marți, 24 noiembrie 2015

VATICAN ? O MARE ADUNARE A PREOTILOR ,ÎNTR - O CLADIRE ÎNVALUITĂ ÎN FUM NEGRU .

                                                        
                                          24 Noiembrie 2015, ora 7,08 dimineaţa !

                                                      Dragii mei, 

În această dimineaţă, trează fiind, admiram cu ochii închisi Cerul, chiar daca eram inca in pat.
Atunci când eu inchid ochii, zidurile dispar, si vad totul foarte  clar, asa cum vad cu ei deschisi.
Dragii mei,astfel vedeam spre Sud-Est o Sală imensă ,cu multe randuri de scaune, ce veneau ca niste scari in jos, ca la Stadion.
Aici dragii mei, vin rând pe rând ,oameni îmbracati în vesminte albe lungi, care îşi ocupă fiecare locul lor.
Acesti oameni îmbracati in alb toti, se asemanau cu Preotii de la VATICAN; astfel de vesminte aveau pe ei.
Pe ultimul rand de sus, in mijlocul lor, îl vedeam pe actualul PAPĂ Francisc !
 .

                                                   Papa Francisc a adus un omagiu, luni, "profesionalismului" garzilor ...

Aproape 400 de preoti CATOLICI demisi de Vatican in 2 ani pentru ...Hirotoniri preoţie, Iaşi 29 iunie 2013.
Ceea ce vedeam ,părea a fi o mare adunare a Preotilor.
Numai că, în spatele acestor Preoti, vedeam ca si printr-o fereastra transparenta, vedeam un Bloc, o Cladire cu câteva  etaje. Nu vedeam câte etaje avea , vedeam doar mijlocul exterior al Cladirii. Preotii, se sprijineau cu spatele de aceasta Cladire.
Aceasta Cladire dragilor, a fost învăluită într-o clipă, într-un fum negru. Ceva rău se intamplase, fara ca PREOTII din interior sa stie. Ei priveau spre in faţă, în acea imensa Sala,fara sa vada in spatele lor, cum CLADIREA  luase foc. Nu vedeam flacari, ci numai fum negru, precum ceaţa densa pe timp de iarna. 
Dragii mei, eu nu stiu ce se va intampla, si unde anume.
Dar ca o părere personala, cred că este vorba de VATICAN, deoarece ,toti bărbatii ,căci numai bărbati erau acolo, toti erau cu VESMINTE albe, precum Preotii de la VATICAN, iar in mijlocul Salii mari, pe mijlocul randurilor cu Preoti, ultimul s -a asezat PAPA FRANCISC !
Sala aceea imensa ,nu se umpluse! Doar randurile din faţă, pâna la mijlocul salii se umpluse de Preoti.
Eu eram mai jos ca si înălţime, faţă de SALA  imensa in care s-au adunat PREOTII.
Dragii mei, să ne rugam la Bunul Dumnezeu si la Măicuţa Domnului, ca sa fim păziti si ocrotitim de tot răul si de tot necazul.
Fie ca PACEA  LUMII intregi, sa dainuie peste veacuri, iar cei de la Cârma Sfintelor Biserici, sa-si merite cu prisosinta locul pe care il ocupa,in BISERICA  LUI  HRISTOS.
Doamne  apăra-ne si ne păzeste de tot răul, AMIN ! 
                                                Cu dragoste, Maria. 

8 comentarii:

  1. De ce catolici? Ce poate însemna ,sunt toți în rugăciune.Nu asta este rolul lor pe pamant.Preoții s- au adunat la rugăciune iar norul negru este năpastă ce s- așternut peste noi.Eu sunt inocență și nu pot judeca pe nimeni.Toți putem schimba cu gânduri bune,cu milostenii ,rugăciune aceste vremuri.Dacă suntem cei din urma să trăim cu dragoste și frică de Dumnezeu.Amin

    RăspundețiȘtergere
  2. http://stirileprotv.ro/stiri/international/cutremur-de-magnitudine-5-5-in-capitala-mexicului-bilantul-provizoriu-cel-putin-doi-morti.html

    RăspundețiȘtergere
  3. curand papa va muri si va intra la adunarea celor 24 de batrani/sfinti judecatori care sunt pomeniti in apocalipsa iar cladirea cu etaje este simbolistica problemelor actuale de pe pamant...parerea mea

    RăspundețiȘtergere
  4. Nimic nu este ceea ce pare. Hainele albe nu mai pot ascunde ceea ce se ascunde sub ele. Adevarul iese la iveala, si va fi cutremurator.

    RăspundețiȘtergere
  5. Ce adevăr va ieși la iveală.Te rog dacă vrei să argumentezi dacă se poate.Te rugăm frumos



    RăspundețiȘtergere
  6. Chiar daca as afisa aici adevarul nu ar crede multi, deoarece majoritate omenirii nu l-ar intelege fiindca este peste puterea mintii de intelegere. Este atat de crunt ca multi ar inebuni, mai ales cei care cred in "sfintenia"pe care au insuflat-o omenirii.Las pe fiecare sa descopere singur pe parcursul trezirii sinelor proprii. Sa stiti ca in ciuda credintelor pe care le au oamenii despre ce inseamna Divinitatea nimeni nu va scapa de trezirea sufletului. Aceasta adormire in care am fost toti tinuti, a fost indusa prin control mental de aceasta elita mondiala care dupa cum spuneam nu este ceea ce pare.Ne-au facut sa credem ca noi suntem separati de Dumnezeu si ca suntem niste nimicuri, ca Dumnezeu ne judeca ne trimite in iad pentru vesnicie daca nu ne supunem lor. Chiar nu realizati ca sclavia nu a fost abolita, doar si-a schimbat forma?
    Daca vreti adevarul cereti Divinitatii sa-l reveleze.Oricum adevarul Realitatii Divine va veni fractionat, ca mintea umana nu poate suporta o frecventa atat de mare si nu ar putea decodifica informatia.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. As vrea daca doresti sa impartasesti acest adevar pe care il detii si cu mine. Te asigur ca nu o voi lua razna si ca inteleg tot ce imi vei spune. Vreau doar sa stiu daca stii mai multe decat stiu eu deja si daca exista informatii suplimentare la tot ceea ce mi s-a spus si mi sa aratat. Ma poti contacta pe adresa de e-mail: deladumnezeu@yahoo.com Iti multumesc anticipat si iti doresc o zi buna.

      Ștergere
  7. http://afirmativ.com/2016/08/17/adunare-interconfesionala-la-ierusalim-vor-fi-prezenti-reprezentanti-ai-marilor-religii-monoteiste-ale-lumii/ poate despre asta e vorba

    RăspundețiȘtergere