joi, 26 februarie 2015

MINUNE MARE ! ROMÂNIA STRÂNS ŢINUTĂ , ÎN MÂNA DREAPTĂ , A TATĂLUI CERESC ! ROMÂNIA , VIITORUL AL DOILEA IERUSALIM ! SE APROPIE ÎMPĂRĂŢIA CERURILOR !

   xx                                              25 - 26  Februarie 2015, ora 0,50 !

                                             Dragii mei,                

                                                 
                                 
                                                   steagul-romaniei

                                   Harta fizica a Romaniei1 300x211 Harti Romania...

În această noapte, în timp ce mă rugam la Sfânta Treime, o Mare Minune se întâmplă. 
Vedeam dragilor,cum Sfanta Icoana a Sfintei Treimi era inundata ,de O Lumina aurie extrem de stralucitoare şi foarte densă , ca un nor de ploaie ,atât de densă. 
Văd fratilor, cu ochii deschisi vedeam toate acestea, văd cum Duhul Cel Prea Sfânt din Sfanta Icoana, prinde viaţă şi dă din Aripi.
                                  ..

DUHUL  SFÂNT fratilor, si-a mărit trupul ,S-a inconjurat de Lumină albă,orbitor de stralucitoare, şi zbura pe loc. Eu ma rugam la El ,iar Duhul Sfant se bucura şi dădea din Aripi; eu auzind chiar, si zgomotul Aripilor care loveau lumina albă ,orbitor de stralucitoare.
Totul se întâmpla, în mijlocul norului de Soare, ce ţinea Sfanta Icoana in mijlocul lui.

                                                Sfanta Treime”..

Cu lacrimi de bucurie si de fericire ,continuam ca să mă rog ,şi văd dragii mei ,cum în spatele Lui Iisus ,deasupra capului Său, puţin mai la distanţă, văd un munte mai înalt, si plat la vârf.
Pe acest Munte fratilor, se aflau TREI  CRUCI din lemn !

                          ..

Aceste TREI  CRUCI dragii mei, erau goale pentru început, si erau asezate ,chiar aşa ca în pozele de mai sus. Cerul era ca atunci când se îngână ziua cu noaptea, sau mai precis ,ca un amurg.
Continuam să mă rog dragii mei, cu glas şoptit mă rugam, iar acum văd cum din Gura Sfanta a Mântuitorului , veneau spre mine sub forma de lanţ, numai verigi din lumina aurie, numai cercuri,cercuri, legate intre ele, din Lumina aurie stralucitoare.
Rugându-mă ,vedeam aceleasi cercuri aurii, legate între ele precum un lanţ, cum ajungeau la IISUS  HRISTOS, la gura Sa, si intrau in Gura Mântuitorului.
Era ca si cum ,cuvintele Rugaciunii mele, ajungeau la IISUS  HRISTOS şi  le absorbea cu Gura Sa, iar in acelasi timp, Mântuitorul imi trimetea Cuvintele Sale, spre mine roaba Sa, care eram în genunchi , în faţa Sfintei Icoane cu Sfanta Treime.
Se făcuse între mine şi Mântuitorul din Sfânta Icoană, ca o punte din cercuri din lumina aurie, legate intre ele, ca intr-un lanţ. Acest şirag de Cercuri de Soare,erau într-o continua miscare ,de du-te - vino.
În clipa următoare fratilor, văd pe DUMNEZEU  TATĂL  CEL  CERESC , care iese mai în faţa Sfintei Icoane.
                          DUMNEZEU TATAL..

DUMNZEU  TATĂL, în mijlocul luminii aurii, priveste spre mine păcătoasa,iar eu fiind mută de uimire ,privesc cu lacrimi de bucurie spre El, şi nu mai pot spune niciun cuvânt.
În acest moment văd cum DUMNEZEU  TATĂL  CEL  CERESC , întinde spre în faţă ,MÂNA  SA  cea dreaptă şi puternică îndreptându-o spre mine păcătoasa,  ÎŞI  deschide larg pumnul Său, si văd fratilor ,în palma  TATĂLUI  CERESC ,HARTA  ROMÂNIEI ! 

                                                                                                                                                             ..                               harta albastra romania clip art

HARTA  ROMÂNIEI, era de un albastru indigo, foarte strălucitor şi fără înscrisuri de niciun fel.
În interiorul Hărţii României Sfinte, au apărut de jur împrejur câte două rânduri de Stele argintii, precum Luceafărul dimineţii de vară.
Stelele erau asezate in asa fel, încât vedeam două Hărti din Stele argintii si o a treia harta albastra la exterior. 
DUMNEZEU  TATĂL CEL CERESC , a ţinut în palma Sa, indreptată spre mine păcătoasa, a ţinut preţ de câteva secunde bune, HARTA  SFINTEI  ROMÂNII.
Apoi, totul a dispărut ca si prin topire, HARTA  ROMÂNIEI, rămânând în palma TATĂLUI  CERESC .  
Dragii mei, am spus de mai multe ori, si-o  mai spun si acum :
ROMÂNIA , este ŢARA  aleasă de DUMNEZEU ,ca fiind viitorul al Doilea Ierusalim. Trebuie sa credeţi aceasta, pentru că, nu spun de la mine! DOVEZILE  vorbesc ! Toate sunt de la DUHUL  CEL  PREA  SFÂNT !  
Să nu ne pierdem dragii mei, Nădejdea în BUNUL  DUMNEZEU şi-n MAICA  DOMNULUI, ci să ne rugam zilnic pentru iertarea păcatelor noastre , pentru ajutorul DIVIN, pentru Pacea si linistea întregii ROMÂNII, şi pentru Pacea şi linistea LUMII  întregi.
Sa fim mai buni si mai milostivi, sa ajutam pe cel necajit si bolnav, sa-i dam si haina de pe noi la nevoie, si astfel, vom dobândi un loc în ÎMPĂRĂŢIA  Lui DUMNEZEU.
Este SFANTUL  POST al SFINTELOR  PASTI , şi trebuie ca să ne straduim si noi, ca din Dragoste pentru DUMNEZEU ,pentru IISUS  HRISTOS si MAICA  DOMNULUI, sa postim si noi, mai ales ,de la cuvinte de ocară faţă de Aproapele nostru; să postim de la ura pentru Aproapele nostru ;si la urmă, sa postim de la mâncare, şi numai acele persoane ,care pot si nu sunt bolnave.
Cei bolnavi si cu medicamentatie ,nu trebuie sa posteasca de la mâncare. Se vor putea împărtăşi, cu Prea Sfântul Trup şi Sânge al Domnului nostru IISUS  HRISTOS, numai după ce s-au spovedit la Părintele Duhovnic. 
Aşa să ne ajute BUNUL  DUMNEZEU şi MĂICUŢA  DOMNULUI !  AMIN !
                                        Cu dragoste si preţuire, Maria.

6 comentarii:

  1. Buna Maria!!!Citesc de putin timp mesajele tale ce ne bucura inima si sufletul si nu vreau sa gresesc dar mi se pare mie sau asa e (avand in vedere ca nu cunosc ce ai scris in anii trecuti)ca de o vreme sunt multe mesaje privind a doua venire a Mantuitorului IIsus.Cu mult drag si post usor

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. DA ! Din mare fericire, MESAJELE cu si despre ROMÂNIA si cu cea de-a Doua Venire a Lui Iisus Hristos, sunt din ce in ce mai dese !
      DUMNEZEU ne pregateste pentru VENIREA FIULUI SĂU ,şi MÂNTUITORULUI nostru IISUS HRISTOS !

      Ștergere
  2. Maria , in aceasta dimineata vazand acest mesaj mi-ai transmis o bucurie enorma ca intotdeauna ,simt cum prin cuvintele tale ma hranesc zi de zi.Sunt aproape dependenta de blogul tau si de cand te-am descoperit te simt la sufletul meu .Iti transmit iubire Tie si tuturor oamenilor.Te pup Maria!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Draga mea, intotdeauna ADEVARUL LUI DUMNEZEU ,intra la inima celor credinciosi ! Numai Ateiii nu simt asta ! Ma bucur tare mult, ca iti hranesti sufletul cu al LUI DUMNEZEU CUVÂNT, scris de mine roaba Sa si păcătoasa de mine.Multumesc din suflet pentru cuvintele sincere si frumoase ! Cu drag, Maria

      Ștergere
  3. Mai corect ar trebui spus NOUL IERUSALIM și nu al doilea... !!!

    "Luminează-te, luminează-te, noule Ierusalime
    Că Slava Domnului peste tine a răsărit!
    Saltă acum si te bucură Românie
    Iară tu, curată Născătoare de Dumnezeu
    Veseleste-te întru Invierea Celui născut al tău
    Din neamul și adevăratul popor al Său.",

    RăspundețiȘtergere
  4. Ne pregătim de Sf Crăciun, de Sf Paste, ne pregătim de botezuri, ne pregătim de nunti, zile întregi alergam că sa facem sa avem de toate, sa fie frumos , sa fie toți mulțumiți, DAR CUM NE PREGATIM CA SA IL PRIM PE CRISTOS, PE ACELA CARE SI-A DAT VIATA PT NOI CA NOI SA AVEM VIATA VESNICA, scriu și pling, mă bucur de venirea LUI, dar totodată mi-e frica, pt VINE și noi IL așteptăm cu miinile goale, nu facem nimic, nu suntem pregătiți, cu pacea dintre noi , cu iubirea, cu ajutor și dăruiri, cu credință , CUM NE-AM PREGATIT PT AL PRIMI PE REGELE NOSTRU SI AL UNIVERSULUI ??? , Cu multa necredință, mai ales din partea celor care ar trebui că sa ne îndrume la aceasta, dacă vorbești la un preot de aceasta, te crede bolnav mental, "ei lasă că nu vine acum sfirsitul" și eu zic la fel nu vine sfirsitul,. Vine un nou început și o schimbare și cernere după VOIA MINTUITORULUI, cine ar trebui că sa facă "TREZIREA " doarme , și se mai spune că sunt profeți mincinoși,. O sa vedem și pe dn Ionașcu și ceilalți a lui , care vor fi farisei mincinoși. CRED DOAMNE CA TU ESTI DUMNEZEUL CEL ADEVARAT, SI UN TATA IUBITOR, TE IUBESC SI TE ADOR , TE ROG , ADATI AMINTE SI DE NOI PACATOSI ( FAMILIA MEA) I-TI MULTUMESC PT TOT SI PT TOATE, SI NU UITA ISUSE NICI DE CEI DRAGI AI MEI PE CARE I-AI CHEMAT MAI INAINTE LA TINE AMIN.

    RăspundețiȘtergere