vineri, 20 noiembrie 2015

UN CUTREMUR DE PĂMÂNT ,ÎNSPRE SUD !

                                 Noapte de 18 -19  Noiembrie 2015, ora 2,05 !

                                                Dragii mei,

Abia mă băgasem in pat , si după ce am inchis lumina veiozei, stateam cu ochii închisi, si astfel vedeam un Cer de noapte albastra, iar pe Cer , vedeam multe taine, despre care voi scrie în articolele următoare.
Brusc dragii mei, văd o incapere si o fereastra cu draperii. 
Aceasta fereastra ,cu tot cu perdele si draperii, incepe a se cutremura intens !Northern Sumatra, Indonesia.
Un Cutremur intens ,îşi făcuse foarte simţită prezenţa ! 
Dragii mei, eu nu stiu unde anume si când se va produce acest Cutremur, dar el se va produce pe undeva, si nu va fi deloc de trecut cu vederea.
ROMÂNIA dragilor, este ocrotita si ocolita de CUTREMURE devastatoare. Asadar ,sa nu mai stati cu sufletul la gura, că va veni CUTREMURUL  cel mare, căci acesta nu va veni!
Nu la noi in ROMÂNIA ,Celui de-al doilea Ierusalim!
                                          Cu dragoste,Maria.

2 comentarii:

  1. Parintele Arsenie, sfantul cel mare si drag al nostru a zis ca bucurestiul va fi sters de pe fata pamantului de un mare cutremur. Si nu numai dansul, mai sunt ce zic asta. Si doamna Valentina Garlea de la Iasi cu care suntem prieteni vechi ne-a zis sa fim precauti ca bucurestiul in viitor va fi lovit de-un mare cutremur artificial! Binenteles ca timpul il stie Domnul, pt ca EL schimba sau amana totul! Eu locuiesc in bucuresti..nu ma tem, ce-o fi o fi...dar stiu ca daca am fost avertizata, voi sti cand sa plec. Cutremurul in genere inseamna reinnoire. Vom vedea daca trecem noi si cand prin cutremur si sunt convinsa ca vi se va da si dvs de stire.Eu va urmaresc cu interes, mai ales de la emisunile lui Brancu. Binecuvantari.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Draga mea! DUMNEZEU pentru Rugaciunile si Credinţa din ce in ce ma arzătore in EL, isi poate schimba intr-o clipă hotărârea si nu ne va mai pierde pe noi, si nici BUICURESTIUL. Anul acesta un glas mi-a spus că :

      ROMÂNIA ESTE SI VA FI OCOLITA DE CUTREMURE DEVASTATOARE si de orisice DEZASTRU natural !
      Asadar, nu trebuie sa te temi ! DUMNEZEU nu va distruge ROMANIA, deorece este VIITORUL AL DOILEA IERUSALIM ! Cu dragooste Maria.

      Ștergere