luni, 30 noiembrie 2015

S -A ADEVERIT , DUPĂ DOAR CÂTEVA ORE! INCENDIUL URIAS, A AVUT LOC LA O PENSIUNE DIN ARAD !


                                                                    Dragii mei,

Scriam în astă seară ,despre un Incendiu urias,înspre Nord -Vest,pe care l-am văzut astazi 29 noiembrie ora 3,20 zori de zi .
Văzând stirea cu INCENDIUL de la o Pensiune din ARAD,pot spune că ,este vorba de Incendiul pe care l-am vazut în zorii zilei de 29 noiembrie,ora 3,20.
Din nefericire dragii mei ,după doar câteva ore,acest INCENDIU DEVASTATOR,a avut loc la aceasta Pensiune.
DUMNEZEU  PREA  MILOSTIVUL,ne descopera nouă toate acestea,pentru ca noi toti să cunoastem Puterea SA,si să  ne îndoim nicio clipă ,de Existenta  Sa.
Iata si articolul meu,iar mai jos de articol,stirea cu INCENDIUL de la Pensiune:

                                    29  Noiembrie 2015,ora 3,20  !

                                        Dragii mei,

În aceasta dimineaţă în zori de zi,o lumina puternica precum un fulger,ma trezeste si astfel  văd dragii mei,văd spre Nord -Vest ,un Incendiu foarte mare,care a făcut din noapte ,zi.
Incendiul era ca si la capătul unei străzi,si se intindea pe o suprafaţă mai mare.
Aud un glas care intreaba uimit asa :

                         "Ce-i asta ? 
Dar un alt glas îi răspunde :
                            Nu stiu ! "

Iar eu continui ca sa vad prăpădul ce mistuia ceva,si care înrosise si Cerul si Pământul.
Din nefericire dragii ,vom auzi de un Incendiu foarte mare;un Incendiu care va mistui în câteva clipe toate.
                         Județul Suceava: Șapte incendii în doar două zile | newsMe.ro ...
Unde si când va avea loc acest prăpăd ,eu nu cunosc,dar stiu că aşa va fi precum am scris,nu de la mine ci numai de la DUHUL  CEL  PREA SFÂNT . 
                              Cu dragoste,Maria.

Un incendiu puternic a distrus parţial o pensiune din judeţul Arad

de Marian Buga
Un incendiu puternic a distrus parţial o pensiune din oraşul arădean Lipova, în noaptea de sâmbătă spre duminică, fără a exista persoane rănite, iar zeci de pompieri au intervenit şase ore pentru lichidarea flăcărilor, care ameninţau şi un camping învecinat, transmite corespondentul MEDIAFAX.

Incendiul a izbucnit la o cunoscută pensiune din Lipova, în jurul orei 02.30, dar în clădire nu se afla nimeni, doar duminică fiind programat un eveniment cu mai mulţi invitaţi, însă acesta a fost anulat ulterior, pentru că imobilul a fost distrus în mare parte.
Purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Arad, George Pleşca, a declarat, corespondentului MEDIAFAX, că incendiul a pornit la acoperiş şi s-a propagat rapid din cauza vântului, distrugând o aripă în care funcţiona o sală de evenimente, cu suprafaţa de 400 de metri pătraţi.

Incendiu la o pensiune din Lipova

Un puternic incendiu a mistuit, noaptea trecută, un restaurant şi o pensiune din oraşul Lipova, judeţul Arad.
Intervenţia pompierilor a durat câteva ore și a fost îngreunată de rafalele de vânt. Incendiul risca să se extinsă și la construcțiile anexe, realizate în proporție de 80 la sută din lemn. Spre dimineață, pompierii au reușit să lichideze incendiul, spune purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situații de Urgență Arad, căpitan George Pleșca.
Conform sursei citate, flăcările au izbucnit de la un scurtcircuit, din cauza unor cabluri amplasate pe grinzi.
Focul a distrus acoperişul clădirii, patru camere de cazare, în timp ce alte opt camere au fost afectate de flăcări.
Sala de evenimente a fost distrusă în totalitate, conform pompierilor.
"În prima fază au intervenit echipaje din Bârzava şi Lipova, dar când s-a ajuns la faţa locului s-a constatat că imobilul arde generalizat, construcţia fiind 80 la sută din lemn. S-a solicitat sprijin de la staţiile de pompieri din mai multe localităţi, iar flăcările, care ameninţau campingul, au fost limitate după trei ore. Abia după şase ore de intervenţie s-a lichidat incendiul", a declarat Pleşca.
În total, peste 30 de pompieri au intervenit, cu şase autospeciale.
Pagubele provocate de incendiu urmează să fie evaluate.

7 comentarii:

  1. Astazi cand veneam la serviciu o casa din satul nostru era in flacari, bineinteles ca au venit pompierii si au stins flacarile. Ce vreau sa spun cu asta , este ca am trimis lumina care eu sunt acelor oameni deoarece am inteles ca acolo era nevoie de purificare a acelui spatiu din cauza acumularii de energii negative. In casele unde sunt certuri permanete si violente se intampla astfel de evenimente.Acolo unde sunt inindatii,furtuni si incendii este nevoie de purificare ale zonelor respective. Acumularea de energii negative sunt cauzate de faptele oamenilor. Pot fi si cazuri in care nu se intampla astfel de fenomene, dar acolo eu stiu ca este cineva care este constient de puterea de purificare pe care o poate face. Intr-o casa unde parintii se tot cearta iar copilul este mai tot timpul bolnav sa stiti ca acel copil transforma energiile negative care se acumuleaza. Nimic nu-i fara rost sau intamplator, trebuie sa vezi partea subtila din spatele intamplarilor si sa intelegi ca toate sunt create la un anumit nivel. Asa ca aveti grija de unde creati ; din inima sau din minte!

    RăspundețiȘtergere
  2. Bună ziua, referitor la poza trmisă vă rog să-mi spuneti daca vedeți uşor un chip care cred ca este al părintelul Arsenie Boca, cifra 29 şi o cruce. Vă rog răspundeți-mi !

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Dorim si noi sa vedem poza se poate?

      Ștergere
    2. Am văzut poza ! Multumesc frumos,este intr-adevar SFANTUL PĂRINTE ARSENIE BOCA. O s-o aduc din nou in pagina mea de fb, cea publica!

      Ștergere
  3. Cand ard cladiri ,mereu si mereu ,inseamna ca este un semn de razboi.Mi -a spus si mama .

    RăspundețiȘtergere
  4. Asta spune mama ,dar parerea ta care este? Intreba-ti Sinele Superior vezi ce raspuns primesti? Adevarul si raspunsul oricaror intrebari se afla in interiorul fiecaruia. Daca cineva va spune ceva si aveti indoieli asupra raspunsului, puneti-va intrebarea siesiva si asteptati,si fiti atenti ca va veni si raspunsul. Trebuie sa faceti distinctia intre sinele inferior care este mai galagios si incepe si creaza o povesta , si Sinele Superior care este vocea soptita din inima voastra.In general Sinele Superior comunica sub forma intuitiei, emotiei starii de bine.Invatati sa ascultati de aceste stari si viata se va schimba cum nu va imaginati. D

    RăspundețiȘtergere