luni, 16 noiembrie 2015

MARIA ! AZI DOAR ÎL CHEMI PE DOMNUL, CA SĂ-ŢI RĂSPUNDĂ !


                                                       16  Noiembrie 2015, ora 6,12 dimineaţa!

                                                       Dragii mei, 

Tot in această dimineaţă , aud un glas care ma striga pe nume.
Am rămas uimită de felul cum mă striga si mai ales ,si pentru MESAJUL pe care mi l-a adus.
Glasul mă striga aşa :
                  "Maria !      
               Maria ! 
           Azi doar, Îl chemi pe Domnul ca să-ţi răspundă.
         Maria! Azi îl chemi pe Domnul ,ca să-ţi răspundă.
La care eu raspund fara sa deschid gura , ci era glasul sufletului meu, care spunea cu mare uimireŞ
                   Eu ? Poţi să fii sigură că-L voi chema pe Domnul, ca să-mi răspundă!"
Clipă în care dragii mei, ÎL  văd în faţa mea, deasupra patului meu, pe MÂNTUITORUL  nostru Iisus Hristos, într-un nor alb stralucitor, ce arăta ca in  această Icoana Sfanta:  


                                                 Iisus Hristos Cu Cununa De Spini Pictures.
Mântuitorul era in carne si oase, privea în jos  trist,,extrem de trist !
Avea Coroana de spini pe frunte, iar Chipul Său, era tare suferind; ca atunci când era Sus pe Cruce ,rastignit. 
Doar câteva secunde ,si totul a disparut.
Dragii mei, eu ÎL chem pe DOMNUL, in fiecare clipă a vietii mele.
Nu numai în timpul Rugaciunii, de dimineaţă si seara.
De câte ori simt ca trebuie sa-I spun ceva, sa-L rog ceva, îngenunchez în faţa Sfintelor Icoane, si vorbesc cu EL, asa cum aş vorbi ,cu cea mai buna prietenă.
Asa trebuie dragilor, ca sa vorbim cu Dumnezeu si cu Maica Domnului, ca si cum ar fi in faţa noastra, si ar fi cel mai bun prieten al nostru.
Si chiar asa si este ! MÂNTUITORUL , este Domnul  si Dumnezeul nostru, dar si Prietenul nostru.
Să ne rugam Lui si Maicii Domnului, ca să fim ocrotiti si iubiti , si sa ne intareasca in Credinţă!
                                       Cu dragoste,Maria.

 

24 de comentarii:

  1. tristete? Pentru ca unul din evanghelisti, amintind despre bucuria cetatii sfinte la intrarea Domnului in Ierusalim spune: ”Si Iisus era trist”. Cetatea se bucura, copiii striga Osana celui dintru inaltime, Hristos este aclamat cu ramuri de finic si de maslini, semne ale bucuriei, iar El este trist. De ce este trist?

    http://www.cuvantul-ortodox.ro/2011/04/17/de-ce-era-trist-iisus-de-ce-ar-fi-trist-si-astazi-cum-a-fost-inteles-mesajul-lui-predica-puternica-a-ips-teofan-in-duminica-floriilor-2011/

    Iisus este trist pentru ca si oamenii spirituali intra in jocul puterii, apostolii tradeaza, ii cer sa nu se lase rastignit. Alte pareri?
    O alta parere ar fi ca se va intampla o nenorocire si mai mare care l-ar intrista si mai tare pe Iisus.
    O alta ar fi ca Iisus se preda din nou rastignirii si sufera alaturi de nevinovatii ucisi, raniti, speriati.
    O alta ar fi ca Iisus in marinimia Sa nu ii poate ajuta pe adevaratii refugiati, deoarece s-au intors toti impotriva lor.
    Iisus e infinit.

    RăspundețiȘtergere
  2. Doamna Maria,am parcurs f scurt blog-ul dvs si ce vad?Viziuni despre ozn-uri,extraterestrii.Stiti ce ne spun marii sfinti ai Lui Hristos despre ei?Ca sunt demoni,iar apocalipsa vorbeste foarte clar ca-n vremile din urma vor face semne luminoase in vazduh spre amagirea multora.Deci mare atentie,din ce directii primiti aceste mesaje,mari duhovnici au fost inselati dupa zeci de ani de pustnicie si rugaciuni.

    RăspundețiȘtergere
  3. Adevărat Doamna Maria noi putem sa vorbim cu Domnul nostru si cu Maicuta Sfânta ca si cum ar fi prieteni noștri si o parte din noi. Va mulțumim mult pentru ajutorul dumneavoastră . 🌹

    RăspundețiȘtergere
  4. Cuvintele lui Dumnezeu nu pot fi nici îmbrăcate nici 'cosmetizate' cum vor alții , V-am urmărit azi la agentul VIP
    Va pup doamna maria

    RăspundețiȘtergere
  5. Asa este ! CUVANTUL LUI DUMNEZEU nu are nevoie de cosmetizare. ! DOAMNE AJUTA ! Pup

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Doamna Maria, cine are sufletul încărcat cu păcate vrea mesaje de la D-zeu,,cosmetizate".Nu e greu să respectăm cele 10 porunci și să avem grijă de sufletul nostru.Pe omul rău nici D-zeu și nici noi nu-l facem mai bun.alegerea vine doar din el dacă vrea să fie cu D-zeu sau cu dracu.Doamne ajuta în tot ce faceți!Va pup.Mariana

      Ștergere
    2. Doamna Maria, cine are sufletul încărcat cu păcate vrea mesaje de la D-zeu,,cosmetizate".Nu e greu să respectăm cele 10 porunci și să avem grijă de sufletul nostru.Pe omul rău nici D-zeu și nici noi nu-l facem mai bun.alegerea vine doar din el dacă vrea să fie cu D-zeu sau cu dracu.Doamne ajuta în tot ce faceți!Va pup.Mariana

      Ștergere
  6. 22....Diferite rautatea se va vedea de cei buni ramasi...ce va urma o viata scrisa in istoria noastra scrisa de catre copii lui copii nostri

    RăspundețiȘtergere
  7. Dna Maria, va rog mult, imi puteți lasa o adresa de email unde sa pot sa va contactez?! Va multumesc!

    RăspundețiȘtergere
  8. Buna ziua ! Imi puteti lasa va rog frumos,un numar de telefon unde va pot contacta ?

    RăspundețiȘtergere
  9. Buna ziua,d.na Maria! As dori daca se poate ...un nr de telefon sau email...va rog frumos pt a va contacta. Multumesc!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Nu te supara, dar nu dau nr de tel la necunoscuti.
      Iti las o adresa de mail : mariatecuci61@yahoo.com
      Cu drag, Maria.

      Ștergere
  10. Cred, tot ce transmiteți, d na Maria! mulțumiți în taina,în cămara sufletului dv.pentru astfel de trăiri, viziuni și îndrumări, venite spre dv.din lumile înalte! Nu așteptați aprobarea celorlalți sau din exterior numai dv.fata în fata cu propria conștiința vă știți Adevărul! va mulțumesc ca transmiteți Darurile ce le primiți și celorlalți semeni ai noștri, ca de fapt asta facem, ce primim, dăruim mai departe, suntem instrumente în mâinile lui Dumnezeu! am văzut o postare a dv.despre niște camioane în desert, și astăzi am văzut declarații ale d lui Putin, la G20,cum au interceptat prin satelit, transporturi ilegale de petrol,în zona arabă! la fel, în vise, am văzut, mesaje asemănătoare, ca ale dv.despre viitoare atentate, bombardamente,,, vine iadul,,sau pericol Franța, Turcia. v am văzut la TV și sunt alături de dv.,în tot ce transmiteți! aveți mare protecție în aparițiile televizate, sunteți vegheata și asistată de spirite mari. mulțumesc!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Multumesc din suflet pentru aprecieri !
      Multumesc frumos si pentru cuvintele de DUH !
      Nu stiu cum ai vazut ca sunt vegheata, dar asta simt si vad si eu !
      Cu dragoste ,Maria.

      Ștergere
  11. Mesaje de la Dumnezeu primim toti dar cati dintre noi le si auzim. Interpretarea lor depinde doar de nivelul constiintei noasre.Interpretarile pe care le citesc aici sunt ale unor constiinte controlate de mental. Mentalul nu poate reda o informatie decat daca se poate raporta la ceva ce a mai intalnit in trecut.Informatia energetica de o frecventa foarte inalta nu poate fi deslusita decat daca constiinta vibreaza la acelasi nivel de frecventa.O constiinta indoctrinata nu poate interpreta decat ceea ce a invatat.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Cata dreptate aveti! Sa stiti ca Iisus plange in odaia Lui cand e singur si de asemenea sa stiti ca nu v-ati dori o asemenea suferinta vis-a-vis de pacatele lumii. In ultima mea viziune dintr-un vis Iisus dupa o secunda-doua de viata (atat mi-a fost dat sa vad)- a impietrit. Sa fii devenit el impasibil acum date fiind pacatele omenirii?

      Ștergere
  12. Dumnezeu nu comunica prin cuvinte caci asta L-ar limita, ci prin sentimente si emotii, iar acestea sunt intotdeauna stari de bucurie si liniste.Mesajele ce induc frica si neliniste sunt percepute de sufletul nostru in care ne comunica ca nu sunt din Lumina

    RăspundețiȘtergere
  13. Va iubim si ne rugam ca Bunul Dumnezeu sa aiba grija de noi toti,buni si rai si va multumim ca sinteti mereu cu noi si ne transmiteti mesaje importante!

    RăspundețiȘtergere
  14. Va iubim si va multumim ptru toate mesajele PE care nu le dati!

    RăspundețiȘtergere
  15. Eu L-am auzit dar nu in vis ci pe un aparat de inregistrare unde se adresa unor suflete dragi mie- singura limita era energia ce I-o lua sa ajunga aici. Eu zic sa cautati a lasa pacatele de care va inconjurati si sa fiti mai buni, sa aveti mai multa credinta! Sa stiti ca El stie tot ce faceti in ascuns!

    RăspundețiȘtergere