duminică, 22 februarie 2015

ŞI S - A ADEVERIT ! INCENDIUL LA BLOCUL FOARTE INALT , A AVUT LOC IN DUBAI !

  1.                                          22 Februarie 2015 !

     

                                         Dragii mei, 

     Scriam ieri dimineaţă despre un Incendiu violent, care se va manifesta la un Bloc foarte înalt, la etajele superioare.

    Şi iată dragilor, cum cu doar trei ore inainte de a se produce INCENDIUL la acest Bloc zgârâie nori, Dumnezeu mi-a arătat ceea ce urmeaza a se întâmpla.

    Am adus aici dragilor , atât linkurile cât si articolul meu de ieri.

    Dragii mei, prin faptul că Dumnezeu imi arata toate acestea înainte de a avea loc, asta este pentru că,El cu Puterea Sa mi le descopera, pentru ca toti cei care citesc si vad toate aceste Minuni, să creada in El şi în Puterea SA.  

    Incendiu de amploare într-un zgârie- nori din Dubai -..

    www.diacaf.com/stiri/actualitate/incendiu-de-amploare...   Cached
    Incendiu în Dubai. FOTO ROLA / BBC Un incendiu de amploare izbucnit în cursul nopţii de vineri spre sâmbătă la etajul 50 al unui zgârie nori din Dubai, însă ...
  2. www.hotnews.ro/stiri-international-19440885-incendiu...   Cached
    Un incendiu a izbucnit sambata dimineata la etajul al 79-lea al zgarie-norului rezidential Dubai Torch Tower, informeaza CNN citand autoritati din domeniul apararii ...

sâmbătă, 21 februarie 2015

UN BLOC FOARTE ÎNALT DINSPRE RĂSĂRIT ,VA ARDE CA O TORŢĂ LA ETAJELE SUPERIOARE !

                                                          Zori de 21 Februarie 2015,ora 3,15 !

                                               Dragii mei, 

Abia mă băgasem în pat ,si doar cât am inchis ochii, căci şi văd spre Răsărit, un mare incendiu, la un Bloc foarte înalt.
Blocul acesta cu foarte multe etaje dragilor, luase foc la partea cea mai de sus, la putin mai jos de acoperis, nu chiar la ultimele etaje.  Cam pe la a treia parte de sus a Blocului, a izbucnit Incendiul.
In jurul Blocului ce ardea ca o torţă, erau si copaci înalţi. 
Focul era foarte puternic ,si se intindea foarte repede.
                            
                              ,,

Din nefericire dragilor, vom auzi sau Doamne fereste vom asista la un asemenea incendiu de proportii. Când si unde dragii mei, eu nu stiu a vă spune,pentru ca nu mi s- a  spus.
                                             Cu dragoste, Maria.  www.wowbiz.ro/video-incendiu-de-proportii-in-dubai-un...   CachedUn incendiu de amploare izbucnit în cursul nopţii de vineri spre sâmbătă la etajul 50 al unui zgârie-nori din Dubai, însă nu s-au înregistrat victime
Incendiu de amploare într-un zgârie-nori din Dubai
Un incendiu de amploare izbucnit în cursul nopţii de vineri spre sâmbătă la etajul 50 al unui zgârie-nori din Dubai, însă nu s-au înregistrat victime, relatează Gulf News în pagina electronică.
Incendiul a izbucnit în turnul rezidenţial Torch Marina, care are 79 de etaje şi peste 336 de metri înălțime, unul dintre cele mai înalte din lume. Alarma a fost dată sâmbătă, la ora locală 02.05 (00.05, ora României).
Mii de persoane care locuiesc în zgârie-norii din apropiere au fost evacuate, iar circulaţia a fost interzisă din cauza desprinderii unor fragmente din clădire.
Aproximativ zece maşini de pompieri, ambulanţe şi vehicule de poliţie au fost trimise în zonă.
Unii locatari au inhalat fum, însă viaţa lor nu se află în pericol. Conform Gulf News, flăcările sunt ţinute sub control şi nu s-a înregistrat nicio victimă.
Această clădire a avut încă de la inaugurare, în mai 2011, probleme la sistemele de alarmă antiincendiu, relatează publicaţia citată.
Emiratul Dubai, situat pe malul sudic al Golfului Persic, este recunoscut pentru clădirile sale gigant.

Incendiu de amploare într-un zgârie-nori din Dubai

21.02.2015 05:59
Incendiu de amploare într-un zgârie-nori din Dubai
Un incendiu de amploare izbucnit în cursul nopţii de vineri spre sâmbătă la etajul 50 al unui zgârie-nori din Dubai, însă nu s-au înregistrat victime, relatează Gulf News în pagina electronică, potrivit agenţiei Mediafax.
Incendiul a izbucnit în turnul rezidenţial Torch Marina, care are 79 de etaje şi peste 336 de metri înălţime, unul dintre cele mai înalte din lume. Alarma a fost dată sâmbătă, la ora locală 02.05 (00.05, ora României).
Mii de persoane care locuiesc în zgârie-nori.
Un incendiu de amploare izbucnit în cursul nopţii de vineri spre sâmbătă la etajul 50 al unui zgârie-nori din Dubai, însă nu s-au înregistrat victime, relatează Gulf News în pagina electronică, potrivit agenţiei Mediafax. Incendiul a izbucnit în turnul rezidenţial Torch Marina, care are 79 de etaje şi peste 336 de metri înălţime, unul dintre cele mai înalte din lume. Alarma a fost dată sâmbătă, la ora locală 02.05 (00.05, ora României). Mii de persoane care locuiesc în zgârie-norii din apropiere au fost evacuate, iar circulaţia a fost interzisă din cauza desprinderii unor fragmente din clădire. Aproximativ zece maşini de pompieri, ambulanţe şi vehicule de poliţie au fost trimise în zonă. Unii locatari au inhalat fum, însă viaţa lor nu se află în pericol. Conform Gulf News, flăcările sunt ţinute sub control şi nu s-a înregistrat nicio victimă. Această clădire a avut încă de la inaugurare, în mai 2011, probleme la sistemele de alarmă antiincendiu, relatează publicaţia citată. Emiratul Dubai, situat pe malul sudic al Golfului Persic, este recunoscut pentru clădirile sale gigant.

Citeste mai mult: adev.ro/nk3ud5
Incendiu de amploare într-un zgârie-nori din Dubai 21 februarie 2015, 05:59 de Mediafax Devino fan Salvează în arhivă download pdf print article +1 (1 voturi) cuvinte cheie: incendiu dubai incendiu zgarie nori incendiu de amploare alarma zona rezidentiala 0 comentarii 1 share 0 inShare Live Aboneaza-te la newsletter Abonare Incendiu de amploare într-un zgârie-nori din Dubai Incendiu în Dubai. FOTO ROLA / BBC Un incendiu de amploare izbucnit în cursul nopţii de vineri spre sâmbătă la etajul 50 al unui zgârie-nori din Dubai, însă nu s-au înregistrat victime, relatează Gulf News în pagina electronică, potrivit agenţiei Mediafax. Incendiul a izbucnit în turnul rezidenţial Torch Marina, care are 79 de etaje şi peste 336 de metri înălţime, unul dintre cele mai înalte din lume. Alarma a fost dată sâmbătă, la ora locală 02.05 (00.05, ora României). Mii de persoane care locuiesc în zgârie-norii din apropiere au fost evacuate, iar circulaţia a fost interzisă din cauza desprinderii unor fragmente din clădire. Aproximativ zece maşini de pompieri, ambulanţe şi vehicule de poliţie au fost trimise în zonă. Unii locatari au inhalat fum, însă viaţa lor nu se află în pericol. Conform Gulf News, flăcările sunt ţinute sub control şi nu s-a înregistrat nicio victimă. Această clădire a avut încă de la inaugurare, în mai 2011, probleme la sistemele de alarmă antiincendiu, relatează publicaţia citată. Emiratul Dubai, situat pe malul sudic al Golfului Persic, este recunoscut pentru clădirile sale gigant.

Citeste mai mult: adev.ro/nk3ud5

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu