duminică, 29 noiembrie 2015

ŞI S- A ADEVERIT ! BISERICA A FOST INCENDIATA !

                                                                Dragii mei,

Scriam în 16 noiembrie 2015, un articol cu titlul : 
   

URMEAZĂ UN INCENDIU LA O MĂNĂSTIRE, SAU BISERICĂ MAI MARE ! 

Şi iată dragii mei,ce s-a intamplat în vestul Ucrainei,cu O BISERICĂ  CRESTIN  ORTODOXĂ:

Biserică ortodoxă jefuită și, ulterior,...

www.ganduridinierusalim.com/...si-ulterior-incendiata
Zilele trecute, in vestul Ucrainei, o clădire care aparține Bisericii Ortodoxe Ucrainene a fost jefuita și profanata, iar mai apoi incendiata, informeaza portalul ..
                                     16  Noiembrie 2015, ora 5,36 zori de zi !

                                            Dragii mei, 

Tot in această dimineaţă în zori, o Lumină puternică mă trezeste, si astfel văd înspre Sud, cu ochii închişi văd aceasta, un Incendiu in spatele unei Mănăstiri sau Biserici, de culoare deschisă, crem -auriu la exsterior.
Pozele de mai jos, sunt alese la întâmplare. Nu au nicio,legatură cu INCENDIUL despre care vom auzi.


SÜMELA MANASTIRI - enginsalli - Blogcu.comIubesti Austria si istoria? 4 manastiri si catedrale de sute de ani ce ....
Aceasta Mănăstire, sau Biserică mai mare, dinspre Sud, avea multe alte clădiri in spatele ei; acestea faceau parte, ca dintr-un tot unitar.
Era O  BISERICĂ foarte frumoasa ca si arhitectură, si se intindea ca şi clădire, foarte mult în spatele faţadei. 
Brusc ,în mijlocul din spatele Mănăstirii, la anexele ei, a izbucnit un Incendiu.
Un fum dens si gros, acoperise tot Cerul ca de noapte, de deasupra Lăcaşului Sfant. Se înălţase până la CER, acest nor de fum dens.
Din nefericire dragilor, vom auzi despre un INCENDIU mare, la vreo Mănăstire.
Asa fum iesea din spatele MĂNĂSTIRII, ca in aceasta imagine de mai jos:

                                       Incendiul din complexul comercial Dragonul Roşu a fost surprins şi ...
Eu nu stiu nici locul si nici ziua in care ,va avea loc acest DEZASTRU, dar stiu ca asa va fi, din păcate.
                                               Cu dragoste, Maria.

Iata si BISERICA  INCENDIATA,din păcate :

Biserică ortodoxă jefuită și, ulterior, incendiată

incendiu-casa2
Zilele trecute, in vestul Ucrainei, o clădire care aparține Bisericii Ortodoxe Ucrainene a fost jefuita și profanata, iar mai apoi incendiata, informeaza portalul de stiri Lacasuri Ortodoxe.
Este vorba despre Biserica Sfânta Treime, din orașul Roktino, în regiunea Rovno
Potrivit informațiilor furnizate de către serviciul de presă eparhial, autorii au furat bani din biserica și au aprins focul în cinci locații diferite din clădire.
„Anul trecut, zece biserici din Eparhia de Sary au fost jefuite și profanate. Este o rușine că vandalii continua să distrugă lacasurile sfinte din regiunea Polesie, provocând dureri în inima credincioșilor Bisericii Ortodoxe Ucrainene.
Prin acțiunile lor, criminalii provoaca o rana sângeroasa pe trupul Bisericii noastre”, a declarat Mitropolitul Anatolie de Sary și de Polesie.

12 comentarii:

  1. Maria draga mea,mesajele tale nu ajuta lumea cu absolut nimic deoarece nu poti sa spui nici locul ,nici data evenimentelor,mai mult sperii lumea cu ceace spui si pentru tine e mare mandrie,fereste-te de mindrie ca este cel mai mare pacat.Parintele Cleopa spune ca daca vei crede intr-o vedenie falsa apoi diavolul te va invata proorocii.Diavolii spun lucruri care o sa se intimple peste o luna,peste doua sau trei luni insa nu spun lucruri care se intimpla exact unde si cand si de aici sa cunoastem ca nu sunt de la Dumnezeu.Mii de scuze si iarta-ma te rog dar nu te supara cele spuse de tine nu ne ajuta cu nimic absolut,si rugaciunea se face in taina stiuta de fiecare suflet in adincul lui de cainta si zmerenie nu se face expusa pe blog.Maria,draga mea asta este doar mindrie in noi toti cei care facem astfel de lucruri.Inca o data te rog iarta-ma si fie ca bunul Dumnezeu sa te miluiasca in taina inimii tale si sa-ti arate ca traiesti intr-o mare inselare asa cum o spun sfinti parinti si nicidecum eu.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Serios, Anonimule!
      Poti vorbi in numele tuturor, stai linistita, caci ai mare dreptate!

      Ștergere
  2. Serios ??? Oare Sfintii Părinţi nu au fost tot oameni ? Sau or fi fost niste dumnezei?
    Nu cred ca ai dreptul sa vorbesti in numele tuturor.Vorbeste numai in numele tau,si in nu in numele cititorilor ! Daca nu-ti sunt de folos, nu ai decât să schimbi pagina. Ca la TV ! Nu-ti place,nu mai citi. Cat despre mândrie,numai BUNUL DUMNEZEU ne poate judeca. Numai EL spune ADEVARUL,si nu oameni ca tine ! DUMNEZEU sa te ierte! Eu te iert, dar ma rog la DUMNEZEU ca sa nu-.ti puna la socoteala acest păcat !

    RăspundețiȘtergere
  3. Doamna Maria unii oameni vor să stie tot si că dumneavoastra trebuie să cunoașteți aceasta Planetă ca -n palmă si ca orice tragedie trebuie sa o cunoașteți cu lux de amănuntul .nu inteleg ca sunteți un om normal nu Dumnezeu

    RăspundețiȘtergere
  4. Doamna Maria unii oameni vor să stie tot si că dumneavoastra trebuie să cunoașteți aceasta Planetă ca -n palmă si ca orice tragedie trebuie sa o cunoașteți cu lux de amănuntul .nu inteleg ca sunteți un om normal nu Dumnezeu

    RăspundețiȘtergere
  5. Marcu capitolul 13:22-23 ,Se vor scula Hristosi mincinosi si prooroci mincinosi si vor face semne si minuni ca sa duca in ratacire de se poate si pe cei alesi.Dar voi luati seama.Iata dinainte v-am spus voua toate.

    RăspundețiȘtergere
  6. Doamna Maria, nimeni nu a contestat nimic si nici nu v a judecat in postul de mai sus...imi pare rau sa simt asa o iuteala in vorbele dumneavoastra ....Tatal nu este asa taios si iute la necredinta fiilor Sai. In fine, mi ar fi placut sa simt mangaiere si caldura in vorbele dumneavoastra. Nu va judec ci doar am ramas putin surprinsa de reactia dumneavoastra... Sper sa reusim sa fim mai buni si mai aproape de aproapele nostru, Doamne ajuta!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Sunteti pe post de ispita?De ce veniţi doar sa atacaţi pe doamna Maria unde va este credinta si acel manifest al dragostei de Dumnezeu?

      Ștergere
    2. Oricum doamna Maria ramane indiferenta vorbelor de ocara pe care i le aduceţi, tot ce trebuie sa ştiţi este ca ea are o misiune foarte grea de îndeplinit toate acestea nu-i este deloc uşor, puneti-va in locul doamnei si o sa vedeti daca ii faceti faţă?

      Ștergere
  7. Dna. Maria nu îi luaţi în seamă pe cei răi la suflet.

    RăspundețiȘtergere
  8. Imi pare rau sa vad ca cele spuse de mine s au interpretat a fi niste rautati spuse la adresa doamnei Maria! Eu cred intr unul Tata Ceresc si imi permit a spune ca Lui ma inchin si cele ce ar avea sa se intample sunt din voia Lui, nu judec si nu contest nimic si pe nimeni... dar mandria nu i a buna. Inteleg ca, doamna Maria primeste anumite mesaje si ca tine a le impartasi cu noi, dar in inimile multora se asterne frica si teroarea prin cele spuse aici uneori...si ar fi mai multe de spus, insa, nu pot eu a vorbi despre unii sau altii. Doamne ajuta sa vina si zile mai bune si sa avem un Craciun Fericit! Sa ne bucuram de nasterea Fiului si sa fim mai buni! O zi buna, doamna draga!

    RăspundețiȘtergere