marți, 17 februarie 2015

LÂNGĂ GARDUL COTROCENILOR !

                                                                16  Februarie 2015,ora 6,20 !

                                                     Dragii mei, 

Astăzi dimineaţă ,imi dă trezirea O LUMINA alba ,orbitor de stralucitoare şi astfel aud dragilor un glas, care spune ceva despre Cotroceni.
Citez :
                               "Lângă gardul Cotrocenilor !
          Pentru că , se îndreaptă spre Cosmeşti ! "

Dragii mei, ce va fi lângă gardul Cotrocenilor, si cine se va îndrepta spre Cosmeşti, nu-i aşa, vom vedea impreună.
Ceva va fi, ceva se va întâmpla  pe lângă gardul COTROCENILOR, si după aceea, se va indrepta spre COSMESTI !     
                  Cotroceni palace Bucharest

                              Cu dragoste, Maria.

10 comentarii:

  1. DOAMNA MARIA GHIORGHIU ,NU SUNTETI DUMNEAVOASTRA PERSOANA SPRE CARE SE INDREAPTA ACEL CINEVA DE LA COTROCENI???

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Asta suna a amenintare la adresa mesagerului, adica la adresa proprietarului blogului unde am scris!

      Ștergere
    2. Da , ALEXANDRU, asa este ! Dar persoana care a scris, sa nu uite că eu am drept AJUTOR pe ÎNSUŞI DUMNEZEU şi pe MAICA DOMNULUI.
      Apoi, nu ma simt vinovata cu nimic ! Eu doar aduc aici Cuvantul Lui Dumnezeu, asa cum imi este transmis de Sus ! Nu jignesc pe nimeni, cum fac Semenii mei, si televiziunile, eu doar scriu ! Citeste si articolul urmator,despre : TRAIAN BASESCU SI CUTIUTA NEAGRA !

      Ștergere
    3. Daca scriu pe BLOG, nu scriu de la mine ! Ci scriu numai cu Puterea Duhului Celui Prea Sfânt. Aduc aici DOVEZI, că DUMNEZEU EXISTĂ , şi că toate se cunosc acolo Sus ,din ceea ce gândim noi si din ceea ce facem noi.
      Oricum stimate ANONIM, am primit ieri un Mesaj de la tine, in care m-ai înjurat ,m-ai băgat si m-ai scos, din toate părţile ! Pot să-ti spun că stiu cine esti, si sa-ti fie rusine ! Eu nu jignesc pe nimeni, prin toate câte scriu. Eu doar aduc un adevar ! Nu ti-am publicat Mesajul de ieri, in care ai avut grija sa.mi scrii numele si sa-mi spui ca ai si respect....,dar ma bagi... ! Dacă nu-ti place ceea ce scriu, sau daca te atinge în vreun fel, schimba pagina, nu mai citi !

      Ștergere
  2. Nu sunt o persoana atât de importantă ! Apoi eu nu locuiesc in COSMESTI !
    Cred ca va fi vorba de ceva mult mai complicat, după care persoana implicata va fi fugit la COSMESTI. Dar care COSMESTI, căci sunt multe în ŢARĂ !

    RăspundețiȘtergere
  3. Draga mea Maria nu mai baga in seama aceste persoane cu rele intentii ei vin sa ne incurce lucrarea si sunt peste tot in jurul nostru case,familii , servici ,si stii bine ca ei nu doresc sa auda despre Cuvantul lui Dumnezeu ci mereu sa impiedice pe crestini sa se apropie de Iisus Domnul si Mantuitorul nostru.
    Fie ca rugaciunile noastre Doamne sa afle si ei adevarul care le-a fost ascuns de mii de ani si sa se trezeasca la adevarata viata vesnica impreuna cu Domnul.

    RăspundețiȘtergere
  4. Acest ANONIM nu DIGERA ceea ce scrieti Doamna Maria.Se pare ca are constiinta prea incarcata si il sperie faptul ca va veni timpul sa plateasca pentru ce a facut.Un om bun si credincios nu ar scrie asa ceva ,deci se intelege din ce a scris ca slujeste celui din subsol ......ca sa nu il numesc.Atat vreau sa i spun DUMNEZEU ESTE PESTE TOT SI PESTE TOATE .Asa ca,sa nu se insele.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Dragii mei, si dragele mele, Gabriela si Meriah !
      Mă bucur din suflet că înţelegeti, de ce DUMNEZEU PREA BUNUL, a ales ca sa-mi arate ceea ce a fost timp de 10 ani, si ceea ce se va intampla cu acei care au încălcat PORUNCILE SALE !
      Cum as putea eu, care primesc astfel de MESAJE Dumnezeiesti, căci numai cu PUTEREA LUI DUMNEZEU ,le văd si le aud,iar eu, sa le ţin ascunse de frica celor care se fac vinovaţi , sau altfel spus, de frica celor care se simt vinovaţi, sau mai popular ,cu musca pe căciulă ?!
      Dragilor ! Dacă nu sunt vinovaţi, cei care sunt cercetaţi si arestaţi preventiv, nimeni nu le va face nimic ! Pot sa spun eu, ce vreau,si ce gandesc, noi toţi putem spune la fel, că tot JUDECĂTORII sunt cei care decid,în faţa probelor. Asadar, cei care sunt dornici de a mă jigni, sau a mă ameninţa în vreun fel, îi sfatuiesc ca să nu o facă ,pentru că nu de la mine scriu, ci numai de la DUMNEZEU . Iar DUMNEZEU nu va lăsa nepedepsiţi pe cei care aruncă cu piatra si cu noroi în CUVÂNTUL SĂU ! Eu sunt doar condeiul LUI DUMNEZEU , aici pe Pământ, printre oameni . Eu doar de DUMNEZEU am frică , ca să nu-L supăr cu ceva ,fie cu stiinţă ,sau cu nestiinţă. In rest, toate celelalte, le las numai in marea grijă a Lui DUMNEZEU si a MAICII DOMNULUI. Cu drag, Maria.

      Ștergere
  5. buna ziua,

    eu va urmaresc blogul de ceva vreme si am si eu o mare nedumerire/nemultumire. informatiile pe care le primiti dvs sunt imcomplete/trunchiate si din ele nu se poate determina data si locatia evenimentului pe care dvs. il descrieti. in multe dintre cazuri este vorba despre accidente dar nestiind nici data si nici locatia nici nu putem da o mana de ajutor si nici nu ne putem feri in vreun fel. ce rost au aceste mesaje?

    pe viitor credeti ca puteti cere si primi mai multe detalii? sa staruiti cu ochiul mintii si sa incercat sa determinati macar locatia unde se va produce evenimentul sau/si sa cereti informatii despre data si locul unde el se va produce?

    daca dvs sunteti in contact cu divinitatea si aceasta va releveaza aceste informatii de ce sa nu cereti daca se poate mai multe informatii care posibil sa salveze vieti omenesti? altfel (repet intrebarea) ce rost au aceste viziuni?!

    multumesc.

    RăspundețiȘtergere
  6. Buna seara si Doamne ajuta!
    Scumpa si draga, Maria. Iti admir curajul tau de scrii despre mesajele care le primesti de la Dumnezeu. Sincer, mie imi este frica si stiu la ce ma asteapt din partea cititorilor. M-ar crede nebuna si ca as avea nevoie de un psihiatru. Chiar Sf. Antonie cel Mare a prorocit sfarsitul;"va veni vremea ca oamenii sa innebuneasca si cand vor vedea pe cineva ca nu innebuneste se vor scula asupra lui zicandu-i ca el este nebun pentru ca nu este asemenea lor". Si mie mi-a vorbit Dumnezeu-Tatal, asa cum i-a vorbit lui Ilie, Moise, Samuel, Ioan Botezatorul. Este Cuvantul cel nevazut. Mi-a vorbit cu o voce clara si curata si plina de ADEVAR. Mi-a dezvaluit Ziua Judecatii de Apoi, care nu o stiu nici ingerii din Cer. De ce tocmai mie? Eu o mare pacatoasa...Care este rolul meu? De ce sa spun? Oricum nu ma crede nimeni. Totusi va dau un indiciu. Aceasta data a fost fixata de acum 2000 de ani. In Apocalipsa lui Ioan, cap.11;3 spune: "Şi voi da putere celor doi martori ai mei şi vor prooroci, îmbrăcaţi în sac, o mie două sute şi şaizeci de zile". Unul dintre martori sunt eu. Veti spune: dar nu esti imbracata in sac. Ba da, dar o minte omeneasca nu ma poate vedea. Eram la biserica, la slujba si eram in genunchi. La un moment dat m-am uitat in jos la mine. Corpul meu real disparuse si mi-am vazut poalele unei rochite confectionate din sac de iuta. Acele poale erau pana la genunchii unui copilas, care aveam niste picioruse slabute si bronzate de soare. Nu va spun cand a luat "nastere" acel proroc...dar va spun data cu aproximatie...zz.10.2016. Daca ne uitam, cu mare atentie la acest nr.1260 (de zile), care este o mare taina pentru un muritor, daca il anagramam, iese anul, dar iese si data: zz.ll.aaaa, adica zz.10.2016. Eu nu le am cu numerologia si nici nu am studiat-o. Dar Dumnezeu mi-a aratat-o, adica mi-a luminat mintea. Daca mergem la biserica, tinem post, ne impartasim, suntem buni si milostivi cu cei din jur, Dumnezeu ne inzestreaza ( ne face cadou) cu haruri dumnezeiesti, cu putere de la dansul. El are aceasta putere si lucreaza prin noi. Noi nu avem nici o putere. El ne iubeste foarte mult. Ne iubeste neconditionat si El ne asteapta sa venim duminica la biserica si sa facem ceea ce este crestineste in numele Domnului.
    Dumnezeu sa va binecuvinteze pe toti! Amin!

    RăspundețiȘtergere