miercuri, 11 februarie 2015

ŞI S -A ADEVERIT DIN PĂCATE ! BĂRCILE S - AU RĂSTURNAT ,SI AU MURIT PESTE 200 DE OAMENI !


                                                               Dragii mei, 
Scriam cu mai bine de o jumătate de an în urmă, cum că ,O  BARCĂ  cu oameni  se va răsturna , si ca vedeam pe lângă ea oameni, care incercau ca sa rămână la suprafaţă.
Iata ca din păcate, s-au rasturnat două Bărci pline cu oameni, si aproape toti s-au înecat în Mediterana. 

  1.  

    Tragedie în Mediterana: O ambarcaţiune de imigranţi s-a...

    netstiri.ro  › Stiri
    Cel puţin 200 de persoane sunt date dispărute după ce ambarcaţiunea care îi transporta pe imigranţi s-a scufundat în Marea Mediterană, miercuri,
  2. www.obiectivdesuceava.ro/romania/tragedie-in-mediterana...   Cached
    Tragedie în Mediterana: Două ambarcaţiuni cu 200 de imigranţi s-au scufundat. ... încearcă să treacă Mediterana pentru a ajunge pe coastele europene. ..

marți, 1 iulie 2014


O BARCĂ CU OAMENI , SE VA RASTURNA ÎN MIJLOCUL APEI MĂRII NEGRE !

                         30  Iunie - 1  Iulie  2014 , ora 2,50 din noapte !

Abia mă băgasem în pat şi stând cu ochii închişi, văd un Cer de noapte, un amurg  transparent. Şi spre Sud ,în largul Mării ,putin mai la distanta de o Insulita,de o stâncă , asa cum se vad în MARE, acele Insulite făcute de mâna omului, văd O  Barcă, în care se afla câteva persoane. Putea fi şi O Barca pneumatică. Brusc ,BARCA se răstoarnă spre partea Insulitei , cu faţa în jos.
Toti oamenii din acea Bărcuţă , au căzut în apă. Nu stiu câti erau, dar vedeam vreo 5 capete. care încercau sa se tina la suprafaţă si să se agaţe de Barca ,care era cu faţa în jos în apă.
Cerul fiind ca un amurg, vedeam apa lucioasă , ca fiind albastra la culoare si cu mici valuri .
Din nefericire dragilor, vom auzi în timp, de acest tragic incident!
                                        Cu dragoste, MARIA


Tragedie în Mediterana: Două ambarcaţiuni cu imigranţi s-au scufundat. Nouă persoane au fost salvate

Tragedie în Mediterana: Două ambarcaţiuni cu imigranţi s-au scufundat. Nouă persoane au fost salvate
International
Ambarcaţiunile care transportau imigranţii erau nişte bărci cu motor. Acestea s-au scufundat în Marea Mediterană, cel mai probabil din cauza valurilor mari, în largul coastelor Italiei, în dreptul Insulei Lampedusa, informează bbc.com.

Potrivit bbc.com, în cele două ambarcaţiuni se aflau în total peste 200 de imigranţi. Iniţial, toate aceste persoane fuseseră date dispărute. Ulterior însă, s-a aflat că nouă imigranţi au fost salvaţi de către echipele de intervenţie, după patru zile.

În schimb, până miercuri, la prânz, fuseseră găsite şi 29 cadavre ale imigranţilor daţi dispăruţi. Unii dintre imigranţii muriseră de hipotermie. Organizaţia pentru Migraţie a făcut cunoscut faptul că imigranţii plecaseră de pe coastele Libiei, sâmbătă. "203 imigranţi daţi dispăruţi au fost înghiţiţi de valuri", a informat purtătoarea de cuvânt a Înaltului Comisariat pentru Refugiaţi al ONU, Carlotta Sami, pe Twitter.

Fiecare ambarcaţiune avea la bord aproximativ 100 de imigranţi. Toţi cei 9 supravieţuitori vorbesc limba franceză şi se crede că provin din Africa de Vest.

Potrivit statisticilor Organizaţiei pentru Migraţie, numai în anul trecut (2014), peste 2.900 de imigranţi au murit înecaţi în Marea Mediterană.În fiecare an, mii de imigranţi ilegali, majoritatea provenind din ţări africane, încearcă să treacă Mediterana pentru a ajunge pe coastele europene.

Guvernul italian a lansat misiunile de patrulare şi salvare numite Mare Nostrum în apele coastelor libiene, în căutarea ambarcaţiunilor cu imigranţi clandestini, măsură ce a intervenit după tragedia din octombrie 2013, când o navă de pescuit plină cu imigranţi s-a scufundat şi 366 de persoane au murit înecate. Patrulele Mare Nostrum au fost însă desfiinţate după un an de la acea tragedie.


TRAGEDIE fara margini! Peste 200 de imigranti si-au pierdut viata in Marea Mediterana

Autor:
Peste 200 de persoane si-au pierdut viata, zilele trecute, in Marea Mediterana, in apropiere de coastele italiene.

migranti TRAGEDIE fara margini! Peste 200 de imigranti si au pierdut viata in Marea Mediterana
212 persoane, in total, incercau sa ajunga in Europa la bordul a doua barci gonflabile de mari dimensiuni. Imigrantii sperau la un trai mai bun pe Batranul Continent.
Din pacate, barcile au fost avariate, iar cei mai multi dintre imigranti si-au pierdut viata. Autoritatile italiene anunta ca 203 persoane si-au pierdut viata, cei mai multi dintre imigranti fiind inghititi de ape.
Au fost si imigranti care au murit de hipotermie pe puntea vasului care ii recuperase dupa ce au stat 18 ore in apa.
Autoritatile italiene vorbesc despre “o tragedie ingrozitoare”. Cei noua supravietuitori vorbesc bine limba franceza si se presupune ca provin din Africa de Vest. Cele doua ambarcatiuni plecasera sambata de pe coasta libiana.
Circa 3.500 de persoane si-au pierdut viata, anul trecut, in incercarea de a traversa Marea Mediterana pentru a ajunge in Europa.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu