luni, 23 noiembrie 2015

EXISTA CODUL ,DE ALERTA TERORISTA MAXIMĂ !

                                         22 Noiembrie 2015, ora 5,05 zori de zi !

                                                 Dragii mei, 

Stau si scriu acum ,la aceasta oră târzie din noapte, rasfoiesc caietul de suflet.
Si citind printre cele notate astazi dimineaţă în zori, am găsit si acest MESAJ cutremurator.
Iata ce spunea un glas :

                     "Azi , Intrarea Maicii  Domnului în Biserică, cu Vestă reflectorizantă.
Moment in care dragii mei, văd spre Nord-Est, multi Politisti cu veste reflectorizante , căutând printre dărâmături. 
Un glas spune aşa :
                      Acolo -i Jivodul !

Iar in acest moment dragilor, imi este arătat un tânăr de origine musulmană, ce urmarea dintr-un fotoliu toate câte se petreceau.
Le urmarea cu o foarte mare placere si bucurie.
Apoi aud din nou un glas care spune :

     "Exista Codul, de Alertă Teroristă maximă !"

După care , totul dispare.
Dragii mei, eu aduc aici CUVANTUL  DUHULUI  SFANT, care ne avertizeaza ce urmeaza a se intâmpla, pentru ca noi sa nu ne lepădăm de Hristos, nici daca am plati cu viaţa.
Pentru acest motiv religios,ucid JIHADISTII oameni nevinovati.
Cred ca, Teroristii au in vizorul lor , si BISERICILE  CRESTINILOR !
Eu stiu că ,cine ar trebui sa ia in serios aceste MESAJE, din păcate nu o fac.  Dacă ar fi luate in serios de cine trebuie, si nu m-ar mai critica si jigni prin platourile mai multor canale TV, ar putea fi salvate multe vieti.
Oare, nu vad cei care arunca cu piatra,si care improsca cu venin asupra mea,nu vad ei cum se adeveresc ?
Oare ,nu s-au convins ei nici până acum  ,cum că eu ,nu caut faimă, nici laude, nici nu am acceptat invitatiile in Platourile TV, ci doar, de - aici din coltisorul meu de RAI, de acasa, traiesc toate si scriu toate, si nu cer ,si nici nu astept vreo rasplata de niciun fel.
Spuneti-mi si mie daca vreti,vreun om care sa piarda noptile in zadar, si sa scrie taote cate eu scriu, fara ca sa astepte vreo rasplata?
Eu o fac din PORUNCA  DUMNEZEIASCA, si din Dragoste faţă de Semeni , si nicidecum pentru a obtine ceva anume, indiferent de natura sa.
As ruga din suflet pe cei care, nu se pot abţine si ma critica, sa se gandeasca de mai multe ori, inainte sa deschida gura lor; pentru că, nu in mine lovesc, ci in PUTEREA  DUHULUI SFANT.
Eu sunt doar un om ca toti oamenii, care s-a supus din dragoste ,trup si suflet ,inima si cuget Poruncii Lui Dumnezeu.
Si nu de acum, ci de aproape 20 de ani. 
Eu îi iert ,pe cei care ma batjocoresc; si ma rog la Bunul Dumnezeu si la Măicuţa Domnului, ca să nu le pună lor la socoteală si acest Păcat,deoarece, o fac din nestiinţă.
Pentru că, daca L-ar cunoaste pe Dumnezeu si pe Măicuţa Domnului, asa cum mi S-au descoperit mie, sunt sigura ca ,nu ar mai împrosca cu venin, si nu ar mai arunca cu piatra ,care din nefericire, se va intoarce asupra lor ,mai devreme sau mai târziu.
DoamneTe implor, iarta-le lor ,căci nu stiu ce fac. Amin !
                                Cu dragoste, Maria.    

8 comentarii:

  1. Doamna Maria, sunt sigura ca multi oameni va stimeaza si cu siguranta intrec numarul celor care va ponegresc. Pe zi ce trece aveti din ce in ce mai multi simpatizanti si cititori, asa ca...
    Multa sanatate!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Multumesc din suflet. Si as dori ca sa asigur pe cei care vin in platurile TV, si ma ponegresc ,sa stea linistite ,că eu nu mă înghesui deloc ca sa le iau locul, pentru a apărea pe sticla in locul lor.
      In privinta aceasta ,au locul asigurat!
      Eu stau in pătratica mea, si-mi fac datoria in FAŢA LUI DUMNEZEU si a MAICII DOMNULUI.

      Ștergere
    2. Ati observat ca domnul Cristi Brancu face audienta cu dumneavoastra doamna Maria?Sunt sigura ca de cand apareti la televizor se inghesuie lumea sa va vada.Si ii cresteti ratingul emisiunii,de aceea va suna des ca sa va invite in emisiune.In momentul cand va anunta prezenta in emisiune deja numarul persoanelor care se uita creste semnificativ de mult,pentru a asculta previziunile ce au avut loc sau care urmeaza a avea loc,deci cuvantul lui Dumnezeu le prieste,si vad ca din ce in ce mai multi se intorc la IISUS HRISTOS.Si asta ma bucura.

      Ștergere
  2. Fara sa fiu prea magulitor, dar cred ca ai nevoie de asa ceva:
    "Şi le zicea Iisus: Nu este prooroc dispreţuit, decât în patria sa şi între rudele sale şi în casa sa.
    Şi n-a putut acolo să facă nici o minune, decât că, punându-Şi mâinile peste puţini bolnavi, i-a vindecat.
    Şi se mira de necredinţa lor."

    Daca te pot sprijini, energetic, cu toata placerea. Trebuie doar sa ceri si vei primi atat cat este ingaduit de Bunul Dumnezeu. Nu de la mine, tarana netrebnica, ci de la El.
    Iar pt cei ce-ti "doresc" binele: "Intoarce-i, te rog, Doamne la bunatate si la rugaciune pe toti vrajmasi mei. Amin."

    RăspundețiȘtergere
  3. Cititi Biblia oameni buni! Scrie undeva in biblie ca pe la începutul sfrasitului multi vor pretinde a avea puterea de a prorocii, a avea vedenii etc .eu am citit acum 10 ani si nu imi mai amintesc exact textul dar am reținut Esențialul !! Încetați a crede in oricine orice ... In afara de Dumnezeu !!! Si noi oricare am fi capabili a vedea la sud sau la est cu aproximatie ce se va întâmpla dupa ce vedem la tv ... Nu pun la îndoiala spusele doamnei !!!! Si sub nici o forma nu vreau sa ofensez pe nimeni vreau doar sa înțelege-ti ca Biblia citită si ruga către domnul nostru cu inima nu înlocuiește mersul si inchinatul in fata preoților a icoanelor sau mai știu eu ce extratereștri .... Dumnezeu ne vb la fiecare in parte la fel sau (chiar mai mult) decât doamnei Maria! Daca avem credință vom înțelege întodeauna ce așteaptă si ce vrea Dumnezeu de la noi ! Nu avem nevoie de nimeni doar de genunchi lacrimi si rugăciuni din inima! Si pana la urma (ma repet) nu critic dar la ce ne folosesc vad la est la vest si mai știu eu ce? Daca e scris sa se întâmple se va întâmpla ..... Ruga ti va la Dumnezeu ca ne iubeste pe toți la fel păcătoșilor sau mai puțin păcătoșilor nu o iubeste pe doamna Maria mai mult decât pe voi sau pe mine vorbiti si voi cu Dumnezeu el va asculta!!! Si ma opresc aici sper sa nu fi deranjat sau ofensat pe nimeni !!!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. "Inima infranta si smerita, Dumnezeu nu o va urgisi." Este ce cautai? Este din Psalmul 51 - al Smereniei.

      Ștergere
  4. Dumnezeu nu vrea nimic de la noi absolut nimic,doar ne cheama ACASA, caci suntem plecati cam de mult , si am uitat unde trebuie sa ne intoarcem ca ne-am cam ratacit.

    RăspundețiȘtergere
  5. Maria fortele intunericului stapanesc mai ales tot ceea ce inseamna mass media mai ales televiziunile,nu trebuie sa te intristezi ca vin spre tine cu rautate,cu dusmanie,mesajele tale ajung la cine trebuie,cred in tine toti cei care il au pe DUMNEZEU in suflet,stim ca DUMNEZEU prin oameni ne vorbeste,ne ajuta,ne calauzeste.Nu te mai lasa doborata de ei,cu atat mai mult cu cat sti ce inseamna iubirea si protectia BUNULUI DUMNEZEU,nu ai nevoie de aprobarea lor.Inca o data multumesc din tot sufletul ptr ceea ce ne daruiesti cu multa iubire te imbratisez

    RăspundețiȘtergere