luni, 30 noiembrie 2015

S - A ADEVERIT ! PERICOL ÎN BEIJING ! COD PORTOCALIU DE POLUARE !

                                                  

                                                                 Dragii mei,

Scriam in aprilie 2015 dar si in despre un oras învaluit in fum,sau in ceata densa.Si iata dragilor,din nefericire, ce se intampla astazi la BEIJING :  
  1. Beijingul mentine si luni alerta de cod portocaliu de poluare a aerului, ridicata pentru prima data in istorie, vineri din cauza smogului, relateaza agentia de presa ...
                        Hristos  a  Înviat  !

          Noapte de 13 -14 aprilie 2015, ora 1,30 !

                                                             Dragii mei, 

În această noapte, în timp ce mă rugam  dragilor, văd spre Nord, un oras, sau un sat, sau orice altă localitate, învăluită într-un fum negru continuu.
Fumul dragilor, se ridica de jos de la pământ, de peste tot, în acea parte a Pământului.
De unde venea atâta fum negru ,eu nu stiu a vă spune. Dar cu siguranţă vom auzi de vreun Incendiu ,care nu se mai termină.
Toata acea parte de nord, era învăluită în fum ,precum într-o ceaţă densă.
Veţi vedea dragii mei, că nu va trece mult timp si vom afla ce ardea asa cu putere jos la Pământ si se ridica cu iuţime sus spre Cer.
                               Cu dragoste, Maria.

A venit Apocalipsa: Oamenii sunt sfătuiţi să nu iasă din case / FOTO

Gabriel Zamfirescu, Redactor
18:51


Imagini apocaliptice în Beijing. Oamenii sunt sfătuiți să nu iasă din case. În timp ce la Paris se discută despre poluare şi schimbările climatice, chinezii aproape se sufocă din cauza smogului. Locuitorii capitalei Beijing şi din zonele limitrofe au fost sfătuiţi să nu iasă astăzi din casă după ce autorităţile au emis codul portocaliu de poluare.
În încercarea de a diminua emisiile de noxe, autorităţile au închis circulaţia pe mai multe autostrăzi şi au suspendat activitatea pe şantierele de construcţii din Beijing. Indicele pentru calitatea aerului a atins pragul de 500, în condiţiile în care la 300 apar deja probleme respiratorii, informează digi24.
content-imagecontent-imagecontent-imagecontent-imagecontent-imagecontent-image
content-imagecontent-imagecontent-image

    Imagini Apocaliptice

    Imagini apocaliptice în Beijing. Oamenii sunt sfătuiți să nu iasă din case. În timp ce la Paris...
    stiripesurse.ro

                            Hristos  a  Înviat  !

          Noapte de 13 -14 aprilie 2015, ora 1,30 !

                                                             Dragii mei, 

În această noapte, în timp ce mă rugam  dragilor, văd spre Nord, un oras, sau un sat, sau orice altă localitate, învăluită într-un fum negru continuu.
Fumul dragilor, se ridica de jos de la pământ, de peste tot, în acea parte a Pământului.
De unde venea atâta fum negru ,eu nu stiu a vă spune. Dar cu siguranţă vom auzi de vreun Incendiu ,care nu se mai termină.
Toata acea parte de nord, era învăluită în fum ,precum într-o ceaţă densă.
Veţi vedea dragii mei, că nu va trece mult timp si vom afla ce ardea asa cu putere jos la Pământ si se ridica cu iuţime sus spre Cer.
                               Cu dragoste, Maria.

                                        22 Mai 2014 ,ora 3,15  zori de zi !

                                                 
                                           


                                           

                              Bună dimineaţa, dragilor !

În această zi de MAI, după Marea şi Sfânta Sărbătoare a Sfinţilor Împăraţi, Constantin  şi mama sa Elena, în timp ce îmi făceam Rugăciunea, chiar dacă este foarte târziu, ochii mi se închid fără voia mea, şi astfel văd cu ei închisi, spre Est, văd un Oraş întreg, învăluit în ceaţă, sau în fum.
Aşa  cum arată,  în aceste două  poze, pe care le-am găsit pe net !
Dar totuşi nu putea fi fum, deoarece, mi-a fost arătat tot Oraşul de la un capăt la altul, care era învăluit în ceaţă, până sus la acoperişurile blocurilor, iar casele nici nu se mai vedeau.
Numai pe timp de toamnă - iarnă ,vedem asemenea imagini. Si totuşi această ceaţă ,nu era o ceaţă obisnuită. Era ceva ca un praf dens, ca un fum gri , sau precum norii gri-cenuşii pe Cerul senin.
Dragii mei, cu siguranţă din păcate ,vom auzi despre acest Oraş, învăluit în ceaţă, în fum sau ştiu eu ,într-un praf cenuşiu !
Să ne bucurăm dragilor ,de Aerul curat pe care îl respirăm, deoarece în multe locuri de pe acest Pământ, Aerul este poluat foarte, şi aduce cu el multe boli si suferinţe.
Omul care nu a plantat măcar UN POM , în această viaţă, chiar dacă a făcut multe alte fapte bune, înseamnă că .....(completaţi voi mai departe ).
                În articolul următor, veţi afla despre  UN  NOR  NUCLEAR,care va apărea deasupra Pământului ,  sau , este posibil să se afle deja în atmosferă !
                                             Cu dragoste,
                                                             Maria.

7 comentarii:

  1. La multi ani dragi frati romani, astazi ne sarbatorim pe noi ca popor de oameni iubitori, ospitalieri, buni gospodari si mai ales suflete inalt spirituale Credeti asta ca nu degeaba ne-au pus intunecatii "cisma pe gat", ci ca le este frica de unirea intr-un suflet a acestui popor. Pacat, ca ei stiu cine suntem, numai noi nu vrem s-o vedem. Daca neam trezi la adevaratul nostru potential toata lumea si-ar intoarce privirea catre noi. ca de aici porneste adevarata Lumina.
    Multumesc d-lui Marius pentru postarea cu Zamolxe, fiind unul din supraveghetorii din inalt a acestor meleaguri. Daca nu aveam aceasta sustinere energetica de lumina eram propusi pentru desfiintarea acestui popor.
    Va rog din suflet, treziti-va! D

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Adrian Cretu este un posedat ,o sa va convingeti.

      Ștergere
  2. Adevarul nu este decat UNUL, si acela este IUBIREA.
    Iubirea este rasunsul la orice intrebare.
    Iubirea este forta creatoare.
    Iubirea este cea mai puternica energie din Cosmos
    Voi sunteti iubire, creati din iubire, simtiti aceasta iubire si astfel plantam semintele IUBIRII. D

    RăspundețiȘtergere
  3. HRISTOS A INVIAT ! Cel mai frumos salut care poate exista pe planeta Pamant .
    Dar stiti de fapt ce inseamna acest salut?Chiar daca unii care stau in mental si nu vor sa-si asculte inima, nu vor fi de acord cu aceasta o voi spune, poate asa voi reusi sa ajung la inima lor pe care au ferecat-o cu lanturile programarilor societatii.
    Cand spui HRISTOS A INVIAT de fapt spui" DIVINITATEA DIN MINE, SALUTA SI SE INCHINA DIVINITATII DIN TINE" Atunci Hristosul interior invie din moartea care ne locuia. Daca puteti crede aceasta, incercati sa va spuneti acest salut in gand cand intalniti pe cineva, oricine nu conteaza si veti simti efectul pe care-l va produce.Sar putea ca persoana sa va zambeasca fiindca la nivel de suflet va recunoasteti, sau s-ar putea sa va injure daca in acel corp salasluieste un suflet care si-a pierdut lumina, dar care sigur va va recunoaste.Atunci sa trimiteti si mai multa lumina.Cum s-o faceti ? Doar zambiti-le tuturor celor pe care ii intalniti si veti vedea cum fata li se va lumina. Zambiti in fiecare zi, imaginati-va ca Dumnezeu va zambeste permanent si lumina explodeaza pur si simplu.Intunericul va fi dezarmat in fata voastra, nu poate lupta cu lumina care voi sunteti, il va arde.Asta inseamna "iubitii pe vrasmasii vostrii", s-ar putea sa aveti surpriza ca cei care va urau sau invidiau, sa vina catre voi trezindu-se la dorul de lumina. Nu-i refuzati, dar luati-i incet sa nu se sperie.Aveti incredere in voi veti stii cum s-o faceti! D

    RăspundețiȘtergere
  4. Draga D, dar de unde le stii tu asa bine pe toate?

    RăspundețiȘtergere
  5. Dragii mei si voi stiti tot ceea ce stiu eu doar ca inca nu v-ati reamintit. La nivelul sufletului suntem toti uniti doar mintea noastra ne facem sa credem ca suntem separati. Imaginati-va o padure in care vi se pare ca fiecare copac este singular si are o frumusete aparte dar daca te uiti la radacini vezi ca acestea sunt unite si pleaca din copacul primordial.Sa nu credeti nici o clipa ca eu as stii mai multe decat voi, oh.. nu ar fii posibil. Doar cereti Sinelui vostru sa vi se reveleze, lasati-l sa vina la voi, scoateti-l din uitare si va va pune amintirea a CEEA CE VOI SUNTETI in constiinta voastra. D

    RăspundețiȘtergere
  6. Nu aruncati cuvinte grele ca acela de posedare a cuiva, va asigur ca nu stiti ce-i aceea . V-am spus ca cel care judeca de fapt se priveste in oglinda, si nu cred ca-ti doresti asa ceva.Mare grija la ganduri si vorbe caci se intorc de unde au plecat si vor lovi ca un bumerang.Aveti grija ca entitatea care a adus asemenea acuze unei fiinte, nu sunteti dumneavoastra doar va da impresia ca sunt gandurile dumneavoastra.Judecatile de valuare vin intotdeauna din afara fiintei care voi sunteti
    Sincer nu vreti sa stiti cine va umbla prin minte. Tot ce este in afara iubirii vine din controlul mental la care am fost conectati cu totii. D

    RăspundețiȘtergere