joi, 26 noiembrie 2015

S - A ADEVERIT DIN PĂCATE ! CASA A LUAT FOC DE LA ELECTRICITATE !


                                                        Dragii mei, 

Scriam în urmă cu două zile,cum că,o casa va lua foc de la un cablu electric,si ca va arde ca o torţă.
Si iata dragilor,cum din nefericire s-a adeverit si aceasta Tragedie :         

        24  Noiembrie 2015, ora 6,45 dimineaţa !

                                            Dragii mei,

În această dimineaţă, mai stăteam în pat, trează  fiind si cu ochii închisi stând, văd dragilor spre Sud- Vest, o Casa cu peretii cărămizii  si cu prispă.
Aici ,in partea dreaptă cum se intra in casă, văd că ia foc ceva.
Aud un glas dragii mei, care spune aşa :

                     "Ar putea  fi vorba ,de o stradă pe o straduţă !"
Moment in care, vad cum afara pe prispa casei, ceva de la mijlocul peretelui din dreapta faţă,ceva din perete si care venea în jos pe acest perete,  se aprinde in cateva secunde.
Cred dragii mei, că acest INCENDIU va izbucni de la o priză defecta, sau de la un prelungitor de proasta calitate,si care a fost prea mult solicitat.
                     Incendiile puse intentionat au dat batai de cap pompierilor ....
Din nefericire, o familie va rămâne fără acoperis deasupra  capului, acum in prag de iarnă.
Doamne ,Te rugam  iarta-ne si ne ajuta ca sa facem numai Voia Ta ! Apără-ne Doamne, de tot răul si de tot necazul, AMIN! 
                                  Cu dragoste,Maria. 

Iata si Casa de la care a pornit focul : INCENDIU in BALOTESTI. Mai multe case cuprinse de flacari!INCENDIU in BALOTESTI. Mai multe case cuprinse de flacari!

Un incendiu foarte puternic a izbuncnit joi seara in localitatea ilfoveana Balotesti, situata in apropiere de municipiul Bucuresti. Mai multe case dintr-un complex imobiliar din aceasta comuna au fost cuprinse de flacari.

La fata locului s-au deplasat mai multe echipaje de pompieri. Potrivit primelor informatii, se pare ca acest incendiu a fost cauzat de explozia unui generator. Este vorba de niste locuinte din comuna Balotesti, mai precis de complexul rezidential din comună, unde duplexul a luat foc, iar incendiul s-a extins si la casele din imprejurimi.
Opt autospeciale ale pompierilor s-au deplasat la locul incendiului, anunta Realitatea TV. Din cauza ca aceste locuinte sunt foarte apropiate, flacarile s-au extins cu repeziciune. Patru case ar fi fost afectate de incendiu.
Vantul ingreuneaza operatiunile de stingere a focului. Pentru un moment, nu se cunosc date exacte cu privire la victime, dar conform ultimelor informatii se pare ca nicio persoana nu a fost ranita.
                                                    Cu dragoste,Maria.

2 comentarii: