duminică, 8 februarie 2015

IISUS HRISTOS RĂSTIGNIT PE SFÂNTA CRUCE , SI SFÂNTUL POST AL SFINTELOR PAŞTI !

                                                      8  Februarie 2015 ,ora 22,30 !

                                                                             Dragii mei, 

Se apropie cu paşi repezi, Sfântul Post al Sfintelor PAŞTE,în care Domnul şi Mântuitorul nostru Iisus  Hristos , a  primit să fie Răstignit pe Sfânta Cruce, pentru ca noi să ne mântuim.

Mesajul celor trei crucirastignirea-lui-iisus.jpg..

Dragii mei, începând cu data de 15 februarie 2015, se lasă sec de carne .
Începe Sfantul Post, in care, încă o saptamana mai putem mânca  lactate, si după aceea , numai mâncare de Post, timp de 40 de zile.
Deci, Duminică 15 februarie 2015, se lasă sec de carne, iar la data de 22 februarie 2015, lăsam sec  si de branza ,lapte ,ouă .
Începând cu data de 23 februarie 2015 , vom incepe Postul total,si ne vom abţine de la mâncare de dulce, timp de 40 de zile.
Mai precis, până la data de 11 Aprilie inclusiv.
La 12 Aprilie 2015, ne vom bucura cu toţii de Sfânta Înviere a Lui Hristos; de Sfintele Paşti.
În această seară dragilor, în timp ce scriam aici pe Blog, văd brusc, ca şi cum aş fi avut un ochi în urechea stângă, văd pe un aragaz ,o cratiţă mare din inox, pe fundul căreia ,a apărut din senin, O Lumină aurie, transparenta ,si foarte stralucitoare.
 Imediat peste aceasta Lumina ca de Soare, de pe fundul cratiţei, apare în mod miraculos, din senin pot spune, O  SFÂNTĂ  CRUCE, pe care era răstignit Domnul nostru Iisus  Hristos.
                           Iisus Hristos a fost crucificat la vârsta de 33 de ani? Sf. Irineu .....

Dragii mei, vedeam acum pe fundul cratiţei care sfârâia, vedeam Lumina aurie, si Sfanta Cruce cu Iisus  Hristos  Răstignit ,aşezată peste Lumina  aurie.
Iisus  Hristos ,avea înfăşurat de mijlocul Lui,un Veşmânt alb si stralucitor precum Lumina Lui Dumnezeu.
O Mână apare si ea ca din senin, si învârte cu degetele în Lumina aurie, moment în care ,de sub Trupul răstignit al Lui Iisus, sare o bucăţică de carne, si începe a sfârâi în cratita de inox, alături de Sfanta Cruce cu Iisus rastignit, si peste  Sfanta Lumină aurie. 
Dragii mei, POSTUL  nu este obligatoriu pentru cei bolnavi, şi nici pentru cei care, nu pot să posteasca ,din motive de ei stiute si de Bunul Dumnezeu.
Copilasii până la vârsta de 7 ani, nu trebuie ca să postească.
Cine poate ca să postească, pentru sufletul lui posteste, si pentru a avea un trup mai sănătos.
Cei care postiti, să nu ocărâţi pe cei care din diferite motive ,nu pot ca să postească. De veti ocărâ pe cei care nu postesc, va spun ca degeaba ati postit,căci mai multă osândă v-ati atras, prin cuvintele de ocara ,adresate celor care nu postesc.
Prin ceea ce mi s-a arătat în această seară, este că ,SFANTUL  POST al Sfintelor Pasti, trebuie ţinut de cei care sunt sănătosi si au posibilitate ca sa-l ţină,  si astfel, işi arată Dragostea nepreţuită pentru Pătimirile  Mântuitorului Iisus Hristos.
Dragilor ,sa facem si noi un pic de sacrificiu ,sa postim si de la mâncare,dar mai ales de la vorbe de ocară si de hulă,îndreptate asupra Aproapelui nostru.
Daca vom reusi sa tinem Sfantul Post ,al Pătimirilor Domnului, vom fi mai sănătoşi cu trupul, dar mai ales cu sufletul.
Asa sa ne ajute Bunul Dumnezeu si Măicuţa Domnului.
                                Cu dragoste, Maria. 
  

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu