vineri, 20 noiembrie 2015

O VILĂ CIURUITĂ DE GLOANŢE !

                               19  Noiembrie 2015 , ora 6,00 dimineaţa !

                                               Dragii mei, 

Tot in aceasta dimineaţă, aud un glas dragilor, care spune cu durere si tristeţe aşa:

                    "Mi-a fost unduită casa.
                Mi-a fost ciuruită casa !"

Clipă în care, văd spre Sud-Est, o Vilă impunatoare, la care partea de jos, parterul, este ciuruit pur si simplu.
Ca la razboi era ciuruit tot parterul Vilei;glonte lângă glonte.
Dragii mei, eu nu stiu unde si cand va avea loc, acest tragic evenimet;dar cu siguranţă, vom auzi si de această interventie cu arme de foc, probabil ale teroristilor. 
Să nădăjduim fratilor, că nu vor fi si victime nevinovate!
Doamne Ajută !
                                   Cu dragoste,Maria!  
                        

25 de comentarii:

  1. Buna dimineata.
    Doamna, vreau sa va rog un singur lucru, un sfat sa va ofer, daca doriti.
    Nu trebuie sa postati pe site langa previziuni si confirmarile luate din presa. Cei ce au incredere in previziunile dumneavoastra nu au nevoie de confirmari,iar cei ce va blameaza nu vor recunoaste ce cele prevazute sunt exact cele relatate.
    Harul nu trebuie sa va fie confirmat sa recunoscut decat de Catre Dumnezeu. Noi ca oameni nu va putem stirbi din el. Nu aveti nevoie de aprobarea oamenilor si recunostinta lor in privinta harului dumneavoastra. Urcusul este greu si dobandirea harurilor foarte grea si cu multa smerenie si rugaciune, Dar caderea este brusca. Confirmarea profetiilor nu fac decat sa mareasca orgoliul omului, nu cadeti in aceasta capcana intinsa de necuratul luptator impotriva mantuiri omului.
    Postati ce auziti si vedeti. De confirmari sau infirmari lasati sa se ocupa cei ce citesc blogul.
    Iar pt. cei ce citesc acestea si se cutremura: Nu cadeti in dejnadejde si sa stiti un singur lucru: Un fir de par din capul Omului nu se poate lua de catre Demon fara incuviintarea Domnului. Tristetea, teama, mania, etc vin doar de la Demon, de la Dumnezeu vin doar gandurile bune, pofta de viata, fericirea, etc.
    Dumnezeu sa va lumineze pe toti si sa va rasplateasca conform Credintei.

    RăspundețiȘtergere
  2. Doamne cat mai tin necazurile astea??? Sper sa se termine odata. D-na Maria nu vedeti cand se va linisti totul? Ca orice inceput are si un sfarsit. Si dupa orice rau vine si binele.cand vine binele ca il asteptam cu bratele deschise.

    RăspundețiȘtergere
  3. Sunt de aceeasi parere cu dumneata, Ovidiu, aceste confirmari adancesc si mai mult cititorii in negativitate, este ca si cum cineva vrea sa se ceeze si mai multa teama din care se poate hrani.

    RăspundețiȘtergere
  4. Aduc o informatie importanta pentru noi oamenii. Maine seara sambata 21 ora 22 si 12minute ora Romaniei se va face o meditatie sau rugaciune, fiecare cum simte s-o faca ,pentru eliberare planetara de fortele intunecate care aduc atata suferinta oamenilor.. Aveti incredere in puterea voastra, lasati fiinta de limina din interiorul vostru sa se expansioneze cat toata planeta si inconjurati-o cu lumina aurie si vom infaptui misiunea pentru care am venit pe Pamant.Lasati imaginatia sa lucreze, ,doar dati intentia caci asa creati realitatea. Imaginatia este puterea de creatie a sufletului, si nu va indoiti nici o clipa de ceea ce vreti sa apara in viata voastra. Chemati-va grupul personal de ingeri si ghizi care va insotesc tot timpul si cereti sa va sustina in lucrarea voastra si o vor face, altfel ei nu intervin in alegerile voastre. Atunci cand sunteti necajiti ei va tin in brate si plang odata cu voi pentru ca nu le cereti ajutorul.Credeti acestea, stiu ce spun! Daca simtiti sa va alaturati tuturor celor care isi vor uni sufletele in aceasta manifestare, faceti-o! Am s-o rog pe d-na Maria sa se conecteze cu aceasta lucrare si sa ne spuna ce a vazut si ce a simtit.
    Va multumesc anticipat!

    RăspundețiȘtergere
  5. Perfect de acord cu comentariul dvs, dle Ovidiu Teodorescu! Ati formulat foarte inspirat un mare adevar: rezonam cu Dumnezeu doar in Lumina, nicidecum pe un nivel scazut, in intuneric! Si cea mai mica celula a organismului nostru se "tulbura", cand gandurile negre, teama, nesiguranta pun stapanire pe noi...perturbandu-ne starea de echilibru Divin, in care ne vrea Dumnezeu!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Dar nu mai intrati pe acest blog fratilor daca va este asa teama!Inchideti televizorul ,calculatorul si faceti ce considerati ca e mai bine pentru voi!Mai lasati-o in pace pe Maria noastra ,pe ea o sfatuieste Domnul!

      Ștergere
    2. Iar eu una nu ma uit la tv. deci confirmarile Mariei sunt bine venite! eiii :)

      Ștergere
  6. Aceste CONFIRMARI , nu trebuie sa va tulbure sa sa va adânceasca teama! Aceste CONFIRMARI au rolul de a intoarce pe cei care vad si cred, să-i intoarca la CREDINTA. Cui îi este teama, cui nu-i place, are dreptul sa aleaga, precum alege programele TV.
    Dragii mei, nu mai cititi pe BLOGUL meu, celor care va este teama ! Mergeti si cautati distractie, veselie,,îmbuibare,tot ce va doreste inima. Numai că acestea sunt grabnic trecatoare, după care veti fi lipsiti de Mântuirea sufletului.

    RăspundețiȘtergere
  7. Dumnezeu numai poate judeca pe fiecare,pana atunci ne manifestam liber constiinta,credinta sau necredinta ,dupa inzestrarea lui fiecare,iar eu apreciez la doamna Maria Gheorghiu,curajul,asumarea,a tot ceeace traieste si comunica semenilor,stiind din capul locului ca vor fi destui care o vor jigni,cataloga in vreun fel nedrept si cu toate acestea ,cu o jertfire de sine permanenta,cu consecventa si umilinta pune in fata celor ce se mai indoiesc de existenta Lui Dumnezeu mesajele de avertizare,pe care oricine le poate verifica in timp ca au fost reale.Va multumesc doamna pentru ca va indepliniti misiunea data Dumnezeu,nu ati fost aleasa intamplator,nu oricine are puterea de asumare si sacrificare a EU-lui sau,pentru ducerea mesajului Divin la urechile oamenilor.Va multumesc pentru receptarea emailului meu ,acum primesc atentionare oriunde m-as afla pe net,pot intra imediat pe blog,sunt fericita si va multumesc inca odata,Dumnezeu sa va binecuvanteze si ocroteasca!

    RăspundețiȘtergere
  8. Draga doamna Maria,

    V-am descoperit de foarte putin timp insa imi par incredibile viziunile dumneavoastra. Vreau sa va spun ca odata cu tragedia din Colectiv nu ma mai pot bucura de viata . Nu am avut pe nimeni acolo insa am rezonat atat de mult cu aceea imensa durere incat fiecare particica a sufletului meu inca sufera si plange. Si cu atentatele acestea care nu mai contenesc la fel. E prea multa suferinta doamna Maria! Ati spus mai devreme sa nu mai citim blogul dvs daca ne este frica ! Cum sa nu ne fie frica ??? Cum ? Ar fi minunat sa putem sa avem doar sentimente pozitive si sa gandim doar la lucruri bune.
    Insa suntem oameni si aceste evenimente ne bulverseaza total. Suferim si suntem langa cei care au avut necazuri si la noi si in Franta.
    Mi se pare incredibila detasarea dumneavoastra fata de evenimentele pe care le previzionati. Noi toti ceilalti ne cutremuram ! Ne cutremuram pentru ceea ce va veni pentru ca nu vine nimic bun, nu-i asa? Nu putem sa nu ne impresionam cand vedem ca ceea ce scrieti se adevereste. Si mie imi suna si acum in urechi previziunea aceea '' De Craciun vom manca foc''. Cum sa reactionam doamna Maria? Cum sa oprim sentimentele astea pe care le simtim? Doar prin Credinta vom reusi , nu-i asa? Dar sa stiti ca eu incerc din tot sufletul sa cred in Dumnezeu dar tot pacatoasa sunt . De mica Il caut si IL simt si m-a ajutat de nenumarate ori dar oare sa fie asa de mare Credinta mea sa -mi salveze familia ? Sa-mi salveze minunatul meu copil pe care l-am numit Maria tocmai din respect si dragoste pentru Fecioara? Stiti doamna Maria ca e tare greu sa-ti mentii Credinta pentru noi oamenii de rand, pacatosi si meschini. Stiti cum imi arde sufletul cand aud clopotul la biserica Duminica? Si trebuie neaparat sa fiu acolo. Asa simt ca trebuie sa fac. Sa ma duc acolo . Ah, si cum mai plang doamana Maria, ce mai plang la slujba ca sa ma descarc si sa ma eliberez. E minunat sentimentul acela din biserica . Si cu toate astea inca mai am dubii . Si poate mai sunt oameni care au aceleai sentimente.
    As vrea sa ne spuneti ca o sa ne ierte Dumnezeu si toate atentatele vor inceta. As vrea sa am si eu increderea oe care o aveti dumneavoastra .

    RăspundețiȘtergere
  9. Credinte sunt multe, depinde in ce alegi sa crezi.Iadul este pavat cu intentii "bune".
    Lumea noastra de azi este o reflectie exterioara a lumii interioare a fiecarei fiinte de pe planeta. Daca vom continua sa alimentam astfel de viziuni ,asta este ceea ce meritam.Dumnezeul meu imi arata lumi pline de lumina si multa iubire iar eu asta voi creea aici o lume in armonie, transmut in totalitate toate aceste dezastre pe care le induceti in mintile slabe.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Din pacate minte slaba ai dumneata (transmut-o si sublimeaz-o :)caci nu ai inteles nimic din ce face Maria noastra cu Voia Domnului!

      Voi ii dati lectii si lui Dumnezeu!

      Ștergere
  10. Multumesc frumos, persoanei care mi-a trimis linkul cu informatia !

    RăspundețiȘtergere
  11. Este cineva aici care poate intelege aceste afirmatii ?

    EU SUNT UN INGER DIVIN
    EU SUNT LUMINA
    EU SUNT IUBIREA
    EU SUNT TOTUL
    EU SUNT NIMICUL
    EU SUNT MAI MULT DECAT CRED EU CA SUNT
    PUR SI SIMPLU EU SUNT!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Eu sunt sufletul
      Eu sunt lumina divina
      Eu sunt intelepciune, vointa, credinta
      Eu sunt planul Divin stabilit

      Ștergere
  12. Nimenea dintre oamenii de pe Pământ, nu poate sa schimbe VOIA LUI DUMNEZEU ! DUMNEZEU si-a dat UNICUL SĂU FIU ,la moarte pe CRUCE, pentru mântuirea noastra! Credeti că nu ar fi putut ca sa-L salveze? Sau IISUS HRISTOS nu ar fi putut ca sa se salveze,că doar era DUMNEZEU si OM?
    Dar asa trebuia ca sa se intample,, pentru ca LUMEA sa se mantuiasca. Asadar nu va mai ascundeti pe după deget, si tot spuneti ca tremurati de frica ! Si mai mari decat acestea veti vedea! Voi scrie aici si mai uimitoare si cutremuratoare vesti, pentru care veti ramane fara glas, dar nici atunci nu veti sti ca sa ridicati ochii vostri catre CER, si sa spuneti: DOAMNE IARTA-NE ! Primeste-ne pe noi păcatosii la SÂNUL TAU. Decat sa va tot plangeti ca va este teama si tremurati, mai bine mergeti in SFANTA BISERICA a LUI HRISTOS, la SFANTA si DUMNEZEIASCA LITURGHIE, spovediti-va la PREOT ,ca sa va invredniciti a primi SFANTA si DUMNEZEIASCA ÎMPĂRTASANIE, cu PREA SCUMP si cu PREA SFANT TRUP si SANGELE DOMNULUI.
    Aceasta Îi este bineplacut LUI DUMNEZEU, ca sa invatati ceva, din cele cate cititi aici, si nu sa spuneti ca va temeti. Daca va temeti,ocoliti BLOGUL acesta,cu numele de : DUMNEZEU EXISTA - MARTURII!
    Cine se teme si tremura,inseamna ca mai are drum lung, pana sa-L cunoasca pe DUMNEZEU.
    Cand cunosti pe DUMNEZEU,iti pui in EL toata NADEJDEA, toata durerea si toata bucuria.
    In concluzie: DOAMNE ! Iata eu sunt robul TAU, fie mie precum voiesti !
    Va asigur ca nu ati vazut nimc ,fata de ceea ce urmeaza a vedea ! Si va fi de bine !!!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Pai asta asteptam de la dumneavoastra si anume ce ati spus la final: ''Si va fi de bine !!!'' Dar nu ne mai certati va rugam!
      Frica si teama este ceva normal, uman. Si nu oare tot Dumnezeu a zis '' Iubeste-ti aproapele ca pe tine insuti'' si atunci va intreb :cum sa nu sferim cand vedem atatea suferinta la aproapele nostru ???

      Nimeni nu vrea sa sufere si sa fie nimicit de Dumnezeu , nici chiar Dumnezeu nu vrea mai ales ca i-a parut atat de rau pentru distrugerile pe care le-a mai facut si in trecut,. Nu EL zicea ca daca gaseste macar un om credincios in cetate nu o mai distruge? Noi asta ne dorim doamna Maria sa NE IERTE DUMNEZEU si SA_L SIMTIM LANA NOI asa cum il simtiti dumneavoastra. Si daca ne temem in tot acest timp eu cred ca e firesc. Suntem poate putini oameni care va citesc si se incred in dumneavoastra. Este naucitor ce ne spuneti ca se va intampla si eu chiar cred ca a inceput o purificare a lumii. Nu tot dumneavoastra ne-ati zis acum ceva timp printr-o viziune ca ne-a fost luata protectia ? Eu asa cred ca se intampla in acest moment . Si oricat le-ati spune oamenilor sa creada in Dumnezeu tot nu o vor face . Credinta se simte !!! Dumnezeu te cheama pe tine ca om la EL ! El te cheama si tu raspunzi dar tot mai ai momente de slabiciune si neincredere si tot mai pacatuesti Si-L superi.
      Nu toti oamenii au avut sansa de A-L atinge asa ca dumneavoastra .

      Noi vrem sa va citim in continuare !!!!!!!!

      Ștergere
    2. Îmi cer iertare ! Nu va cert deloc, pentru ca va iubesc asa cum DOMNUL ne iubeste pe toti! Si din acest motiv, va spun si CALEA pe care trebuie s-o urmam si ce trebuie sa facem ,ca sa ne intarim in CREDINŢĂ!
      În ROMANIA CELUI DE-AL DOILEA IERUSALIM, va fi Pace si liniste,în comparatie cu alte Ţari europene si nu numai.
      Cu dragoste, Maria!

      Ștergere
    3. Asa Maria noastra,la "razboi" cu ipocrizia...daca nu le-ar place nu ar intra in fiecare zi pe blogul tau.Chiar sunt uimita sa vad atatea "mimoze"!

      Ștergere
    4. Dap. Stam si plangem sau ne e frica de ce se poate intampla. O intrebam pe doamna Maria cum de e asa "cinica"in relatarea previziunilor, de ce avem numai vesti rele?
      Pai mai oameni buni: A-ti vrea sa mergeti la doctor si ala sa lesine cu bisturiu in voi ca a vazut sange? Sau ca paramedicu sau pompieru nu te-a scos din masina sau casa c-a inceput sa plinga cand a vazut atata suferinta?
      Nu este usor, este foarte greu sa primesti si sa relatezi toate aceste lucruri, dar voia Divina se face 100% altfel vine Dumnezeu si te intreaba ce ai facut cu talanti, si adio har pe urma. Incurajati-o rugativa pt voi si pt ea daca va da acceptul, mai mergeti pe la biserica si dati o liturghie un acatist, o spovedanie, mai deschideti ochii.
      Vesti bune pt Romania? Romania, Gradina Raiului? Dap, sigur. Intai tre sa spalam pacatul celor UN MILION de copii Avortati imediat dupa revolutie si pe urma mai stam de vorba. Sau credeti ca aia se sterge cu buretele, ca Dumnezeu e Bun si Milostiv si ne iarta. Pff. Ia mergeti frumusel la biserica si da-ti acatist pt sufletele copiilor avortati, rugati-va pt ei, rugati-va de ei sa ne ierte, si mai stam de vorba pe urma.
      Tarie, va urez doamna Maria si sa va protejeze Bunul Dumnezeu.

      Ștergere
    5. draga ovidiu,

      iti multumesc ca mi-ai atras atentia asupra celor 1 milion de copii avortati dupa revolutie. am sa ma rog si pentru sufletele lor.

      Ștergere
  13. Pentu anonimul de la 15,50 Eu Sunt cel ce eusunt ! Namaste ! Va trimit Iubire neconditionata tuturor …¡

    RăspundețiȘtergere
  14. http://www.report24h.ro/2015/11/nou-atentat-terorist-la-hotel.html

    RăspundețiȘtergere