vineri, 20 februarie 2015

ŞI A VENIT ACUM 2000 DE ANI ! ŞI VA VENI DIN NOU...! A DOUA VENIRE A LUI IISUS HRISTOS !

                            Noapte  de 19 - 20  Februarie  2015 ,ora 0,25 !  

                                                                  Dragii mei, 

Un cer auriu, care a coborât deasupra Pământului, si care era în stânga mea, mi-a adus ceva uluitor, în timp ce scriam la articolul anterior.
Văd dragilor, văd cu ochii inchisi pentru o clipă, văd un Cer de noapte albastră şi o apă întinsă ;iar pe Apă , O  Barcă mai mare, dar goală. 
Pe malul Apei ,stătea un grup de oameni, imbracati cu vesminte lungi, iar in mijlocul lor, în faţa lor, stătea un bărbat tânăr, cu veşmânt alb ca de Lumină, slab la faţă, cu barbă mică, si cu părul castaniu ondulat ,lunguţ până pe umeri. Era Domnul nostru IISUS  HRISTOS, Mântuitorul Sufletului nostru.


 Pescuirea minunata.

Dragii mei, in clipa următoare, aud glas care spune aşa :

                                   "Şi a venit acum 2000 de ani !
                    Şi va veni din nou.....!"

În acest moment dragilor, văd în faţa mea ,doar la un braţ întins, văd un Nor auriu, foarte dens si extrem de stralucitor.
Pe acest NOR  AURIU , scria cu litere maro, precum fagurele de miere, scria aşa :

                       Şi a venit acum  2000  de ani  ! 
                      Şi va veni din nou  2001..........!" 
                
Clipă în care dragilor, citesc şi eu pe acel nor auriu ,ca din Soare rupt, văd cele scrise mai sus, si aud din nou Glas, care spune :

                         "Şi va veni din nou !" 
                    Şi ai venit Doamne Iisuse Hristoase !
          Ai venit ca un Bun ,şi de oameni iubitor !"
 
Apoi glasul dispare!
Iisus  Hristos  fratilor, conform cifrei de mai sus, :2001...,va veni in acest secol. Acele puncte ,puncte, însemnând că , în acest Veac va veni.
Dragii mei,eu ce as mai putea spune in faţa acestor Cuvinte ?
Decât că, trebuie să fim pregătiţi sufleteste si trupeste, pentru cea de-a Doua Venire  a Domnului nostru Iisus Hristos, si care va avea loc în ROMÂNIA  noastra, ŢARĂ  SFÂNTĂ şi aleasă de DUMNEZEU, ca fiind viitorul al doilea Ierusalim. 
M-am bucurat nespus de mult dragilor, si m-am grabit ca să vă spun si vouă, scriind cu mare dragoste sufletească ,aici pe Blog.
Să nu vă îndoiţi dragilor !  IISUS  HRISTOS , va veni pe norii Cerului, în ROMÂNIA şi nu în vechiul Ierusalim.
ROMÂNIA va fi cel de-al doilea Ierusalim !
                                              Cu dragoste, Maria.

Filmul cu IISUS  HRISTOS  din NAZARET , este aici în Linkul de mai jos.

  1. www.youtube.com/watch?v=tFUTEWi5EsY   Cached
    Jun 07, 2012 · http://salvatisuflete.org/ Dramă biblică şi amplă evocare a vieţii şi suferinţelor lui Iisus Hristos, de la naştere până la răstignire ...
          

7 comentarii:

  1. Mariaaa,2001 a trecut,suntem in 2015!Te rog sa nu te superi,e doar o greseala omeneasca,din cauza grabei.Sa nu aprobi acest comentariu,a fost doar pentru tine.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Nu e nicio problema ca am publicat comentariul, poate mai sunt cititori,care au reactionat la fel ca si tine. Nu este greseala ! Este vorba de acest Secol 2001.....până la 2100.!

      Ștergere
  2. Nu este nicio greseala !!! Asa scria acolo, in NORUL AURIU !
    2001..... după care urmau puncte, puncte , ceea ce inseamna ca in acest veac care incepe cu 2001....si tot asa pâna la sfarsitul veacului acest, intr-unul din anii acestia, IISUS HRISTOS va veni. Chiar daca a trecut 2001 până la 2100 mai este !
    Eu nu pot schimba sensul cuvintelor, al cifrelor.
    Nu este nimic gresit, este vorba de acest incepUt de secol 2001....2100 !
    In acest secol va veni IISUS HRISTOS, si va fi INFRICOSATA JUDECATA. Oricum multumesc pentru reactia ta, asta inseamna ca citesti cu atentie.

    RăspundețiȘtergere
  3. Mii de scuze Maria,eu am citit f.rapid ,grabindu-ma sa parcurg tot materialul expus.

    RăspundețiȘtergere
  4. Da? Și cum credeți că o să vină?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Daca citeai celelalte mesaje stiai cum o sa vina.....pe Norisori Albi, Imaculati si Multi si toata suflarea o sa vada aceasta mare Taina, asa cum Prea Sfanta Preacurata si PreaVirgina Maria l-a nascut pe Marele Mantuitor Iisus prin sanul stang, motiv pentru care de fiecare data cand PreaVirgina Maria isi face aparitia in mintile oamenilor il tine in brate pe pruncul Iisus pe partea stanga ...... probabil ca in momentul in care l-a nascut, intr-un mod atat de tainic, Iisus a plecat cu san cu tot.....eu asa am inteles din mesajele extraterestilor care au ochii mari cat cepele si ai caror irisuri, cu pupile cu tot, se rotesc de mama focului....au si unde ce-i drept. Si uite asa salvam " Maya cu Sony "......mesaj codat de altfel, din cate mai stiu si eu Maya inseamna Iluzie, iar Sony ( soni ) poate ca sunt micutii extraterestrii care salveaza Pamantul anuntandu-ne cutremure, accidente, dezastre naturale, razboi etc. ..... totul numai de bine, sa tot vin la intrupare pe aici. Au imaginatie micutii nostri prieteni extraterestri, nu-i asa ?
      Dar, cel mai important este sa te rogi zi si noapte, sa citesti toate acatistele si toate sfintele carti, sa saruti oase si icoane si sa ingenunchezi zilnic, numai asa ai sanse sa-l vezi pe Iisus cand vine.
      Pana in 2100 mai sunt 85 de ani ..... spor la plecaciuni !

      Ștergere