duminică, 22 noiembrie 2015

SFÂRŞITUL LUMII ? S - A DECLANŞAT , AL TREILEA RĂZBOI MONDIAL !

  
                                                  22 Noiembrie 2015,ora 14,30 !

                                Puterea Credintei: Semnificaţia rugăciunii lui Iisus

                                               Dragii mei,

                        Sfârşitul  Lumii ?
        S-a declansat ,al treilea Razboi Mondial ! 

Asa vorbeau doua glasuri intre ele, in timp ce eu scriam pe  blog,in aceasta după amiaza.
Desi eram cu ochii pe monitor, văd dragii mei înspre Apus, multe nenorociri.
Si anume : Inundatii, Războaie, bombe care explodau, oameni care se băteau intre ei, etc.etc.
Brusc , aud un glas care intreaba,dar si raspunde asa :
                       "Sfârsitul Lumii , nu este acesta ! 
          Şi vedeam dragii mei, numai razboaie si explozii de bombe, din toate partile.
Apoi glasul continuă si zice :
                     Sfârsitul Lumii  ,este acesta ! "

Şi văd dragii mei, cum dinspre Apus vin spre Răsărit,valuri, valuri de apă, care acopereau de doua ori o casă.
Trei sferturi din Pământ, se acoperise cu Apă.
Nu mai se vedeau case, nu mai se vedeau copaci, absolut nimic.
Doar spre Est si Sud Est, mai rămăsese o parte din Pământ , frumos înverzit si cu un Soare stralucitor.
Un alt glas dragilor, spune cu mare uimire, cu multa cutemurare asa :
                    "S-a declansat al treilea Razboi Mondial !
                Al treilea Război Mondial, s-a declansat!"
 Dragii mei, 
Acum cand  întreaga Europă este sub asediul terorismului, acum cand marile puteri ale lumii nu se mai inteleg, este nevoie de multa Rugaciune, de multa mila si dragoste faţă de Aproapele.
Este nevoie ,ca sa devenim mai buni, mai intelegatori , si sa mergem măcar Duminica la Sfanta Biserica, acolo unde este mântuirea sufletului nostru, acolo unde ,Hristos Domnul si Dumnezeul nostru, stă in mijlocul nostru ,si se bucura ca nu L-am uitat. 
Sa nu ne fie teamă de nimeni si de nimc lumesc, si nici de moarte!
Sa ne fie teama, numai de BUNUL  DUMNEZEU ca sa nu-L mâniem, si sa implinim Poruncile Sale, numai din dragoste. 
Sa ne rugam MAICII LUI  DUMNEZEU, ca sa fim apărati si ocrotiti cu Dragostea, cu MILA si cu Iubirea Sa de oameni .AMIN!
                                     Cu dragoste, Maria. 
  
      
                                                  

14 comentarii:

  1. Buna seara va rog sa imi spuneti despre Vatican va fii un atentat sau doar alerta? Eu lucrez chia in centrul Romei . Multumesc!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Am vazut numai alerta politistilor ! Nu am vazut altceva ! Doamne Ajuta !

      Ștergere
  2. de cativa ani mi se intampla sa am acelasi vis: ma aflu intr-o cladire si privesc pe geam, cand deodata vad un val mare de apa care se apropie si cum distruge tot in calea lui. in visul meu, sunt ocrotita dar tare mi-e teama ca intr-o zi pamantul va fii acoperit de acest val

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Din nefericire suntem mai multe persoana care avem acest tip de vis.
      Doamne apara-ne si ne pazeste pe toti de nenorociri.

      Ștergere
  3. Eu am avut mai multe vise .. Eram o copila cand le-am visat ..le tin minte si acum ... Multe dintre ele sau repetat dar nu identic ... Eram la vasta de poate 9/10 ani cand am visat Zona unde locuiam eu si o clădire veche cu uși de lemn ..clădirea era dărăpănată avea balcoane fără geamuri .. Iar afara vedeam lumea fugind urlând si niste pietre imense de foc .... Eu fiind in clădire ma întrebam de ce noi suntem bine si nu e foc si la noi .. Ușile fiind dintr-un lemn aproape putrezit .. Mai erau câțiva oameni
    cu mn .. Nu i Cunoșteam ... Un alt vis tot cand eram mică era cand eu si încă 3 fete jucam cărți in casa scării si dintr-o data apare o lumina albă de o intensitate imensa care ma luat de lângă ele ... Ma dus înspre parcare si ma ridicat in sus ... De unde vedeam tot ... Ca panorama ( însă nici un om ) eu m gândeam dc nu imi vad prietenele .. Dupa m-am trezit si ma tot uitam in sus .. Un alt vis .. A fost cand eu m-am trezit speriata sa imi caut bunici .. Ei fiind lângă mine spunându-mi ca sa fiu cuminte si sa nu fac gălăgie ... Arătându-mi de pe balcon cum afara lumea se calcă in picioare iar un bărbat încerca sa calmeaze oameni .. El având un reportofon .. Auzeam lumea panicata .. Urlete .. I vedeam cum se calcă im picioare ... Nu știam ce se întâmpla .. Precizez ca eram mică ... Un vis mai recent mi-a arătat cum marile au crescut si ne-au înghițit intr-o secunda ( eu eram in casa si aveam musafiri ( uitându-ma pe geam am vazut un val imens cum vine si încercam sa le spun .. Dar nu ma auzeau .. Dupa au vazut ei si ne-am adunat in cerc sa ne rugam ...

    RăspundețiȘtergere
  4. Un vis pe care nu il voi uita nici o data .vedeam cum pe un pod venea
    Bunul nostru
    Iisus iar sub pod o apă mare învolburate -

    RăspundețiȘtergere
  5. Zicea Parintele Arsenie, parca pentru toti romanii: „Imi pare rau de voi ca sunteti slabiti in credinta. Veti cadea din cauza fricii. Frica-i de la diavol; nu va fie frica pentru a va salva sufletele. Vor veni vremuri foarte grele, dar toate sunt ingaduite de Dumnezeu, Care este tovarasul de drum al fiecaruia, de la nastere pana la moarte. Vor cadea si cei alesi.

    RăspundețiȘtergere
  6. Va urmaresc cu mare interes si va multumesc pentru tot ceea ce impartasiti cu noi, dar nu pot crede in sfarsitul lumii. Cred in schimbare, in nou, dar nu in sfarsitul lumii.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Nici nu va fi un sfarsit al LUMII ! Lumea va fi decimata, de Razboaie, de Cutremure, de Bombe chimice. OMENIREA face toate, pentru a-si grabi sfarsitul ,si nicidecum DUMNEZEU !

      Ștergere
    2. Cine ar putea sa-mi spuna,dece nu visez nimic de la o vreme?Cu multumiri Maria H

      Ștergere
    3. Toate persoanele au în fiecare noapte anumite vise, însă la unele persoane Îngerul păzitor le șterge aceste vise, și în acest fel nu vă mai aduceți aminte ce ați visat.

      Ștergere
  7. Locuiesc in Franta de ani de zile, si multumesc lui Dumnezeu ca m-am mutat in urma cu 2 ani din Paris. Nu exista credinta, aici lumea nu se duce la BIserica duminica, bisericile sunt inchise.. Tinerii sau francezii in general nu sunt botezati generatiile incepand cu anii 70, nu cred in nimic pentru ei nu exista Dumnezeu. Pacat, mare pacat pentru ca sunt foarte multi musulmani si foarte multe moschee. Sa fie oare pedeapsa lui Dumnezeu?

    RăspundețiȘtergere
  8. N-aveti de unde stii in ce cred acei oameni, fiecare om are trairile si credintele sale. Nu exista om care sa nu aiba legatura cu Dumnezeu, doar ca el nu o stie. Nu exista separare intre oameni si Dumnezeu, nu ar fi posibil asa ceva, diferenta o face constientizarea a ceea ce reprezinta Divinitatea.

    RăspundețiȘtergere
  9. Alah pentru ei este DUMNEZEU DIN CER, postesc adica fac ramadam si se roaga de trei ori pe zi , si ramadamul lor este tot de 40 de zile ca si postul nostru, dar eu zic sa nu judecam pentru ca doar cei ce tin cele zece porunci vor fi mintuiti indiferent din ce colt a PAMINTULUI LUI DUMNEZEU SINT , AMIN.

    RăspundețiȘtergere