stă numai în puterea noastra. Dumnezeu ne-a înzestrat cu DRAGOSTE, cu RĂBDARE  şi  VOINŢĂ ,ne-a dat libertatea ca să alegem,  dintre  ce este bine si ce este rău.
Iată ,citez:
 "Căci Dumnezeu l-a facut pe om liber de la bun inceput, astfel ca el era stapan pe puterea sa la fel ca pe sufletul sau, liber sa-L urmeze pe Dumnezeu, fara sa fie constrans de El. Caci la Dumnezeu nu exista constrangere, ci doar o vointa buna. El da sfat bun tuturor... Nu numai in lucrarile noastre, ci chiar si in credinta, libertatea de alegere a omului sub propriul sau control este pastrata de Domnul care spune: Să fie după Credinţa ta ".
Irineu, episcop de Lyons

Aşadar fratilor, să ne intărim în Credinţă, prin implinirea din dragoste a Poruncilor Lui Dumnezeu, prin a merge la Sfanta Biserică ,măcar în Ziua Sfântă a Duminicii, sa fim buni si milostiv, si sa ne iubim Aproapele ,ca pe noi înşine.
                                  Cu dragoste, Maria.  

                

Un comentariu:

  1. Eu cred ca astea sunt cuvinte incomplete pronuntate chiar de Duhul Sfant al lui Dumnezeu si care sunt percepute de mintea umana ca de neanteles . Asta e forma prin care glasul Duhului Sfant se exprima si nu la intelegerea oricui pentru ca e codificat si iubirea lui pentru noi nu se poate exprima in cuvinte omenesti.

    RăspundețiȘtergere