joi, 19 noiembrie 2015

UN CUTREMUR DE PĂMÂNT, DESTUL DE INTENS !

             
                   Noapte de 18 - 18 noiembrie 2015, ora 1,05 !

                                       Dragii mei,

În această noapte ,în timp ce mă rugam la Bunul Dumnezeu si la Măicuţa Domnului, văd dragilor , de parcă aş mai fi avut un ochi la ceafă, văd spre Sud  o camera si o fereastra.
Brusc ,văd cum perdelele si draperia de la fereastra incep a se misca de parca le-ar fi batut vântul.
La fel si fereastra se clatina  din tocul ei.
Începuse un Cutremur mai intens, Cutremur ce a pornit din prima ,cu o intensitate mai mare.                                         

                                           Northern Sumatra, Indonesia.

Dragii mei,  din nefericire vom auzi din nou, de un Cutremur mai intens ,care se va produce pe undeva.
Nu stiu unde si cand anume va avea loc acest Cutremur , dar stiu că ,ROMÂNIA este ocolita si ocrotita de Cutremure devastatoare. 
Doamne Ajuta ca sa fim ocrotiti .de tot necazul si suferinţa !
                                      Cu dragoste, Maria ! 

11 comentarii:

  1. Avem nevoie de cutremure ca sa ne zgaltaie bine pentru a ne trezi din somnul care ne-a cuprins. Mama Gaia tot striga la noi prin diferite manifestari ale naturii doar, doar ne vom intoarce la natura fiintei noaste si a ei. Gaia ne iubeste atat de mult ca doreste s-o insotim cat mai multi in inaltarea sa. Va veni vremea cand se va produce separarea, si o vor insoti doar cei care-i corespund frecventei sale vibrationale.Alegerea sta in voi nimeni nu alege pentru voi, va hraniti cu noile energii sau stagnati in cele vechi.

    RăspundețiȘtergere
  2. Mata-marea Gaia :)) dar zi ,Doamne iarta-ma ,planeta Pamant sau Terra,
    Mitologia greacă a făcut din Pământ o zeiţă-mamă, Geea sau Gaia, divinitatea primordială care a dat naştere tuturor celorlaţi zei...

    RăspundețiȘtergere
  3. Asteptam acest mesaj si chiar ma intrebam de ce nu il scrieti ! Multumesc!

    RăspundețiȘtergere
  4. Blogul ăsta mă deprimă, stimată doamnă!
    Nu prea scrieţi de bine, să-mi fie cu iertare. Eu nu înţeleg un lucru: dacă Dumnezeu poate (şi poate orice, se ştie!), de ce nu opreşte toate acestea?
    Ce folos că vă arată unele lucruri, dacă nu vă dă şi forţa de a le opri? Dv. sau oricui altcuiva?
    E ca şi cum te arunci într-o prăpastie, altcineva ştie că vei muri, dar nimeni nu întinde nicio mână. Vi se pare raţional? Vi se pare logic? Nu vi se pare că o asemenea întâmplare ar trebui să-şi strige dreptul la viaţă?
    Ce rost au toate astea?
    Ce rost mai avem noi pe pământul ăsta, dacă murim în astfel de condiţii? De ce Dumnezeu ne mai dă viaţă, dacă tot suntem îngrozitor de răi şi ne-o luăm singuri unii altora şi Dumnezeu ştie dinainte asta?
    Doamnă Maria, data viitoare când mai vorbiţi cu Dumnezeu, poate îl întrebaţi şi acest aspect şi poate vă dă un răspuns, ca să ne spuneţi şi nouă, să înţelegem şi noi...
    Multă sănătate vă doresc!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Bravo Rory bine spus Dumnezeu daca ise arata cu siguranta ii sune cu sa evita nenorocirile.

      Ștergere
    2. Rory. Nu tre cazi in depresie acum. Dumnezeu nu vrea moartea pacatosului, ci indreptarea lui. De oprit nu pot fi oprite de nimeni, decat de El, dar sa nu uitam cuvintele Domnului Iisus:" Despre ziua aceea şi despre ceasul acela, nu ştie nimeni: nici îngerii din ceruri, nici Fiul, ci numai Tatăl." Iar orice profetie se poate schimba, daca noi ne schimbam felul de gandire (si nu ma refer la 2-3 oameni aici). Viitorul asternut inaintea noastra este precum o sina de tren cu macaz, ajunge un mic clic si o luam pe alt drum, mai bun sau mai rau. De aceea avem Liber Arbitru.

      Ștergere
  5. V-am spus de mai multe ori ca am peste 800 de poze cu mesaje pe care Domnul mi le-a dat anu l acesta, despre prezent si viitor. Am scris de multe ori deapre mesajele doamnei Maria, si despre ceea ce am primit eu, confirmand cele primite de mine. Am fost rugat de unii dintre voi sa mai postez ceea ce primesc sau deslusesc din viziuni. M-am hotarat sa impart cu toata lumea, si ma refer cu toata planeta toate pe care le-am primit despre lume, doar imaginile. Din pacate timpul meu este foarte limitat, si priceperea in promovare online. Singura rugaminte, este ca, cel care va primi imaginile de la mine, care le va promova pe un cont de facebook, site sau blog, sa le promoveze in limba romana dar si in limba engleza, sa aiba acces toti oamenii. De deslusit, nu voi putea sa le deslusesc toate cele peste 800 de poze. Au data si ora la care au fost facute. Poate sa le studieze oricine are ochi sa vada si minte sa priceapa. Vi la dau ca sa va pregatiti pentru ce urmeaza. Cei interesati ma pot contacta pe mail, voi selecta o singura persoana cu care ma voi intalni cand voi avea timp. Aceste imagini sunt de la cel de sus caci El mi le-a dat. O sa vedeti specii de extraterestri, demoni dar si pe Domnul si pe Maica Domnului. Sunt din Bucuresti. Nu ma deplasez in tara. Ma puteti contacta cu voia doamnei Maria de a-ami posta mail-ul la adresa: deladumnezeu@yahoo.com

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Cu toata dragostea ! Poti sa postezi si aici,la Comentarii, in limita timpului tau disponibil. Doamne Ajuta !

      Ștergere
    2. Va multumesc din tot sufletul si cu toata dragostea. Domnul sa va binecuvanteze.

      Ștergere
    3. Va multumumim ! (sper sa fiti in continuare la fel de activ aici pe acest blog, chiar si dupa aparitia acelor poze).

      Ștergere
  6. Planeta noastra la nivel fizic se cheama Terra, dar cum ea este o fiinta vie are si un spirit inalt care se cheama Gaia.

    RăspundețiȘtergere