miercuri, 18 februarie 2015

DIN PĂCATE ,S - A ADEVERIT ! BISERICA A LUAT FOC !


                                                                    Dragii mei,

În noaptea de 31 ianuarie -1 februarie 2015, după ce imi terminasem Rugăciunea, spre uimirea mea, am fost luată cu sufletul din trup, si mă aflam intr-o Sfanta Biserică, inspre Nord.
Si iata dragii mei, ca la aproape 3 saptamani, de când mi s-a arătat acest dezastru, astăzi  am aflat de la voi dragii mei, cei care mi-ati trimis linkuri, si pentru care vă multumesc frumos , am aflat ca O  SFANTA  BISERICA din lemn , din Suceava a luat foc.
Păcat ! Că era O  BISERICĂ  nouă, şi urma ca să fie sfinţită  în luna iulie a acestui an.
Numai BUNUL  DUMNEZEU  stie ,de ce s-a intamplat o asemenea Tragedie. 


zch.ro/suceava-incendiu-la-o-biserica-de-patrimoniu   CachedPrimarul comunei Poiana Stampei, Viluţ Mezdrea, a declarat corespondentului Mediafax că biserica fusese reabilitată şi că în 26 iulie urma să fie sfinţintă

Poiana Stampei. Incendiu puternic la o biserică din lemn, monument istoric din secolul al XIX-lea

M.P.  | 2015-02-18 13:52
Poiana Stampei. Incendiu puternic la o biserică din lemn, monument istoric din secolul al XIX-lea
Un incendiu puternic a izbucnit, miercuri, la o biserică de lemn, monument istoric din secolul al XIX-lea, din localitatea suceveană Poiana Stampei. Mai multe echipaje de pompieri militari din judeţele Suceava şi Bistriţa Năsăud intervin pentru stingerea flăcărilor.
Potrivit purtătorului de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Suceava, Alin Găleată, pentru stingerea incendiului izbucnit la biserica din lemn ”Sfinţii Arhangheli Mihail şi Gavril” din Poiana Stampei au intervenit pompierii militari din Vatra Dornei, din Câmpulung Moldovenesc şi din judeţul Bistriţa Năsăud, cu şapte autospeciale.
În incendiu au ars acoperişul bisericii, pe o suprafaţă de 300 de metri pătraţi, iar flăcările au afectat şi catapeteasma, ajungând până la altar.
Sursa citată a mai precizat că focul a fost localizat şi se lucrează pentru lichidarea incediului.
Primarul comunei Poiana Stampei, Viluţ Mezdrea, a declarat, că biserica fusese reabilitată şi că în 26 iulie urma să fie sfinţintă. Edilul a mai spus că a fost curăţată pictura, iar în interior s-a refăcut pardoseala, cu beton, fiind introdusă în pardoseală şi încălzirea şi a fost construită şi o centrală termică, potrivit Mediafax.

URMEAZĂ INCENDIU ÎNTR-O SFÂNTĂ BISERICĂ !

                     Noapte  de  31  Ianuarie - 1  Februarie  2015 , ora 2,50

                                                                  Dragii mei, 

Abia îmi terminasem Rugaciunea dragii mei, iar în următoarea clipă, nu mai sunt cu sufletul in camera mea, ci sunt într-o Sfântă Biserică spre Nord. 
Aici văd multi Credinciosi adunati, si văd mese intinse cu ofrande , colive  cu lumânări  aprinse , aduse pentru cei care nu mai sunt printre noi.
                     
DUMNEZEU SA LE PRIMEASCA POMENIREA TUTUROR CE AU FOST POMENITI...Parastasul
În mijlocul Sfintei Biserici, chiar sub Candelambru, se află O MASĂ ,pe care este asezata frumos, la loc de cinste, SFÂNTA  EVANGHELIE cu Sfânta Cruce a Lui Hristos, si lângă Sfânta Evanghelie, multe Pomelnice, care urmau sa fie citite de Preot.
                 

Acolo fiind si eu, la nici 2 metri de Preot, ceva tragic se întâmplă.
Aud dragii mei, un vâjâit puternic , ca o  furtună  nevăzută, si brusc pe faţa de masa, pe care se afla SFANTA  EVANGHELIE, cade foc ,ca si din Cupola Bisericii, iar faţa de masă albă, din mătase, ia foc într-o clipă .
Ia foc de pe sub masă, de pe lateral, in dreapta Părintelui.
Părintele se apleacă, se chinuie să stingă focul, dar nu reuseste. Focul se face si mai mare, de parcă ar fi suflat cineva in el.
În scurt timp, Focul a cuprins toata MASA cu tot ce era pe ea, adică si cu SFANTA  EVANGHELIE, cu SFANTA  CRUCE de lângă ea. 
Sfânta Biserică era cuprinsă toată de O  LUMINĂ  aurie,O  LUMINĂ  precum este Apusul de Soare, in timp ce focul se extindea.
Mă cutremur puternic ca la un şoc electric, şi cu regrete in inima si-n suflet,mă gîndeam că, si aceasta nenorocire se va intampla cândva. 
Dragii mei, când si unde se va intampla această nenorocire, in care să ardă CASA  DOMNULUI, eu nu stiu.
Ceea ce va pot spune este că, vom auzi de O  SFANTA  BISERICĂ spre Nord,  ,care va lua foc.  
Să ne rugam dragii mei, la BUNUL  DUMNEZEU si la MAICA  DOMNULUI, ca să nu-şi întoarcă FAŢA SA , de la noi, ci să ne ierte pentru păcatele noastre, si sa ne ajute ca sa iubim BISERICA  SA, si sa nu o mai lăsăm goală, in ziua Sfintei Duminici si nu numai.
                                                                  Cu dragoste , Maria.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu