miercuri, 18 noiembrie 2015

IISUS HRISTOS ÎN SICRIU ! AM VORBIT CU MÂNTUITORUL SI I -AM SARUTAT MÂNA !


                                             Acatistul Domnului nostru Iisus Hristos

                                Dragii mei,
 Ceea ce urmeaza a va povesti...vă va face sa va cutremurati,dar si sa va bucurati.
                        2 noiembrie, 2009,zori de zi.
M-am trezit brusc, ca si cum as fi cazut de sus, direct in patul meu.  Eram intr-un balcon, sus la bloc,cam la 3 etaje, inafara balconului, sub CERUL de ziua,  suspendat in aer, la distanta de circa 3m de balcon, vad UN SICRIU !
 IN SICRIU, vad UN TRUP, invelit tot in negru,. Atat jos pe Pamant, cat si sus pe acel balcon, LUME MULTA, si dornica sa atinga acel SICRIU. Toata Lumea era indoliata, si citeam gandurile oamenilor numai privind la ei , astfel incat  stiam ca venise,ca să se  INCHINE  LUI, CELUI DIN SICRIUL SUSPENDAT IN AER.
Dar nimeni nu ajungea la EL ; cei de jos priveau f tristi sus la SICRIUL SUSPENDAT, cei de la balcon, incercau sa intinda mainile lor, dar nu aveau cum sa ajunga la EL, caci era prea departe.
Dar eu dragilor, ma strecor cu foarte mare usurinta, printre oamenii de sus de la balcon, si cand vad SICRIUL CU TRUPUL INVELIT IN NEGRU, ma gandesc numai, ca daca voi reusi sa ajung la SICRIU, si sa dau deoparte, din VESMANTUL negru, si sa ma pot atinge de PIELEA LUI, eram sigura ca imi va da un Semn..
Vad insa, cum la gat era putin descoperit, pieleam  Îi este rozie, si ma gandesc că daca voi reusi  sa-L ating acolo, sa sarut pielea acolo unde era descoperit ,voi primi sigur un Semn..
Si ma intind mult peste balcon, ca sa ajung la EL , iar lumea se uita speriata la mine,crezand ca o sa cad.
Dar MINUNE :  SICRIUL CU TRUPUL, era ca si cum ar fi fost langa mine, si cu toate ca distanta era mare, nu era o problema ca eu sa ajung la EL.
 In clipa in care am sarutat pe frunte, TRUPUL INVELIT,  MAINILE LUI  IISUS, asa cum era invelit El, mi-au prins mainile mele,si mi le tinea strans, la pieptul  LUI, clipa in care eu exclam:
"Aaaa! Iisuse ! Iisus !", iar Iisus îmi răspunde de acolo de sub pânza neagră : DA !
 În acest moment, vad CHIPUL LUI IISUS, prin panza neagra, IL VAD VIU si BUCUROS, are parul castaniu si inelat,este tras la fata,are o mica barba castanie,iar  ochii Lui erau albastri precum  seninul CERULUI.
Dar eu dragilor continui  sa-I spun doar cu gandul :
"Eram sigură că dacă mă voi atinge de pielea Ta Iisuse, de Tine Iisuse drag,eram sigură că Tu vei face ceva !"

Dar Iisus ,Scumpul nostru Mântuitor îmi spune doar din privirea Sa către ochii mei ,şi ţinându-mi mâinile mele în Mâinile Sale ,îmi spune aşa dragii mei:
 "Unii  zic că de aceea am murit, pentru că nu am putut face nimic !"
Iar eu Îi spun Lui Iisus :
                "Ştii că eu Te iubesc mult, un Infinit Te iubesc !
Dar Iisus îmi răspunde :
              Ştiu ! Şi  Eu te iubesc !
Şi continui ca să-L ţin strâns de Mâinile Sale, de sub pânza neagră,la fel cum şi Iisus mă ţine strans de mâini, cu Mâinile Sale.
Mâinile mele erau la pieptul Lui Iisus,în Mâinile Sale.      
Sta inca culcat  in acel sicriu din aer, cand brusc ÎL vad in picioare,intr-o camasa lunga alba, are in Mâna Sa o furculita, iar in varful furculitei, ceva precum salata de vinete.
IISUS mănâncă din furculita, dar ceea ce El manca nu se termina nicidecum, din varful furculitei.
La un moment dat, Iisus lipeste furculita de peretele unei farfurii , desi mancarea era solida din varful furculitei, se aude ca un clipocit de apa ;clipa in care se auzeau glasuri multe care veneau, ca din adancul farfuriei .
Iisus  Hristos mânca cu furculiţa , iar oamenii, mulţimea de oameni ,Îl priveau cu uimire, pentru că ÎL vedeau Viu şi nevătămat. Trupul  Lui Iisus era din carne si oase, si nu era nematerialnic.
Dragii mei, să-L iubim pe Iisus  Hristos, să ne închinăm Lui, si să-I facem loc curat în inima şi-n sufletul nostru,pentru vesnicie.
          Să iubim pe Maica Sfântă şi S-o rugăm ca să ducă Rugaciunea noastra,la Prea Scump Fiul Său şi Mântuitorul nostru, ca să ne mântuiască Sufletul nostru.
                                    Cu dragoste, Maria.

4 comentarii:

  1. Eu sper ca acele turnuri sa nu fie vre-o centrala nucleara, Franta fiind plina de ele.
    Si mai rog ceva, sa nu mai fie influentat campul mental al oamenilor ce se conecteaza si doresc sa posteze mesaje sau interpretari. Cine are urechi de auzit sa auda.
    Sa nu ne indepartam de la subiect. Este timpul ca Omul sa invete diferenta dintre a fi Religios si a fi Credincios. Este timpul ca Omul sa invete si sa studieze si alte religii, doar asa putem sa evoluam. Sa nu uitam ca Parintele Arsenie Boca despre care toata lumea vorbeste, credea in metempsihoza ( pe romaneste Reintrupare), chiar daca asta a dus la criticarea lui de catre Parintele Arsenie Papacioc. Ortodoxia este o cale, dar nu singura, catre mantuire.
    Dumnezeu este centrul, dar caile ce merg catre el sunt precum drumurile dint-o tara: Toate drumurile duc la Roma - unele mai pe ocolite, altele mai directe, dar tot acolo ajung. Doar asa ne vom elibera de aceasta greutate ce ne trage inapoi, numita diferenta de opinie in Religie.
    Deveniti Credinciosi si ve-ti deveni toleranti, deveniti Credinciosi si ve-ti putea citi si alte lucrari religioase fara a caterisi sau mai ales judeca, deveniti Credinciosi fara frica ca vi se va spune ca sunteti "calduti", deveniti Credinciosi sa nu trebuiasca sa spuneti ca Donald Trump ( candidat si probabil viitor presedinte USA) ca toate moscheele trebuiesc distruse ca sunt locuri de intalnire si complotare. Deveniti Credinciosi si asa ve-ti putea sa-L redescoperiti pe Domnul Iisus.
    Sa nu fiu inteles gresit. Daca te-ai nascut in Romania, o tara preponderent Ortodoxa, este clar ca aceasta Religie lipsea din sirul tau de reintrupari, iar pt cei care considera ca nu au nimic de a face cu aceasta religi si ca li s-ar potrivi o alta gen: musulman, budist, hindus, iudeu, le transmit un singur lucru: Dumnezeu stie el mai bine ca noi de ce avem nevoie si unde tre sa venim si ce trebuie sa invatam. Sa nu creada cumva cititorul ca doresc sa imping lumea spre alte religii. Acceptam si invatam religia in care ne-am nascut si studiem si ne reamintim restul religiilor, doar asa vom putea trece peste acest hop, aceasta rascruce in fata careia ne aflam.
    Pace, iubire si mai ales Intelepciune pt toata lumea.

    RăspundețiȘtergere
  2. Christos ne arata cum sa ne hranim cu Energia Christica care curge din abundenta in aceste vremuri, pentru a se dezvolta si expansiona samanta Christica care se afla in noi .Acum doua mii de ani Isus a plantat aceste seminte in fiecare fiinta de pe planeta pentru a lumina Pamantul care era cuprins de intuneric. Noi trebuie sa continuam lucrarea pe care a inceput-o EL.Imaginea aceea cu Isus in tron ne arata ca EL nu a murit ci traieste in inimile noastre, acolo unde vine in aceste vremuri. Permiteti-va sa-L simtiti in interiorul vostru, de acolo ne trimite toata iubirea SA. Daca veti astepta ca EL sa coboare din nou pe Pamant o ve-ti face in zadar.In aceste vremuri sunt pe Pamant foarte multe aspecte ale Sale care daruiesc foarte multa iubire in jurul lor, asa ca aveti grija cu judecatile de valuare adresate ciuva ca mintea umana nu recunoaste aceste spirite inalte, doar sufletul simte prezenta unei Lumini Divine.

    RăspundețiȘtergere
  3. Aceste viziuni frecvente cu Domnul Isus ne sunt transmise pentru a ne trezi la Cristosul interior, Iubirea neconditionata care este imperios necesar altfel nu ne vom ridica frecventa de vibratie ca sa putem insoti Pamantul in era Iubirii spre care se indreapta. Energiile care curg din inalt accentueaza starile noastre interioare, de aceea veti vedea oameni care sunt foarte iubitori si cei care sunt extrem de furiosi si agresivi.Cei care se impotrivesc energiilor Luminii se imbolnavesc s-au se sinucid deoarece mintea lor nu stie sa gestioneze aceste vibratii inalte de care sufletul are nevoie, Atunci sufletul te atentioneaza prin afectiuni la nivel fizic ca te impotrivesti Realitatii Divine.Depresia care a ajuns sa fie o epidemie la nivel mondial este strigatul mut al sufletului care-ti spune ca te-ai abatut de la calea pe care a ales-o in aceasta viata ca sa evolueze.Ascultati-va acea voce soptita ca acolo veti gasi toate raspunsurile si adevarurile voastre.

    RăspundețiȘtergere
  4. Domnul Isus Hristos are parul castaniu, lung pana la umeri, ochii sunt caprui, nu are barba si nu este tras la fata, iar privirea este calda si iubitoare. Camasa pe care o poarta este alba, iar lungimea acesteia acopera picioarele. Sta drept, este tacut si lucreaza cu mana stanga atunci cand preface lucrarile rele in picaturi de apa. Ceea ce am scris aici este adevarat pentru ca Domnul Isus Hristos mi s-a aratat in biserica in noaptea de Inviere a anului 2013.

    RăspundețiȘtergere