sâmbătă, 21 noiembrie 2015

SE ADEVERESTE SI ACEASTA ? BRUXELLES SUB TEROARE !

                                                           

  1. Nivel maxim alerta terorista la Bruxelles -...

    www.ziare.com/international/atentat-paris/nivel-maxim...
    Belgia a ridicat sambata la nivel maxim nivelul de alerta terorista pentru orasul Bruxelles, a anuntat Centrul national de criza OCAM, referindu-se la o "amenintare ...
                                  Dragii mei, 

Deoarece toata EUROPA este asediata de teama TERORISTILOR, am ţinut neapărat ,ca sa readuc acest articol din 5 august 2015, in care un glas imi spunea că, Bruxelul va  fi bombardat.
Cine are urechi de auzit, să auda !
Cine are ochi de văzut, să vadă !
Iată articolul meu : 
 
                                  Noapte de 5 - 6 August 2015 ,ora 2,43 !

                                                 Dragii mei, 

În această noapte, când abia îmi terminasem Rugaciunea si mă băgasem în pat, aud un glas ,care spune ceva despre o mare tragedie.
Glasul spunea aşa dragilor :

                   "Bruxelles !
                Cel puţin opt persoane şi-au pierdut viaţa , în bombardamentele de la Bruxelles !" 

Asadar dragii mei, din nefericire , cumplitii  teroristi vor ataca si Bruxellul!
Vor bombarda Bruxellul, si vor omorâ oameni nevinovaţi. 
Probabil vor pune bombe capcane, sau mai rau vor lua ostateci.
DUMNEZEU este Mare si Atotputernic, si va avea grija de fiecare dintre noi.
Păcat însă, că eu aduc aici niste vesti despre Evenimente tragice care urmează a avea loc, si ca nimeni nu le ia în seamă, iar tragediile curg lanţ, ucigând oameni nevinovati. 
                                          Cu dragoste, Maria.

P.S .
Urmează din nefericire, GEORGIA, unde 11 septembrie 2001  se va repeta ! Mai multe cladiri zgârâie nori, vor fi spulberate de Avioane Jihadiste !


21 noiembrie 2015 12:26

ALERTA TERORISTA la Bruxelles! Metroul, inchis, toate meciurile au fost ANULATE! ULTIMA ORA! 


 ALERTA TERORISTA la Bruxelles! Metroul, inchis, toate meciurile au fost ANULATE! ULTIMA ORA! 
Orasul Bruxelles este sub teroare! Politistii au declarat alerta si au inchis orasul dupa ce au aflat de un posibil atentat asemanator cu cel din Paris de saptamana trecuta!
Marti, Champions League: Barca - Roma, 21:45 | Joi, Europa League: Celtic - Ajax, 22:00
Ronnie O'Sullivan vs Stuart Bingham - ISTORIE in direct la Sport.ro! Duminica, la 8 seara!
Ap anunta ca autoritatile din Bruxelles au declansat alerta de gradul 4, ceea ce inseamna "amenintare serioasa si iminenta" de atacuri teroriste. Politistii belgieni sunt in cautarea membrilor unei retele teroriste din care fac parte si atacatorii de la Paris. Unul dintre responsabilii atacurilor sangeroase de saptamana trecuta locuia chiar la Bruxelles.
Belgienii au anulat toate meciurile din aceasta etapa si au inchis metroul. Politisti si soldati inarmati patruleaza in aceste momente pe strazile orasului in care locuiesc peste 1 milion de oameni si care este casa pentru sediul UE, NATO si multe corporatii internationale.
Rezidentii orasului au fost anuntati sa evite locurile publice, statiile de transport public, aeroporturi si centrele comerciale.

Un comentariu:

  1. Zicea cineva pe aici ca noi,cititorii blogului,ar trebui sa contabilizam ce mesaje se adeveresc si nu dv...

    Azi s-a confirmat un mesaj,cel de zilele trecute legat de inundatii,desi e drept ca dv. nu ati specificat unde vor fi,nici macar daca vor fi in Romania. Din pacate,sunt in Maramures.

    S-a infirmat insa mesajul in care spuneati ca planoristul cazut in august ar trebui cautat in muntii Rodnei. A fost gasit in judetul Brasov,aproape de Rasnov.

    Un alt mesaj,legat de victima cu numarul 56 din "Colectiv",s-a confirmat in sensul ca a murit in cursul zilei respective dar descrierea a ceea ce ati vazut nu se "potrivea",fata respectiva neiesind din club ci fiind scoasa de pompieri si neavand arsuri exterioare ci doar ale cailor respiratorii si lovitura la cap..

    Ce concluzii putem trage din scurta trecere in revista de mai sus? Ca nu toate mesaje le vin din acelasi loc? Ca nu toate sunt corecte ci unele inadins va sunt strecurate ca sa induca in eroare si sa decredibilizeze?
    Dv. stiti cel mai bine ce simtiti cand le primiti si cum faceti diferenta intre ele.
    Sper ca nu v-ati suparat pentru acest mesaj,in aceste zile tulburi e important sa incercam sa facem diferenta si sa alegem corect.

    RăspundețiȘtergere