luni, 23 noiembrie 2015

NU SUNT SINGURA CARE FACE PROFETII , ŞI DESPRE CARE SPUNEŢI , CĂ VA ADUCE TEAMA ! PROFETIILE AMERICANULUI EDGAR CAYCE , SE POTRIVESC ÎN MARE PARTE, CU CEEA CE EU AM TRAIT ŞI TRAIESC IN PREZENT !


                                          ATENŢIE  !  

"Nerecomandat" celor fricosi, si cu slaba Credinţă în BUNUL  DUMNEZEU si-n MĂICUŢA  DOMNULUI !

                             Dragii mei,

Unii cititori imi scriu Mesaje, cum că scriu numai despre nenorocirile care ne asteapta.
Dar eu i-as intreba, cunosc ei măcar PORUNCILE  DOMNULUI?
Merg măcar o singura dată pe lună,la SFANTA  BISERICĂ?
Fac ei Milă, cu cel necajit si bolnav ?
Sau se spovedesc macar in cele 4 POSTURI  de peste an ? 
Pentru că, acel om care are CREDINŢĂ  si NĂDEJDE în DUMNEZEU, acel om nu se teme, nici daca i-ar tine cineva pistolul la tâmplă.
Recomand celor care spun ,ca sa nu mai scriu despre atâtea nenorociri, care oricum se vor adeveri, sa nu mai citeasca in pagina mea, si sa astepte relaxati ziua cand, vor pleca din asta Lume, gandind tot timpul pozitiv, că nu se va intampla nimic cu viata lor, că doar DUMNEZEU ne-a creat din Iubire ,si ca nu ne va pierde.
Asa ,vor face un TEST de gandire pozitiva !
Cand va este foame fratilor, voi cei care îi tot trageti cu gandirea pozitiva, ca sa nu atrageti răul, nu mai munciti ca sa va castigati pâinea cea de toate zilele; ci gânditi pozitiv mereu, iar Pâiniţa va cădea din Cer, că doar DUMNEZEU  ne iubeste ,si are obligatia ca sa ne si hraneasca.
Ce spuneti? Cum sună? 

De-a dreptul ŞOCANTE: Cele mai importante 10 PROFEŢII ale unui mare PREZICĂTOR

Autor: Roxana Roseti | joi, 02 ianuarie 2014 |
Prezicator
A devenit de-a lungul timpului un veritabil fenomen mediatic, deoarece a făcut mai multe previziuni despre viitorul apropiat sau îndepărtat al lumii.

Despre previziunile lui se spune că unele sunt de-a dreptul șocante, altele mai puțin. Renumele “profetului adormit” – cum a fost supranumit, deoarece făcea profeţiile dintr-o stare de transă, asemănătoare cu somnul) a fost consacrat de către New York Times, care într-un articol publicat la data de 9 octombrie 1910 vorbea despre “Illiterate Man Becomes a Doctor When Hypnotized. Americanul Edgar Cayce mai este catalogat şi drept “unul dintre cele mai misterioase personaje ale secolului XX”. Va fi distrusă? Pentru a ușura modalitatea de a înțelege ceea ce a vrut să sugereze profetul American de-a lungul timpului, unii dintre cei preocupaţi de acest domeniu au alcătuit un top 10 cu cele mai impresionante preziceri ale sale.
Astfel: 1. Ce mai mare parte a Europei se va schimba într-o clipă, Japonia se va scufunda, iar în zona de est a SUA va apărea un nou teritoriu; 2. Se va produce o schimbare a polilor, astfel acolo unde era un climat rece va fi mai cald și acolo unde era un climat subtropical se va transforma într-unul tropical; 3. Va veni un moment în care Soarele va fi negru. Acela este momentul trezirii spirituale a omenirii; 4. Orașul scufundat Atlantida va fi descoperit lângă Bimini; 5. Doar celor cu adevărat spirituali li se vor deschide porțile acestui oraș impresionant; 6. O nouă știință se va dezvolta pe latura spiritualității. Astfel, oamenii vor acorda mai multă atenție fenomenelor spirituale și le vor ignora pe cele materiale; 7. Un “oraș de aur” va fi descoperit în Deșertul Gobi. Va avea un templu, mașini electrice și locuitorii lui vor avea puteri magice; 8. New York-ul va dispărea, probabil că se va scufunda la fel precum Japonia; 9. Coasta de vest a Americii va fi distrusă și orașe precum San Francisco sau Los Angeles nu vor mai exista; 10. Va veni o vreme când toți indivizii se vor trezi și abia atunci se vor putea considera responsabili unul față de celălalt. Mai multe descoperiri arheologice vor schimba perspectiva asupra modului de viață, însă, aceste descoperiri vor veni atunci când omul se va dezvolta mai mult pe latura spirituală. Până atunci singurul scop real trebuie să fie trezirea colectivă. Toată viaţa Prezicerile lui Cayce despre viitorul omenirii şi nu numai sunt însă mult mai complexe. “Visurile sunt răspunsurile de azi, la întrebările de mâine”, obişnuia să spună profetul American, născut în 1877, într-o familie de fermieri săraci din statul Kentucky. După vârsta de şapte ani începe să le povestească părinţilor săi despre viziunile ciudate pe care le avea. Şi despre capacitatea sa de a intra în legătură cu persoane decedate de curând. Părinţii, îl sfătuiesc să citească Biblia, lucru pe care Edgar îl va face pentru toată viaţa!
La vârsta de 23 de ani, îşi pierde vocea din cauza unei ciudate crize de laringită. Acceptă intervenţia unui medic ambulant ale cărui tratamente se bazau pe hipnoză, iar ceea ce a urmat a uimit lumea: tânărul vorbea normal în timpul stării de transă, şi-a prezis singur tratamentul (şi anume acela de a creşte presiunea sanguină din zona gâtului şi, mai mult, s-a autovindecat în văzul a zeci de persoane, după ce şi-a concentrat nivelul sanguin din laringe până când pielea căpătase, conform martorilor oculari, culoarea roşu-aprins. Ştirea a facut înconjurul ţării lumii, el  devenind peste noapte un vizionar. Era asaltat de oameni care doreau să afla numerele câştigătoare de la loterie, locurile în care pot săpa după comori, şi multe altele. A văzut Cayce a anunţat că nu îi va ajuta decât pe bolnavi şi pe cei cu probleme reale. Profeţiile de început ale lui Cayce s-au concentrat pe cele de natură medicală şi de oferire a unor tratamente neortodoxe şi neconvenţionale. Mass media este cea care l-a ”propulsat” drept ultimul profet al omenirii. Probabil că nu ar fi atras atenţia asupra sa dacă nu ar fi creat controverse prin profeţii în care vorbeşte despre Atlantida, cutremure, piramide sau reîncarnare.
Profeţiile sale atrag multora atenţia mai ales prin volumul lor uriaş: 14.256. Toate se află în arhiva Association for Research and Enlightment (A.R.E), unde sunt studiate şi analizate. În "somnul" său impus, americanul se pare că a ”văzut” capitole importante cu care s-a confruntat umanitatea, cum ar fi marea criză economică de la sfârşitul anilor '20, Al Doilea Război Mondial, ori moartea unor preşedinţi (în 1939 a prevăzut că vor pieri doi preşedinţi în funcţie; Roosevelt s-a stins în 1945, iar Kennedy a fost asasinat la Dallas, în 1963). După ce ieşea din transă răspundea întrebărilor şi oferea soluţii celor care erau de faţă. Vorbele lui erau stenografiate, lucru ce a facilitat, mai tarziu, transcrierea lor pe CD-uri.
Cayce avea propria teorie despre sfârşitul lumii. Astfel el spunea ca “Bătălia Armaghedonului” începe încă din 1999, numai că nu se va manifesta ca un război pe Pământ, aşa cum îşi închipuie foarte mulţi. De fapt, va fi o luptă spirituală între “forţele superioare ale lumii” şi “forţele inferioare ale întunericului”, încleştare ce va dura 1.000 de ani. Din punctul de vedere al profetului, bătălia Armaghedonului va fi mai greu de observat pentru oameni, cel puţin în stadiul iniţial. Ultima profeţie Interesant este faptul că vizionarul american a vorbit despre schimbările climei cu zeci de ani înainte ca oamenii de ştiinţă să abordeze această problemă. “Ceea ce este astăzi linia de coastă a multor ţări va deveni fundul oceanului. Chiar şi multe câmpuri de luptă ale prezentului vor deveni oceane, mări, golfuri”…
În 1936, Cayce a prezis că Atlantida, continentul scufundat, va reveni la suprafaţă, iar ”primele semne vor deveni vizibile în apropiere de Bahamas, în zona insulei Bimini”. 32 de ani mai târziu, un pilot american a descoperit în zona amintită, aproximativ la o milă de coastele Insulei Bimini, un drum pietruit, parte a unui complex de anvergură…Specialiştii în domeniu menţionează că nu toate profeţiile sale s-au îndeplinit. Toate prezicerile lui au avut loc între anii 1925 şi 1945.
La 1 ianuarie 1945, Cayce făcea o ultimă profeţie: cea prin care îşi anunţa moartea. S-a stins din viaţă lănsând în urmă zeci de însemnări. Transele şi  viziunile lui nu pot fi explicate nici în ziua de azi.


16 comentarii:

  1. Este o doamna in România care a vorbit si ea de atlantida si de România ca ca fi al doilea Ierusalim,numele ei este Georgeta florea ați auzit de ea?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Eu am auzit de dinsa. Am vazut ceva filme pe Youtube.E o persoana deosebita .

      Ștergere
  2. De doua zile se aud toata noaptea si spre dimineata avioane pe cerul Romaniei cred ca se pregatesc de ceva.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Daa..si la mine in Suceava se aud avioanele.cu un huruit f.tare.Dumnezeu sa ne ocroteasca si sa ne pazeasca mereu de tot raul!!

      Ștergere
    2. Si la Sf.Gheorghe Covasna se aude noaptea huruit de avioane de cateva zile...

      Ștergere
  3. Dacă ești aleasă lui contează câte injurii primeșt?i.Ești iubită și harazita cu mult har.Doamne ajuta

    RăspundețiȘtergere
  4. nu esti singura care profetii ... profeti au mai fost.
    insa cel mai mare profet a fost chiar Iiisus
    1.el stia ca vine moartea dar vorbea despre viata
    2. el stia ca oamenii se urasc dar vorbea despre iubire
    3. el stia ca oamenii sunt in razboi dar vorbea despre pace
    4. el stia ca oamenii se mint dar vorbea despre adevar
    5. el stia despre boala dar vorbea despre sanatate
    :)
    el a fost profet...pe el urmeazal
    nu deveni urmatorul EDGAR CAYCE

    RăspundețiȘtergere
  5. Teama asociata are putere de a crea evenimentul. Daca cei care citesc aici ar stii ca pot schimba aceasta linie temporala nu s-ar mai intampla ("adeveri") Haideti sa facem un experiment; seara la ora 9.00 sa facem o rugaciune ca aceste tragedii sa nu mai aiba loc! Ce spuneti?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Puterea rugaciunii e mare! Mai ales colectiva! Dar nu uitati ca decizia nu ne apartine in ceea ce priveste evenimentele majore!

      Ștergere
  6. Felicitari doamna Maria pentru curajul si onestitatea de a va expune public convingerile!!!

    RăspundețiȘtergere
  7. Cu mare drag la ora 21 Tatăl nostru

    RăspundețiȘtergere
  8. Teamă este asociată cu frică.Credință,crezul nostru este iubirea față de bunul Dumnezeu Tatăl și Fiul și Sfântul Duh.Maică Domnului să îngrădească sufletele noastre a tuturor.

    RăspundețiȘtergere
  9. Eu va rog sa nu va opriti. Cei care au comentarii negative cred ca incearca sa se minta singuri. Si ei cred dar nu vor sa accepte ca Dumnezeu exita cu adevarat si nici ca pot exista oameni alesi de Dumnezeu.Daca nu ar fi interesati nu ar citi postarile. Lasatii sa comenteze ce vor dar comunicait celor interesati toate mesajele pe care le primiti.Va multumim si Domnul si Dumnezeul nostru sa ne apere si sa ne ocroteasca de tot raul si necazul si sa ne ierte toate pacatele. DOAMNE AJUTA!

    RăspundețiȘtergere