duminică, 22 februarie 2015

LUMINA ALBASTRA , ESTE LUMINA LUI DUMNEZEU !

                                 Noapte de 20 -21 Februarie 2015,ora 0,30 !

                                                                      Dragii mei, 

În această noapte dragilor, in timp ce mă rugam  la Bunul Dumnezeu si la Maica Domnului, văd în faţa ochilor mei închişi fără voia mea,văd dragilor O Sfântă  Icoană cu Domnul nostru Iisus  Hristos, al cărui Chip stralucea ca un Soare .
În faţa Sfintei Icoane cu Iisus  Hristos, apare O alta mai mică ca si dimensiuni, care se lipeste de Icoana Mântuitorului, lăsându-I doar Chipul Său, să se vadă.
Această Icoană Sfântă dragilor, era a Maicii Domnului cu Pruncul Iisus.


caci ei sapau in lumea aceasta dureri in inimi...Icoane Sfinte / Maica Domnului / Icoana Maica Domnului Potirul Nesecat..

O Forţă nevăzută dragilor , aşează deasupra Sfintei Icoane cu Iisus  Hristos, O  Lumină albastra violet, catifelata si extrem de stralucitoare. Lumina era aezata asa:
                                STERGAR ARTIZANAT..
Numai că ,era Lumina albastra violet si nu prosop artizanal.
Asa stralucea Lumina albastra violet:
                         ... tag wallpapers and pictures 29 laser tag wallpapers and pictures 30..
Mâna nevăzută dragilor, a pus si la Icoana MAICII  LUI  DUMNEZEU , aceeasi Lumina albastră violet, asezata precum prosopul de artizanat de mai sus.
Aud un glas dragilor :
                           "Lumina albastră, Lumina  Lui Dumnezeu "!
                              
                                            Ghetsimani
Iar acum ,vedeam in toata splendoarea lor, cele două Sfinte Icoane,încununate cu LUMINA albastra a Lui Dumnezeu.
După doar 3 -4 sec,totul a dispărut.
Iar eu dragii mei, mă grăbesc a nota cele văzute si auzite.   
Fratilor, Rugaciunea noastra de este spusa cu inima, va fi auzită de Dumnezeu, iar ceea ce ne-am dori ca să ni se implineasca, de vom merita, DUMNEZEU  ne v-a împlini orice dorinţă.
Asadar dragilor, sa ne intarim in Credinţa ,sa fim mai buni si mai milostivi, sa mergem Duminica la Sfanta Biserica si sa incercam dragii mei, sa postim atât de la mâncare,dar mai ales de la vorbe grele, vorbe jignitoare.
                                                 Cu dragoste, Maria.

Un comentariu:

  1. De ceva timp aproape in fiecare zi ma gandesc la lumina albastra a lui Dumnezeu si azi ma gandeam la Maica Domnului si la straiele ei albastre si chiar m-am intrebat astazi pe cand eram in pat zicandu-mi <>,vad ca nu e nimic intamplator Maria sa vad ca aflu raspunsul aici ,noi suntem la acelasi sentiment avem aceleasi viziuni si ganduri alternative, tot la ce ma gandesc eu vad apoi scris sub forma de raspuns pe blogul tau si mereu ma minunez. Mai specific si asta ca eu vad culoarea indigo albastru intr-o lumina puternica care se formeaza chiar in ochii mei seara de seara inainte sa dorm.O seara frumoasa!

    RăspundețiȘtergere