vineri, 27 noiembrie 2015

IMAGINE APOCALIPSTĂ ! PĂMÂNTUL S - A ÎNTORS PE DOS ,ÎNSPRE APUS !

                                       27  Noiembrie 2015,ora 6,40 dimineaţa !

                                                      Dragii  mei , 

În această dimineaţă ,trează fiind,mai stăteam în pat si admiram Cerul ca de noapte,dinspre Apus.
Vedeam dragilor toata partea dinspre Apus,ca si cum privim noi în jurul nostru,in orasul nostru ,si totul este frumos si firesc.
Închipuiţi-vă acest oras din poza de mai jos,pe care l-am ales la intâmplare,că intr-o clipă tot ce este deasupra , se întoarce precum o roata,cu susul  în  jos; sau precum o brazdă de Pământ,atunci când tractorul ară .
 
                      Iran - Universuri Paralele in Vechea Persie. Episod 4 - Teheran - Iran ....

Dragii  mei,tot ce era deasupra pe Pământ,intr-o clipă,o forţă nevăzută, a răsturnat Pământul si l-a întors invers .
Acum Pământul,era neted si nu mai era nimic pe el.  Nici case,nici copaci,nici oameni,nimic,absolut nimic;ci numai Pământ gol.
Un glas, spune de două ori consecutiv asa :

                  "Imagine  apocalipstă !
                Imagine apocalipstă !"

După care dragii mei,totul dispare si se asterne linistea,înspre Apus. 
Dragii mei,eu nu stiu ce va mai urma în perioda următoare,dar e clar ca ,nu va fi deloc bine pentru omenire.
Acest oras ,care a fost îngropat sub Pământ,era foarte îndepărtat.
Era exact în locul, unde Soarele  apune,si dispare la orizont.   
Dragii mei,să ne rugam la BUNUL DUMNEZEU  si la MAICA  DOMNULUI,ca sa ţină Pământul cu Puterea Sa,si sa nu ne piarda pe noi Fiii Săi,indiferent din ce Ţară vor fi acesti frati ai nostri,care vor avea de suferit.
           Să nădăjduim din toata inima,că DUMNEZEU nu ne va lăsa din Mâinile Sale; iar noi, sa nu mai lăsăm Bisericile  Sale goale,în ziua Sfanta a Duminici.
Asa sa ne ajute BUNUL DUMNEZEU si MĂICUŢA  DOMNULUI ! Amin ! 
                                           Cu dragoste,Maria, 

29 de comentarii:

  1. Sunt convinsa ca dispuneti de capacitati extrasenzoriale pe care multi oameni nu le au. Am aflat de dvs la o emisiune tv si v-am urmarit de atunci postarile de pe blogul personal si facebook. Nu va contest, dar nu inteleg de ce faceti aceste informari (sunteti constienta ca astfel de informatii produc in inimile celor ce le citesc teama, frica etc.) Sunt de acord ca atat omul,individul cat si umanitatea trebuie sa-si schimbe gandirea, viziunea asupra vietii atat pentru binele celor din preajma cat si a planetei. Faptul ca unele pacate ale oamenilor sunt strigatoare la cer iar nivelul de credinta "poate" este scazut (spun poate pt ca eu nu vad in sufletul unui om cat si cum crede in Dumnezeu) este intarit de toti vizionarii. Nu inteleg insa daca ceea ce postati sunt simple informari ale capacitatilor dvs si a "adeveririi" lor sau considerati ca prin ele puteti produce schimbari in viata oamenilor...As dori sa-mi dati un raspuns

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Nu am prea mult timp sa dezvolt subiectul, dar ma simt dator sa va dau urmatorul citat:"Si a iesit Iona din cetate si a sezut in preajma cetatii; si acolo si-a facut un umbrar; si a sezut sub el, la umbra, pana cand va vedea ce se intampla cu cetatea.
      6. Si Domnul Dumnezeu i-a poruncit unui vrej 4, iar acesta a crescut pana deasupra capului lui Iona, ca sa fie umbra deasupra capului sau si sa-l umbreasca de necazurile lui. Si s'a bucurat Iona de vrej: mare bucurie!
      7. A doua zi de dimineata, insa, Dumnezeu i-a poruncit unui vierme, iar acesta a ros vrejul pe dedesubt, si el s'a uscat.
      8. Si a fost ca la rasaritul soarelui i-a poruncit Dumnezeu unui vant cald, plin de zaduf; si soarele lovea pe capul lui Iona, iar acesta se sfarsea si nu mai tragea nadejde de viata lui; si zicea: "Mai bine-mi este sa mor decat sa traiesc!"
      9. Si a zis Domnul Dumnezeu catre Iona: "Asa de tare te-ai mahnit tu din pricina vrejului?". Iar el a zis: "Foarte mult m'am mahnit, pan' la moarte!"
      10. Iar Domnul a zis: "Tie ti-a parut rau de un vrej, pentru care nu te-ai ostenit, si nici ca l-ai crescut, si care intr'o noapte a crescut si intr'o noapte a pierit.
      11. Dar Eu, cum sa nu crut Ninive, cetatea cea mare, in care locuiesc mai mult de o suta douazeci de miriade de oameni care nu-si cunosteau dreapta sau stanga? si vitele lor multe?...".
      Si va mai spun: Nu te culca tinand dusmanie, ca nu sti daca te mai trezesti maine, sau cel pe care-l urasti si nu ai sa mai poti sa-ti ceri iertare.
      Si sa nu uitam de: 8. Si i-a grait Dumnezeu lui Noe si fiilor sai care erau cu el, zicand:
      9. "Iata, Eu inchei legamantul 4 Meu cu voi, cu urmasii vostri de dupa voi
      10. si cu toate fiintele vii care sunt cu voi: cu pasarile, cu dobitoacele si cu toate fiarele pamantului care sunt cu voi, cu toate cate au iesit din corabie;
      11. cu voi inchei acest legamant: nici un trup nu va mai pieri de apele potopului si nici un potop nu va mai fi sa pustiasca pamantul".
      12. Si a zis Domnul Dumnezeu catre Noe: "Iata semnul legamantului pe care Eu il fac cu voi si cu toata fiinta vie care este cu voi, din neam in neam si de-a pururi:
      13. curcubeul Meu il asez in nor, ca sa fie el semn al legamantului dintre Mine si pamant.
      14. Si fi-va ca ori de cate ori voi aduna nor deasupra pamantului si curcubeul Meu se va arata in nor,
      15. Imi voi aduce aminte de legamantul Meu pe care l-am incheiat cu voi si cu toata fiinta vie a oricarui trup, si apele nu vor mai deveni potop ca sa nimiceasca tot trupul.
      16. Fi-va curcubeul Meu in nor si Eu il voi vedea si-Mi voi aduce aminte de legamantul vesnic dintre Mine si toata fiinta vie din tot trupul care este pe pamant!"
      17. Si a zis Dumnezeu lui Noe: "Acesta este semnul legamantului pe care Eu l-am incheiat intre Mine si tot trupul care este pe pamant."

      Cat despre conspiratia NWO. Ei, aia e alta mancare de peste.
      Cine are urechi de auzit sa auda si sper ca toata lumea sa inteleaga ce am vrut sa spun.

      Ștergere
    2. Aceste informari sunt necesare pentru a stii cum sa navigam, precum orice nava aflata in deriva pe mare doamna Maria este cocotata sus pe catarg si ne spune ce vede in zare.
      Mie imi sunt utile aceste informari. Sa zica si altii daca le sunt utile sau nu. Si motivul.

      Ștergere
    3. Angy, iti spun ca sa intelegi toate cate se intampla si toate cate ti se spun de catre doamna Maria sau alte persoane, toate trebuie sa se intample. 1) Doamna Maria nu are super puteri, nu este superman si nici Dumnezeu sa schimbe ceva. Capacitatile extrasenzoriale pe care le are dansa le ai si tu si eu si toti oamenii de pe acest pamant. Ale doamnei Maria au fost activate. Doamna Maria este doar un mesager, nu e mama omida. Cum iti apare Andreea Esca seara la ora 7 si iti spune stirile din ziua respectiva, asa si doamna Maria iti spune ce va fi din ceea ce se spune. Nici tu, nici cei ce se strang cu luminile sau alte traznai care trece prin capul omului, nu poate schimba nimic pe pamant. Mesajele de informare sunt pentru trezirea constiintei umane si pentru a atrntiona oamenii ca acestea sunt zilele cele de pe urma, ca mai e putin si Domnul Iisus Hristos vine. Toti care vreti sa schimbati voi cu luminita voastra tot pamantul ca niste floricele ce sunteti, vreti ca Mantuitorul sa nu mai implineasca voia Tatalui si il faceti pe Dumnezeu mincinos? Dumnezeu a zis toate cate se intampla ca se vor intampla si daca nu s-ar intampla ar insemna ca a mintit. Dumnezeu nu minte! El este Calea, Lumina, Adevarul si Viata. Toate s-au intamplat, se intampla si mai mari decat au fost vor veni si toate se intampla asa cum a fost scris. Cand a sters pamantul prin apa in timpul lui Noe, oamenii de atunci stiau ce li se va intampla fiindca ceii cazuti erau cu ei si multe lucruri pe care omul de azi nici nu le concepe erau atunci, si totusi, nu s-au strans ca niste licurici si niste floricele neprihanite sa schimbe ei lumea, sa opreasca potopul. Toate cate se intampla, meritam sa ni se intample, caci Mantuitorul, este Dumnezeu, si s-a rastignit si a patimit pentru pacatele noastre si nu a avut nicio vina. Acum a venit si randul nostru, dar stii ceva Angy? Noi meritam cu varf si indesat, caci in 2000 de ani am facut mai mari uraciuni si atrocitati decat inainte, dar de data aceasta nu apa ne va spala, ci focul ne va purifica. Mesajele doamnei Maria este sa va treziti constiinta catre Dumnezeu si sa va pregatiti de cele ce urmeaza si de Judecata cea de pe urma, caci nu a plecat nimeni de pe aceasta lume, pana nu a platit pentru toate cate a facut. Si totusi, Bucurati-va, caci mare va fi rasplata celui ce nu-si va pierde sufletul pana la venirea Lui, fiindca putin a mai rama si El vine. Domnul sa va binecuvanteze si sa va lumineze mintea.

      Ștergere
    4. Acest mesaj trebuie redat de fiecare data cu copy-paste,pana vor intelege si ceilalti ce nu pricep mai nimic din aceste viziuni si care este rolul lor.

      Ștergere
    5. Citez:" caci nu a plecat nimeni de pe aceasta lume pana nu a platit pentru toate cate a facut." Aratati-mi cum a platit ana paucker milioanele de crime pe care le-a ordonat in Romania?

      Ștergere
  2. Eu cel puțin de când am descoperit blogul doamnei Maria ,m-am schimbat ,am început sa dau mai multă importantă rugăciunii , mersului la biserica etc etc,si nu in ultimul rând simt o pace interioară cum poate n-am mai simțit demult!
    Si dacă produce schimbări nu doamna maria trebuie sa îți răspundă ci noi persoanele care ii urmărim postările si toate indicațiile care ea le scrie ,de exemplu importantă mersului la biserica , spovedania etc
    Cu tot respectul
    Va pup doamna maria
    Bianca

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Anonimule, schimbarea se produce atunci cand cunosti mai indeaproape viata unor sfinti, de exemplu, nu ca citesti un blog...

      Ștergere
    2. Evident ca schimbarea nu se produce ca citești blogul!! Poate nu m-am exprimat corect!!

      Ștergere
    3. Ce va mai place sa judecați pe alții , sa faceți pe Deștepții !! Blogul doamnei maria si tot ce scrie ea nu are cum sa nu aibă un impact pozitiv asupra ta ca om(părerea mea)

      Ștergere
    4. Blogul daca este citit cu mare atentie si aproape zilnic,oricine va simti ca doamna Maria transmite nu prin propriile ei puteri si prin Har dumnezeiesc un impact foarte puternic de declansare a Credintei interioare si a cautarii de sine,este o energie aparte pe care nu o poti explica.Sporeste o atentie deosebita a cautarii fortei divine.

      Ștergere
  3. Doamne Iisuse Hristoase Fiul Lui Dumnezeu milueste-ne pe noi,fereste-ne Doamne de nalucirile diavolesti,nu ne lasa Doamne sa traim in inselare,ca cea mai mare viziune a fiecaruia dintre noi este vederea propriilor pacate si sub nici o forma ghicirea viitorului intregii lumi....Vai Maria,Maria,Maria bunul Dumnezeu si Maicuta Domnului sa te ocroteasca sa-ti arate doar pacatele tale si nu ce aduce ziua de miine aceasta doar Dumnezeu stie cu adevarat.Iarta-ma Maria

    RăspundețiȘtergere
  4. Ne intereseaza toate informarile dvs dna Maria. Va rog nu renuntati. Multumim pt tot efortul dvs. Doamne ajuta.

    RăspundețiȘtergere
  5. Diferenta intre planul uman si alte planuri , dimensiuni e f mare...din acet motiv se pot primi flash-uri , detalii ce ptr noi par a nu avea f mult sens , inclusiv ca limbaj ! Nu trebuie judecat dupa un cuvint sau un gen de exprimare de neinteles ptr noi. D-na Maria a primit f multe mesaje codificate sau aparent fara sens. Trebuie inteles sensul , subtilitatea...

    RăspundețiȘtergere
  6. de ce nu vreti sa intelegeti că ea este un inger intrupat

    RăspundețiȘtergere
  7. Citesc si ma minunez ce de învățați ce de treziți spiritual ce de i luminati sunteți cei mai credincioși ce mai niste super oameni . Dar va întreb de ce mai aveti nevoie de noi oameni simpli fără prea multa carte .ne rugăm la Bunul Dumnezeu asa cum stim noi ca oricum nu putem schimba din ce este destinat acestei Planete .si mai spuneti ca Domnul sa Ne Binecuvinteze pe noi pe dumneavoastra nu ?sunteți super oameni si nu aveti nevoie .sau poate nemuritori si va e frica noi oameni simpli cu bune cu rele cu pacate deștepți ,prosti majoritatea săraci vă distrugem planeta si nu mai aveti unde trai veșnic .eu cred ca asa ne-a lăsat Bunul DUMNEZEU .SI adresativa celor care distrug această planetă cu mințile lor diabolică
    Noi cei simpli nu avem putere decat ne rugam la Bunul DUMNEZEU PENTRU FIECARE ZI asa cum stim noi

    RăspundețiȘtergere
  8. Mama ce ati tabarat pe Angi ca niste ul ii pe pradă

    RăspundețiȘtergere
  9. Va imbratisez cu drag doamna Maria,multumesc lui Dumnezeu ca existati aici in Romania,ca avem privilegiul sa aflam prn dumneavoastra ,cu voia Bunului Dumnezeu ,ce incercari ne asteapta,sa ne amintim de credinta si fapte bune,de spovedanie si impartasanie .pentru curatirea noastra de rau.Dumnezeu sa va ocroteasca!

    RăspundețiȘtergere
  10. Asa este VOIA LUI DUMNEZEU ,PREA MILOSTIVUL ! Eu nu fac decât să scriu din al Său Cuvânt . Multumesc din suflet pentru gandurile frumoase. Te imbratisez cu drag! Doamne Ajuta !

    RăspundețiȘtergere
  11. Ovidiu Teodorescu----- sarut-mana parinte , la ce parohie slujiti ,as vrea sa va vizitez,sa ma spovedesc chiar.
    multumesc anticipat pentru raspuns
    sarut-mana!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Pai daca si eu sunt parinte. Poate in viata urmatoare. Doar nu crezi ca asta-i ultima sau prima?

      Ștergere
  12. Citatele dumneavoastra d-le Ovidiu sunt invataturi pentru mintea obedienta careia nu-i este permisa adevarata cunoastere. Stadiul in care suntem acum se datoreaza acestor invataturi.Nu pot sa simt decat o mare compasiune pentru sufletul dumneavoastra caci este atat de incatusat de controlul mental bine ticluit de cei care au acest interes.

    RăspundețiȘtergere
  13. Draga Ovidiu cu aceste citate nu vei putea ajunge la inima vreunei persoane caci sunt fara mesaj si fara consistenta. De ce dai citate din invataturile altora dumneata nu ai o parere proprie? Trebuie sa fii tare speriat de scrii atat de mult, vremea de control asupra altora incepe sa apuna, oamenii se trezesc la adavarata Divinitate care-I buna si iubitoare nu razbunatoare asa cum stii dumneata.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Dumneata sa nu te legi de parintele,nu vezi ce frumos vorbeste ?! Cum adica sa nu ajunga la inima vreunei persoane?!Mie chiar mi-a atins tare inima...parinte,parinteee ,eu vreau sa ma spovedesc la sfintia voastra,unde va gasesc?
      sarut-mana!

      Ștergere
  14. Draga Ovidiu cu aceste citate nu vei putea ajunge la inima vreunei persoane caci sunt fara mesaj si fara consistenta. De ce dai citate din invataturile altora dumneata nu ai o parere proprie? Trebuie sa fii tare speriat de scrii atat de mult, vremea de control asupra altora incepe sa apuna, oamenii se trezesc la adavarata Divinitate care-I buna si iubitoare nu razbunatoare asa cum stii dumneata.

    RăspundețiȘtergere
  15. Draga Ovidiu cu aceste citate nu vei putea ajunge la inima vreunei persoane caci sunt fara mesaj si fara consistenta. De ce dai citate din invataturile altora dumneata nu ai o parere proprie? Trebuie sa fii tare speriat de scrii atat de mult, vremea de control asupra altora incepe sa apuna, oamenii se trezesc la adavarata Divinitate care-I buna si iubitoare nu razbunatoare asa cum stii dumneata.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Cum pot sa dau invataturi de la mine, daca eu sunt tarina netrebnica si pacatoasa? Dau invataturi din Vietile Sfintiilor. Eu nu doresc sa:" De ce incearca oamenii sa para mai mari si mai buni decat sunt? Iarba de pe camp nu incearca aceasta, si nici pestii din apa sau pasarile din vazduh. Atunci, de ce oamenii fac aceasta? Pentru ca, odinioara, ei au fost cu adevarat mai mari si mai buni decat sunt acum, si umbra acestei amintiri ii indeamna la exagerarea maretiei si bunatatii lor - pe o coarda intinsa prea tare si sa fie manuiti de demoni." Daca aflati ceva bun in ce scriu, nu ma credeti pe cuvant, ci mergeti si crecetati. Dar Cercetati. Cum sa nu dau citate din Sfintii Parinti care chiar au vorbit cu Fiul. Eu nici macar nu-l aud, daraminte sa-L vad? Mi-e frica? Frica e de la demon, la fel si mandria, orgoliul, etc.
      Sunt parinte? Nu.
      Vremea de control asupra altora incepe sa apuna? Sa speram, eu zic ca e in plin avant iar trezirea se face spre Divinitate dar si spre Intuneric.
      Dumnezeu este razbunator? Daca asta ai inteles din ce am postat eu scuzele mele: Că oricine cere ia; şi cel ce caută găseşte, şi celui ce bate i se va deschide.
      Şi care tată dintre voi, dacă îi va cere fiul pâine, oare, îi va da piatră? Sau dacă îi va cere peşte, oare îi va da, în loc de peşte, şarpe?
      Sau dacă-i va cere un ou, îi va da scorpie?
      Deci dacă voi, răi fiind, ştiţi să daţi fiilor voştri daruri bune, cu cât mai mult Tatăl vostru Cel din ceruri va da Duh Sfânt celor care îl cer de la El!
      Va doresc un 1 Decembrie in care sa nu va mai fie rusine ca sunteti Romani, sarbatori fericite si un An Nou Plin de impliniri.
      Dumnezeu sa ne ajute si sa ne ierte pe TOTI care vietuim pe planeta asta.

      Ștergere
  16. Draga d-le Ovidiu de ce va minimalizati considerand ca sunteti "tarina netrebnica si pacatoasa"? Daca v-ati putea permite sa vedeti asa cum sunteti ati ramane uimit de maretia luminii care sunteti.Dumnezeu nu doreste decat un singur lucru de la om; doar ca acesta sa vada perfectiunea creata de EL in fiecare.Va rog sa va doriti sa va treziti la fiinta care sunteti. In momentul in care o veti face veti realiza de fapt ce inseamna CREATIA DIVINA.
    Doriti sa va treziti oameni buni, si veti descoperi ceva magnific. ceva ce mintea nu poate concepe! Chiar nu doriti sa iesiti din negura limitarii?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Un 1 Decembrie fericit, si daca vrei sa dezbatem despre Iluminare poti sa-mi lasi mesaj. Mi-e greu sa dezbat in postari. Poti sa-mi spui si ce sistem Reiki faci sau Radi. Iar din negura limitarii, zic eu, am iesit (sper).
      Nu judeca cartea dupa coperti sau nimic nu este ceea ce pare a fi. Te rog sa retii.

      Ștergere