marți, 17 februarie 2015

ELENA UDREA , ÎN AREST LA DOMICILIU !

                                                   Dragii mei, 

 

Scriam ieri că, Elena Udrea rămâne tot în Închisoare.

Iar astăzi JUDECĂTORII  au hotărât ca ELENA  UDREA, să nu fie cercetată în stare de libertate, ci în stare de Arest ,dar la domiciliu.

Este tot ÎNCHISOARE, dar una mai confortabilă, pentru ca este acasa, dar nu are voie sa iese din curte.

Din nefericire pentru ea, mâine urmeaza votul în PARLAMENT ,pentru o alta cerere a DNA-ului,într-un alt Dosar , in care se cere din nou ARESTAREA  ei preventivă.

Atâtea DOSARE are în cârca ei, că tot nu va scăpa de ÎNCHISOARE.

Sincer, nu mă bucur de tragedia prin care trece. Dar m-as bucura enorm, ca sa i se confiste AVERILE  ILICITE, si sa revină Statului Român.

BREAKING NEWS: Elena Udrea, în arest la domiciliu. Fosta şefă a PMP, eliberată din arest după o săptămână
>>>http://goo.gl/RKHi5X
‪#‎antena3‬

ELENA UDREA - DINU PESCARIU , PARTEA A TREIA !

                                      16  Februarie 2015,ora 4,35 zori de zi !

                                                                         Dragii mei, 

Astăzi dimineaţă în zori , după doar o oră de somn, m-a trezit O Lumină albă orbitor de strălucitoare , care mi-a pătruns în corp prin crestet ,si m-a făcut de m-am cutremurat la propriu, ca la un şoc electric.
Trează fiind, stând cu ochii închişi, aud un glas dragilor, care spune ceva ce este la ordinea zilei, în acest moment.
Glasul a strigat pur şi simplu pe un ton ridicat aşa : 

               "Elena  Udrea  şi Dinu  Pescariu !"

În acest moment dragilor, o văd pe Elena Udrea în boxa acuzatilor, care tresare speriată ,când şi-a auzit numele ei, si mai ales, al lui Dinu Pescariu.
Elena Udrea ,face ochii mari cât cepele, si este speriată ;priveste ţintă în faţă ,la ceva sau la cineva.  
                        Elena Udrea se întreabă de ce Traian Băsescu a susţinut la ....
Văzând reactia Elenei Udrea, mi-am pus doar în gândul meu, întrebarea :
                 Oare Elena Udrea, rămâne în arest ?
Şi spre marea mea uimire dragilor, aud un glas care imi spune ferm :
                 "Da ! 
              Elena Udrea , rămâne în închisoare !"   .

Dragii mei, am mai spus-o, şi-o mai spun : 
Nu doresc arestarea Elenei Udrea ! Nu mă bucur că stă la închisoare, nici ea, nici mulţi alţii ca dânsa, care au furat si au făcut multe nelegiuri.
Cea mai usturătoare pedeapsă este Confiscarea totală a averii, si golirea conturilor atât din România ,cât si din strainătate.
Sa mearga sa locuiasca cu mama ei, cu cine vrea ea, si sa fie un om obisnuit si liber să munceasca corect .   
Toată Averea ,  să revină Statului Român, care a fost furat de astfel de oameni.
Dar nu e cum vreau eu, sau cum vrem noi toti la un loc.
LEGEA  este LEGE , pentru toată lumea !
Cine a gresit să plătească, după LEGILE în vigoare a acestei Ţări.  
Este mai bine ca să plătim pentru păcatele noastre ,în această viaţă vremelnică, decât în viaţa veşnică, unde şi pedeapsa este tot veşnică. 
Acum vom vedea dragii mei,dacă si  această proorocire  se va adeveri .
                         Cu dragoste, Maria. 

8 comentarii:

  1. Sper ca nu o sa bociti de ciuda ca i- a dat drumul lui Udrea .Tot nu v-ati convins ca tainele astea sunt stiute DOAR DE DUMNEZEU .Si daca o sa vrea EL o sa fie si in puscarie .Nu va mai bucurati de raul altora ......asa spun preotii si Dumnezeu OF OF OF ....Fiti buna buna la suflet pentru ca si noi ne rugam ,ne spovedim , ne impartsim ,ne ducem la biserica in toate sarbatorile ,dar nu dorim raul nici celor mai mari dusmani ai nostri ...sa fim buni, spunea Parintele Cleopa, ca sa ne manance Raiul ...Am pretentii de la DVS pentru ca sunteti un om credincios.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. A fi Bun, inseamna ca sa inchidem ochii,la cei care ne-au jefuit ŢARA ???
      EU NU PREA CRED !
      A fi bun, inseamna ca sa/ti fie mila de cel bolnav, de cel flamand,de cel gol si care nu are un acoperis deasupra capului. UDREA si toti acolitii ei, sa fie libera din partea mea, dar sa nu mai aiba atâtea bogatii,pe care le-a furat din sudoarea muncii noastre si a copiilor nostri, si a Părintilor nostri. Toate sa-i fie confiscate si trecute in Bugetul Statului.

      Ștergere
    2. MAI ANONIM TE POMENI CA DUMNEZEUL TAU NU-I LA FEL CU AL ROMANILOR ?
      ESTI EVREU CUMVA ? EU ZIC CA DA.

      Ștergere
    3. SA FIM REZONABILI,TOTUSI,SA NU DAM CU PIETRE CAND NU E CAZUL.

      Ștergere
    4. Păi vad ca domnul anonim spunea din suflet , un gând evlavios. Il cita pe Parintele Cleopa . Vorbea despre iertare ...
      De unde până unde ai tras tu concluzia că este evreu?! Nu trebuie sa luam in ras parerile aproapelui nostru .
      Adica pe alti politicieni ii iertam pt. furturile si tradarile de neam ,cum ne invata sfanta scriptura ,dar pe altii ...cum este Elena Udrea ,nu o iertam?!
      Repet :nu trebuie sa amestecam politica cu invatatura Domnului ! In ceruri nu exista partide !

      Ștergere
  2. Sa fim buni, dar nu prosti! Daca acceptam pe acestia care s-au bucurat sa ne distruga tara si pe noi, inseamna ca suntem ca ei. Nu ati auzit de Dreptate, domnule anonim? Nu dorim raul, ci doar dreptate, daca nu pentru noi insine, atunci pentru miile de persoane aruncate din spitale, pentru cei care au murit pentru ca nu au avut un spital sa se duca, pentru scolile inchise-porunca era-doua din trei sa se desfiinteze, pentru batranii ce mor in disperare, pentru tinerii plecati sa munceasca aiurea, tot din disperare, pentru copiii abandonati din saracie, bolnavi si lipsiti de buvcata de paine ca sa se umfle cei pe care ii cainati! NU intrati in imparatia cerurilor cu aceasta acceptare. Faptul ca acesti distrugatori TREBUIE sa intre la inchisoare nu are nimic de-a face cu a dori raul cuiva. Dar ei joaca pe spatele nostru, isi bat joc in continuare de noi si de aceasta tara, iar noi sa nu avem dreptul sa cerem dreptate? Puteti sa va spovediti de o mie de ori si sa mergeti la biserica-cine accepta raul, ramane impreuna cu el.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. A fi Bun, nu inseamna a accepta ca Semenii tăi, pentru că sunt in functii inalte, sa fure bucatica de pâine de la gura Pensionarilor, si ghetutele din picioarele copilasilor necajiti. Domnului ANONIM i se pare corect ca UDREA si multi altii ca ea, sa fure cu sutele de Miloane de Euro, in timp ce Medicii sunt umiliti cu salariile f mii, Profesorii la fel, iar românul de rând nu are macar banul de pâinea cea de toate zilele. Probabil ca si el face parte din aceasta categorie a milionarilor in valuta,si nu crede la cel flamand,gol si bolnav.Toti care sunt MILIONARI in valuta, toti ar trebui sa fie inchisi, căci nu ar fi putut face atâta avere din bani munciti. Dar asa cum spuneam, nu-i vreau la inchisoare, ci îi vreau ca sa devina oameni de rând, sa dramuiasca fiecare bănuţ.AVERILE LOR, BANII LOR, sa treaca in Bugetul Statului ! Pe mine ma doare sufletul de Aproapele meu, care sufera de foame, de frig , si este bolnav ,suferind.

      Ștergere
    2. Trebuie sa avem incredere in Domnul ,sa ne iubim aproapele si mai ales sa nu amestecam politica cu invataturile Domnului! Iliescu ,Ponta,Nastase ,Voiculescu ,Hrebenciuc , chiar daca au pacatele lor, trebuie sa incercam sa ii iertam...ca or sa isi primeasca pedeapsa!

      Ștergere