miercuri, 11 februarie 2015

ŞI S - A ADEVERIT ! ELENA UDREA , ESTE ARESTATĂ PREVENTIV , PENTRU 30 DE ZILE !


                                           Dragii mei, 

 

Scriam astăzi dimineaţă, că Elena Udrea  va fi arestata preventiv, pentru 30 de zile.

Si iata dragilor, când pe la TV, se intrebau toti daca o aresteaza sau nu, eu scriam inca de dimineaţă că va fi arestată preventiv.

Dar nu eu sunt cea care am aceasta putere, de a auzi si vedea, cele neauzite si cele nevazute. Numai Bunul  Dumnezeu este Acela, care lucrează prin mine roaba Sa, si păcătoasa de mine.

  1. curentul.info/actualitate/9281-elena-udrea-a-fost...   Cached
    Elena Udrea a fost arestată pentru 30 de zile; ... Microsoft s-a înlocuit controlul judiciar cu arestul preventiv și s-a emis un mandat de arestare pentru 30 zile.
  1. lideruldeopinie.ro/156251/elena-udrea-arestata-pentru-30...   Cached
    Elena Udrea a fost arestata pentru 30 de zile pentru trafic de influenta in dosarul Microsoft. ... Elena Udrea, ARESTATA pentru 30 de zile

miercuri, 11 februarie 2015


ELENA UDREA , VA PRIMI MANDAT DE ARESTARE PREVENTIVĂ , PENTRU 30 DE ZILE !

                               11  Februarie  2015, ora 4,56 zori de zi !

                                  Dragii mei, 

Astăzi dimineaţă în zori, O Lumina alba ,extrem de stralucitoare, m-a făcut să tresalt pe pat, si astfel m-am trezit  auzind un glas, care spune ceva, ce este de departe cea mai fierbinte Stire, cel puţin, prin toata mass media .
Glasul spunea aşa :

                    "Elena  Udrea !
                 Elena  Udrea , arestată !

Iar un alt glas , strigă revoltat :
                   Da ! Dar trebuie să dea banii  înapoi, pe care i-a furat !"
                
DNA face anchetă internă pentru că Udrea nu avea cătușe

http://www.dcnews.ro/udrea-fara-catu-e-la-poli-ia-capitalei-dna-demareaza-o-ancheta-administrativa_467190.html
.               Dragii mei ,                                                                         Ce se va întâmpla astăzi , la Înalta Curte, vom vedea împreună ! Conform Mesajului pe care l-am primit, Elena  Udrea ,urmează să primească MANDAT  de ARESTARE  preventivă pentru 30 de zile. Sincer, eu nu mi-as fi dorit să o văd în închisoare. Ci imi doresc să-i fie confiscate,Averile toate, precum si banii din diferite Bănci, atât din România, cât si din Strainatate. Iar toate aceste valori confiscate, sa revina STATULUI  ROMÂN, pentru într-ajutorarea Spitalelor si a scolilor.   Cu  dragoste, Maria. 

Elena Udrea, arestată preventiv pentru 30 de zile

Judecătorii Inaltei Curți de Casație și Justiție au emis un mandat de arestare pentru 30 de zile pe numele Elenei Udrea în dosarul Microsoft, a anunțat avocatul deputatului, Marius Sebastian Striblea. Apărătorul fostului ministru a anunțat că magistrații au luat această decizie din cauza denunțului depus de Dinu Pescariu, conform căruia Elena Udrea i-a cerut o mită de jumătate de milion de euro.
Avocații Elenei Udrea au contestat măsura arestului preventiv. Contestația va fi judecată de completul de cinci judecători ai ICCJ.
Fostul ministru a fost prezentat miercuri în fața judecătorilor Înaltei Curți de Casație și Justiție cu propunere de arestare preventivă
DNA a reținut-o marți seară pe Elena Udrea pentru patru capete de acuzare - trei infracțiuni de trafic de influență și o infracțiune de spălare de bani.
La ieșirea din sediul DNA, Elena Udrea a declarat că "îi pot pune cătușe Elenei Udrea, dar nu pot pune cătușe adevărului.
Direcția Națională Anticorupție a demarat cercetări administrative după ce Elena Udrea a intrat fără cătușe în sediul Poliției Capitalei, unde va fi reținută pentru 24 de ore, potrivit televiziunilor de știri.
- See more at: http://www.dcnews.ro/elena-udrea-arestata-preventiv-pentru-30-de-zile_467293.html#sthash.a4LGjmRY.dpuf

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu