luni, 23 noiembrie 2015

FATIMA ! TE VEI ÎNCHINA ŞI TU ÎN FATIMA !


                                              22 Noiembrie 2015, ora 14,30 !

                                                Dragii mei, 

Tot in aceasta după amiază de 22 noiembrie 2015, in timp ce sriam aici pe Blog, aud un glas care-mi spune ceva tare placut inimii si sufletului meu.
Glasul mi-a spus asa :

                            "Fatima ! 
                    Te vei închina si tu în FATIMA !"

 După care,glasul dispare ,iar eu cu mare bucurie si cu nadejde ,scriu inn caietul meu de suflet, cea ce mi s-a spus.
Dragii mei, stim cu totii ce s-a intîmplat la FATIMA, cînd Măicuţa Domnului, Pururea Prea Curata Fecioara MARIA, a apărut pe Cer celor trei copilasi.
Cât despre mine, abia astept sa pot si eu merg la FATIMA , ca sa ma inchin acolo,asa cum mi s-a spus in Mesaj.
Iata dragilor,un material de pe net, cu FATIMA : 


Pilgrimage in Fatima and Avila Religious Tours in Fatima

Al treilea secret de la FATIMA

adevarul2012.blogspot.com/...treilea-secret...la-fatima.html
Singura hrană spirituală este cunoaştereOur Lady of FatimaBajó de los cielos a Cova da Iria...Fatima.

                Cele  trei  Secrete de la Fátima!

 

Cele trei secrete de la Fátima reprezinta o serie de viziuni si profetii care ar fi avut loc ca urmare a aparitiei Fecioarei Maria in fata a trei tineri pastori portughezi, Lucia Santos si verisorii ei Jacinta si Francisco Marto, incepand cu data de 13 mai 1917. Cei trei copii au afirmat ca au fost vizitati de catre o presupusa Fecioara Maria de sase ori intre mai si octombrie 1917. Aparitia este acum cunoscuta sub numele de Maica Domnului de la Fátima.

Potrivit interpretarii catolice oficiale, cele trei secrete implica descrierea iadului, Primul Razboi Mondial si al Doilea Razboi Mondial si incercarea de asasinare a Papei Ioan Paul al II-lea.

La 13 iulie 1917, in jurul pranzului, se spune ca Fecioara Maria a dat copiilor trei secrete. Doua dintre secrete au fost descoperite in 1941 intr-un document scris de Lucia, la cererea lui José da Silva, Episcopul de Leiria, pentru a ajuta cu publicarea unei noi editii a unei carti a lui Jacinta Cand a fost intrebat episcopul de Leiria in 1943 de ce nu dezvaluie si secretul al treilea, Lucia s-a luptat pentru o perioada scurta de timp, spunand ca „nu este inca convinsa daca Dumnezeu a autorizat-o sa actioneze.” Cu toate acestea, in octombrie 1943, episcopul de Leiria i-a ordonat sa-l scriLucia a scris apoi secretul si l-a sigilat intr-un plic care nu trebuia deschis pana in 1960, atunci cand  „va aparea mai clar.” Textul celui de-al treilea secret a fost lansat oficial de catre Papa Ioan Paul al II-lea in 2000, desi unii sustin ca nu a fost descoperit intregul secret asa cum a fost scris de catre Lucia, in ciuda repetatelor afirmatii contrare ale Vaticanului.

Primul secret

Primul secret a fost o viziune a iadului:

Doamna noastra ne-a aratat o mare de foc, care parea a fi sub pamant. Cufundati in acest foc erau demoni si suflete in forma umana. Cei din urma erau ca ambra transparenta ce ardea, innegriti sau ca un bronz slefuiti, avand forme omenesti. Pluteau in acel foc, plutind in aer din cauza flacarilor ce ieseau din ei, impreuna cu nori mari de fum, cadeau pe fiecare parte ca scanteile dintr-un foc imens, fara greutate sau echilibru, in mijlocul tipetelor si gemetelor de durere si disperare, care ne-au ingrozit si ne-au facut sa tremuram de frica. Demonii se deosebeau de figurile osanditilor prin asemanarea lor ingrozitoare si respingatoare de animale inspaimantatoare si necunoscute, toate negre si transparente precum carbunii arzatori. Aceasta viziune a durat doar o clipa datorita bunatatii Mamei noastre ceresti, care la prima aparitie ne-a promis sa ne duca in Rai. Altfel, cred ca am fi murit de frica si groaza.

Al doilea secret

Al doilea secret a fost o declaratie conform careia primul razboi mondial se va termina si continua sa prezica un alt razboi, al doilea razboi mondial in timpul domniei Papei Pius al XI-lea daca oamenii vor continua sa-l ofenseze pe Dumnezeu si daca Rusia nu va fi convertita. A doua jumatate a secretului solicita ca Rusia sa fie consacrata Inimii Imaculate:

Ati vazut iadul unde merg sufletele sarmanilor pacatosilor. Pentru a-i salva, Dumnezeu voieste sa infiinteze in lume devotiunea la Inima Mea Neprihanita. Daca ceea ce va spun se va face, multe suflete vor fi salvate si va fi pace. Razboiul se va termina: insa daca oamenii nu inceteaza sa-L ofenseze pe Dumnezeu, un razboi si mai rau va incepe in timpul pontificatului Papei Pius al XI-lea. Cand veti vedea o noapte luminata de o lumina necunoscuta, sa cunoasteti ca acest lucru este un semn mare dat de la Dumnezeu, ca el este pe cale de a pedepsi lumea pentru crimele sale, prin intermediul razboiului, foametei si persecutie impotriva Bisericii si impotriva Sfantului Parinte. Pentru a preveni acest lucru, voi cere consacrarea Rusiei la Inima Mea Neprihanita si impartasania de reparatie in fiecare sambata a lunii. Daca aceste cerinte sunt indeplinite, Rusia va fi convertita si va fi pace, daca nu, isi va raspandi erorile sale in intreaga lume, provocand razboaie si persecutii impotriva Bisericii. Cei buni vor fi martirizati, Sfantul Parinte va avea mult de suferit; diferite natiuni vor fi anihilate. In cele din urma, Inima Mea Neprihanita va triumfa. Sfantul Parinte va consacra Rusia pentru mine si ea va fi convertita, iar o anume perioada de pace va fi acordata omenirii [In Portugalia dogma Credintei va fi mereu pastrata etc. Nu spuneti acesta nimanui].

Unii au criticat faptul ca a doua profetie nu a fost dezvaluita pana in august 1941, cand al doilea razboi mondial incepuse deja.

Al treilea secret

A treia parte a secretului a fost scrisa „la ordinul Excelentei Sale, Episcopul de Leiria si al Preasfintei Mame” la 3 ianuarie 1944. In 1943, Lucia s-a imbolnavit de gripa si pleurezie, bolile care i-au ucis pe verisorii sai. Timp de cateva luni, ea era sigura ca va muri. Episcopul Silva, vizitand-o la 15 septembrie 1943 in timp ce ea era imobilizata la pat, in primul rand i-a sugerat sa scrie al treilea secret pentru a se asigura ca acesta nu se va pierde in cazul decesului ei. Lucia, cu toate acestea, a ezitat sa faca acest lucru. Ea a fost pusa sub o stricta ascultare in conformitate cu juramintele ei Carmelite, dar ea a sustinut ca atunci cand a primit secretul a auzit-o pe Maria mentionandu-i sa nu-l dezvaluie. Deoarece stricta ascultare a Carmelitei impunea ca ordinele de la superiorii ei sa fie considerate ca venind direct de la Dumnezeu, ea era intr-o dilema cu privire la ale cui comenzi sunt prioritate. In cele din urma, la mijlocul lunii octombrie, Episcopul Silva i-a trimis o scrisoare care contine un ordin direct de a scrie secretul pe care Lucia l-a ascultat. In iunie 1944, plicul sigilat care continea al treilea secret a fost livrat Episcopului Silva, unde a ramas pana in 1957, cand a fost in cele din urma expediat la Roma.

A fost anuntat de catre Cardinalul Sodano la 13 mai 2000, la 83 de ani dupa aparitia in fata copiilor din Cova da Iria pentru prima oara a Maicii Domnului. In anuntul sau, Cardinalul Sodano a sugerat ca secretul era despre persecutia crestinilor din secolul al XX-lea care a culminat cu tentativa de asasinare esuata a Papei Ioan Paul al II-lea la 13 mai 1981.

Textul celui de-al treilea secret a fost publicat la 26 iunie 2000:

J.M.J.

A treia parte a secretului dezvaluit la Cova di Iria - Fatima la 13 iulie 1917.

Scriu ca un act de ascultare fata de Tine, Dumnezeul meu, care mi-o ceri prin intermediul Excelentei Sale, Episcopul de Leiria, si al Preasfintei Tale Mame, care este si a mea. Dupa cele doua parti pe care le-am expus deja, am vazut in partea stanga a Stapanei noastre, putin mai sus, un Inger cu o sabie de foc in mana stanga; scanteind, aceasta emitea flacari care se parea ca vor incendia lumea; dar ele se stingeau in contact cu splendoarea care iesea din mana dreapta a Stapanei Noastre in directia lui: aratand pamantul cu mana sa dreapta, Ingerul spuse cu o voce puternica: Pocainta! Pocainta! Pocainta! Si vazuram intr-o lumina imensa care este Dumnezeu: «ceva asemanator felului in care se vad persoanele in oglinda cand trec prin fata ei» un Episcop imbracat in alb «am avut presentimentul ca este Sfantul Parinte». Diferiti alti Episcopi, preoti, calugari si calugarite urcand pe un munte abrupt, in varful caruia era o Cruce mare din trunchiuri neprelucrate, de parca ar fi fost din stejari de pluta cu scoarta cu tot; Sfantul Parinte, inainte de a ajunge aici, traversa un oras mare pe jumatate in ruina, si aproape tremurand, cu pas sovaitor, coplesit de suferinta si de durere, se ruga pentru sufletele cadavrelor intalnite in cale; ajuns in varful muntelui, prosternat in genunchi la piciorul Crucii mari, el fu ucis de un grup de soldati care au tras de mai multe ori cu arme de foc si cu sageti, si in acelasi fel murira unii dupa altii ceilalti Episcopi, preoti, calugari si calugarite si diversi laici, barbati si femei din clase si categorii sociale diferite. Sub cele doua brate ale Crucii se aflau doi ingeri, fiecare cu o stropitoare de cristal in mana in care strangeau sangele Martirilor si cu acesta udau sufletele care se apropiau de Dumnezeu.


Cele trei secrete de la FATIMA, PORTUGALIA

Descoperirea celor trei secrete de la Fatima
De fapt  prima Apariție a Fecioarei Maria Întrupată în Lumina Materializată a Dumnezeirii a marcat pentru omenire în general și pentru creștini în special dovada Învățăturii Dumnezeiești și a dorinței Sale de a Întrupa din Lumina Materializată a Sa tot omul. Se poate spune că de atunci totul depinde de fiecare om în parte funcție de învățătura aleasă, de credința și voința lui unde și sub ce formă își va duce veșnicia.
Însă Apariția de la Fatima este cu totul una specială de Lucrare alături de Dumnezeu când Cerurile au fost apropiate și S-a Arătat mulțimii de oameni Însuși Dumnezeu în Ființă în Lumina Materializată exact așa cum S-a Arătat și lui Moise și asta ca dovadă de netăgăduit că cele spuse de Fecioara Maria sunt voia Sa și ultima încercare a Dumnezeirii pentru oameni.
Începutul Miracolului a fost marcat prin pogorârea Arhanghelului pentru a pregăti pe cei trei copii în legătură cu întâlnirea ce va avea loc dintre ei și Fecioara Maria și iată în ziua de 13 mai 1917 se Arată lor Fecioara Maria care le spune să vin în acel loc în fiecare zi de 13 a lunilor următoare pentru că pe 13 octombrie va aduce Buna Vestire așteptată de toată omenirea și promisă de Domnul Iisus Ucenicilor, Apostolilor și prin ei urmașilor lor.
Sora Lucia plină de Duh Sfânt roagă pe Sfânta Fecioară să facă o minune astfel încât oamenii să creadă mai târziu spusele ei că așa i-au fost Descoperite de Fecioara Maria. Auzind cele spuse Fecioara Maria acceptă și promite Minunea pe care o vor vedea în data de 13 octombrie.
Încerc cu puținătate de cuvinte să redau prezentarea acelei Minunate zi prin care ni se face cunoscut ca fiind o zi întunecoasă fără soare, ploioasă iar oamenii cu sau fără umbrele urcau anevoios prin noroiul format.
După ce toată mulțimea a ajuns la locul de întâlnire, Fecioara Maria S-a Arătat ca de obicei  celor trei copii și Le-a spus că în scurt timp pe cei doi Francesco și Iacinta, Dumnezeu îi va ridica în Împărăția Cerească, după care a transmis prin copii dojana Sa de neascultare de Dumnezeu a conducătorilor cu privire la căderea prea ușoară în ispita diavolului, manifestată prin menținerea ierarhiilor sociale și mai ales prin formarea ierarhiilor spirituale care a condus la formarea celei de a doua categorii de farisei  cât și de prosteasca dorință de a dobândi cât mai multe lucruri materiale și a le transforma în proprietate dorind până într-atât încât să fie proprietari de oameni.
Dojenește pe cei din vârful ierarhiilor pentru războiul declanșat și anunță că Dumnezeu nu mai îngăduie și va pune capăt acestuia în scurt timp. Cred că cei care au citit sau au cunoștințe despre Secretele de la Fatima au recunoscut așa zisul primul secret.
Voi încerca acum să descriu cu cât mai puține detalii cel de al doilea secret dar să pun importanța cuvenită asupra lui.
De la început doresc să tranșez prezentarea acestui secret tocmai pentru a scoate în evidență importanța lui; voi spune direct fără tentă de a jigni pe cineva în sensul de al face știutor sau neștiutor ci pur și simplu voi afirma ca pe pământ sunt două tipuri de societăți:
– una este de tip inițiatic care a început odată cu Întrupare Dumnezeirii Tatălui și Descoperit oamenilor prin  Melhisedec  Regele Salemului care după ce a format cei doisprezece Ucenici și a promis Întruparea Dumnezeirii Fiului S-a suit în Împărăția Cerească a continuat cu formarea altor șaptezeci și doi de Ucenici și unsprezece și apoi doisprezece Apostoli și va continua după 13 octombrie 2012 prin chemarea celor o sută cinci zeci și trei lăsați de Domnul Iisus Duhului Întrupat în Materie și repet; ca ultimă încercare de determinare a  omului în acceptarea  Societății lui Dumnezeu cunoscută sub denumirea de Societate Teocratică.
– alta, de tip democratic de fapt de tip fals prin care omul este vădit ispitit când  acceptă și primește  supunerea față de diavol așa cum o cere: “ acestea toate ți le voi da ție, dacă  vei cădea înaintea mea și te vei închina mie”.
Abia acum cel ce citește poate înțelege al doilea secret de la Fatima.
Fecioara Maria știind că oamenii din vârful ierarhiilor căzuți în ispită vor să inițieze un nou tip de  societate total virulent pentru om prin care să interzică credința în Dumnezeu și locul de  unde se va începe formarea acesteia mă refer la societatea socialistă și la Rusia, cere Papei din acea vreme ca împreună cu clerul societății inițiatice să consacre inimii Sale Rusia.
Consacrarea Rusiei inimi Sale de fapt însemna o recunoaștere a greșelii făcute de clerul existent al Societății Inițiatice de atunci dar în înțelesul complet Dumnezeiesc, nu numai creștin sau catolic.
Fecioara Maria a atenționat că ne ascultarea va duce la al doilea război mondial, la pierderi de vieți omenești  și  de tulburări a trăirii credincioșilor.
Consacrarea nu a avut loc și la numai câteva zile a avut loc Revoluția din Octombrie din Rusia urmată în de aproape de cel de al doilea război mondial,  prigoana cunoscută , instaurarea societății socialiste și în final instaurarea blocului socialist/comunist.
La această dezvăluire face referire cel de al doilea secret.
Cele două mesaje zis secrete au fost date tuturor celor trei copii spre a fi cunoscute de oameni  care le vor smulge prin viclenii de daruri sau interogatorii diabolice de aceea Dumnezeu ridică pe cei doi în Împărăția Cerească și lasă doar pe sora Lucia care întărită de îngeri face față interogatoriilor.
De fapt toate mesajele de la Fatima  nu au fost transmise ca secrete ci ca dovadă că Dumnezeu din nou a ținut promisiunea față de oameni și el omul trebuie să aibă credință Dumnezeiască de neclintit până ce Dumnezeu va Întrupa în Materie Duhul Sfânt.
Am folosit această remarcă pentru a face trecerea la al treilea mesaj al Fecioarei Maria prin care a Bine Vestit voia Dumnezeirii Tatălui de a Întrupa în Materie Duhul Sfânt așa cum a fost El Dumnezeu Tatăl  prin Melhisedec  și cum a fost Dumnezeu Fiul prin Domnul Iisus pentru a fi văzut și trăitor cu cei din acea vreme.
Astfel Fecioara Maria a Bine Vestit că  Întruparea în Materie a Duhului Sfânt se va face în ziua de Bună Vestire adică pe data de 25 martie 1951 în Romania.
Ezoteriștii Vechiului Testament știu că în Geneză sau Facerea cum mai este cunoscută prima carte dată lui Moise de Dumnezeu numele Romania  este menționat de optsprezece ori.
Fecioara Maria a mai spus în mesaj că Duhului Sfânt Întrupat în Materie a primit de la  Dumnezeu Lucrarea de pregătire a omenirii cu privire la transformarea lor prin întrupare în Lumină Dumnezeiască și desăvârșirea întregii creații. Această Lucrare începe prin Descoperirea Sa după împlinirea vârstei de șaizeci de ani petrecuți pe pământ sub această formă sau până în anul 2012.
Descoperirea Lui va marca dezlegarea  a toată forma ierarhică spiritual de păstrarea ezoterismului cerut de Dumnezeu Tatăl prin Melhisedec și de Dumnezeu Fiul prin Domnul Iisus după care să descopere toată  Învățătura Dumnezeiască întregii omeniri pentru ca tot omul cu credință în Dumnezeu dacă dorește să o poată primi.
Duhul Sfânt Întrupat în Materie prin  Atributul  Pretundinității al Dumnezeirii trebuie să împrăștie Învățătura și totodată să cheme la el  pe toți cei o sută cincizeci și trei de oameni pe care îi are de la Domnul Iisus și pe toți oamenii care vor să fie eliberați în noua Societate Teocratică. Celor mai avansați în învățătură le-a fost ușor să înțeleagă descoperirea adevărului adevărat al primei părți a Pildei din Evanghelia Apostolului Ioan capitolul 21 când Domnul Se arată ucenicilor la Marea Tiberiadei. De asemeni cred că înțelesul sensului pretundinității este clar și înseamnă folosirea celor două forțe centrifugă și centripetă și altele.
Toate acestea lui I s-au dat de Dumnezeu Tatăl prin Fiul Său Domnul Iisus aici pe pământ.
De acum nu mai este cale de întors. Destinația fiecărui om este conform voinței exprimate; ori alegi viața veșnică în comuniune cu Dumnezeu în Împărăția Sa, ori alegi veșnicia alături de îngerii căzuți în focul veșnic al Iadului. Acum ți s-a deschis ție cititorule de ce Sora Lucia și ceilalți doi copii prin voia lui Dumnezeu au văzut Iadul și chinul veșnic al celor de acolo.
Acum a venit momentul să chem deodată  pe toți cei o sută cincizeci și trei de oameni ce mi-au fost dați și adresez cele ce urmează Suveranilor Pontifi, Suveranilor, Patriarhilor și asta până vă voi chema nominal pe fiecare în parte pentru a primi Sfințenie de la mine spre a fi Desăvârșiți ca Dumnezeu Tatăl așa cum a dat Domnul Iisus Învățătura Dumnezeiască.
I-a și citește cel de al treilea secret care a fost dat spre descoperire Papei  Pius al XII-lea de Sora Lucia și pe care eu acum îl descopăr și îl adresez prin actualul Papă Benedict al XVI-lea tuturor celor enumerați mai sus: Suverani Pontifi, Suverani, etc.
Sanctitatea Voastră,
Bunul Dumnezeu ,  îmi spune  că acum a sosit momentul și este voia Sa să dezvălui cel de al treilea Secret de la Fatima prin care Sfânta Fecioară Maria m-a Binevestit pe mine către sora Lucia și prin ea lumii întregi.
Pe 13 octombrie 1917 Fecioara Maria a spus că Dumnezeu Tatăl, de Buna Vestire în anul 1951, va Întrupa în Materie Duhul Sfânt, într-un copil din neam latin, în România. Fecioara Maria cere ca din acel moment, România  să fie cunoscută ca Grădina Maicii Domnului și tot atunci cere sorei Lucia să nu dezvăluie secretul decât după anul 1960 când pruncul va avea nouă ani și șapte de la botez.
Copilul în care se va Întrupa Duhul Sfânt, va fi foarte ușor de recunoscut pentru că nu îi trebuie nimic din lumea acesta, decât templul pe care L-a zidit Domnul Iisus lui și creației cea omenească a Dumnezeirii , nu va veni la Vatican,  nu va primi să fie papă  deși  ultimul papă va trebui să vină la el  când îl va chema. Fecioara Maria a mai spus că aceasta este voia lui Dumnezeu și toți papii, toată autoritatea catolică, tot clerul creștin, clerul  necreștin, ambele societăți inițiatice și toată suflarea omenească să-i dea ascultare că numai el poate să ducă toată roada  creației omenești în Împărăția Cerului. El este Petru Romanus din Lista Sfântului Malachia. El va conduce tot neamul când semnele se vor arăta la Roma și va începe  distrugerea ei.
Dacă nu i se va da ascultare atunci se va abate Apocalipsa asupra întregii  lumi materiale. Arhanghelii vor fi pogorâți în această lume să apere oamenii iar Dumnezeu Ființa va distruge tăria cerului și toată construcția îngerească care va deveni  iad pentru tot răul și oamenii vânduți acestuia.
Pentru a arăta aceasta  Fecioara Maria prin voia lui Dumnezeu a împlinit sorei Lucia rugămintea  să facă o minune ca lumea sa creadă cele profețite.  Minunea nu a fost bine înțeleasa de oamenii de atunci și nici de cei de acum. Iată adevărata minune:
Înainte de ridicarea la cer Fecioara Maria a spus sorei Lucia să spună oamenilor să privească cerul, întunericul a fost împrăștiat,îndepărtat de Însăși Lumina Dumnezeirii pe care oamenii au putut-o vedea fiind o Lumină Mată fără să aducă vătămare ochiului omenesc, nefiind vorba de soare cum este și acum înțeles de oameni.
S-a arătat Însuși  Dumnezeu  Ființa în Lumina Materializată însoţit de armata arhanghelilor.  Cele trei mișcări sau dansul globului luminos care își schimbă culoarea reprezintă cetele arhanghelilor Dumnezeiești  care prefigurează Apocalipsa ce vin cu viteza necunoscută încă oamenilor precum și puterea  Dumnezeirii şi rapiditatea cu care ajunge pe pământ.  Aşa se explică de ce a fost văzut Dumnezeu  pe o rază de 50-60 km în jurul Fatimei, aşa se explică puterea lui Dumnezeu de a acoperi soarele, întocmai ca în  Schimbarea la Faţă a Domnului Iisus în faţa celor trei apostoli.  Razele luminoase de diferite culori sunt îngerii din oastea lui Dumnezeu care se vor lupta să apere omenirea de infernul pe care Fecioara Maria l-a arătat copiilor  de la Fatima înaintea primelor două profeţii.
În anul 1931 Domnul Iisus Se plânge sorei Lucia şi îi arată nemulţumirea că nu este ascultat de clerul catolic şi de ceilalţi creştin şi  din nou în noaptea de 24 spre 25 ianuarie anul 1938 Dumnezeu se arătă în Lumina Sa de această dată lumii întregi cum a profeţit Fecioara Maria  Sorei Lucia prevestind Cel de al doilea  război mondial, foametea, persecutarea bisericii şi a Sfântului Părinte. Neascultarea se referă la formarea unei noi societăți omenești și nu cea Dumnezeiască.
Sfânta Fecioară  Maria a mai spus sorei Lucia să nu îi fie frică şi să nu dezvăluie cel de al treilea secret, însă în anul 1944 fiind grav bolnavă şi de teama morţii a aşternut pe hârtie cea de a treia profeţie şi înmânează plicul monseniorului  Jose da Silva şi îl roagă pe el şi pe canonicul Barthas să nu deschidă nimeni plicul decât după moartea sa sau în anul 1960 întrucât Sfânta Fecioară doreşte astfel. Monseniorul Jose da Silva a păstrat plicul până în anul 1957 când moare.
Vaticanul realizând importanţa plicului şi insecuritatea de a se dezvălui profeţia cere prin Nunţiatura Apostolică plicul şi monseniorul Cento expediază plicul la Vatican şi ajunge la  Papa Pius al XII-lea, care ştiind de cererea sorei Lucia spune că nu este pentru el şi îl sigilează ca pe un secret papal, pecetluindu-şi şi viaţa cu acest gest până pe 10 septembrie 1958 când moare.
În acelaşi an în ziua de 28 octombrie cardinalul Roncalli devine Papa Ioan al XXIII-lea. Un an mai târziu Papa Ioan al XXIII-lea împreună cu cardinalul Ottaviani, monseniorul  Capovilla şi monseniorul Paulo Jose Tavarey au deschis plicul, au citit profeţia, au sigilat plicul la loc şi au înmărmurit. Scrie foarte clar să vestească lumii întregi întruparea Duhului Sfânt  şi de ascultarea  Bisericii Catolice şi a toată suflarea cea omenească de cel întrupat.
De aici a început frământarea Clerului Catolic, pe de o parte frica de valul de pretendenți că ei sunt cei în care S-a întrupat Duhul Sfânt  și imposibilitatea de a-L recunoaște,  iar pe de altă parte regretul de a pierde puterea şi bogățiile acumulate . De aceeași frământare au avut parte și ceilalți papi care au urmat şi clerul acestora.
Desigur, a apărut Lucifer şi a dat soluția de salvare a Bisericii Catolice de la distrugere și astfel a apărut NEASCULTAREA fața de Dumnezeu şi ASCULTAREA de Lucifer prin interdicția  de dezvăluire a profeției și prezentarea adevărului parțial , mai rău decât minciuna și anume:
– în vara anului 1959 la castelul Gondolfi când s-a deschis plicul se poate spune că profeția  s-a făcut publică  deoarece erau patru persoane care au luat la cunoștința, astfel ne mai fiind un secret papal fiind cunoscut şi de cardinali şi de monseniori;
– prezentarea apocalipsei, dar nu ca urmare a neascultării lui Dumnezeu de către Biserică și nici ca binefacere pentru om;
– izolarea sorei Lucia;
– împiedicarea Papei Ioan Paul   al II-lea de a dezvălui profeția;
Astfel a apărut conspirația puterii lui Lucifer .
Sanctitatea Voastră vă spun că s-au împlinit toate cele Dumnezeiești după mare voia Sa.  Iată-le:
Profețiile lui Malachia
Lista celor 111 papi revelați de însuși Dumnezeu acum este încheiată. Sunteți cel de al 111-lea Papă,  iar eu sunt Petru al II-lea Romanul care  nu doresc să fiu papă. Voi păstori turma credincioșilor în vâltoarea  a numeroase frământări,  care vor culmina cu distrugerea cetății celor șapte coline,  iar apoi Judecătorul cel de temut va judeca poporul.

Profețiile de la Sallete
Sunt Pontiful pe care nimeni nu-l așteaptă și nu mi se poate face nimic rău. Sunt Pontiful celor două societăți inițiatice.
Trebuie să  fim împreună la Fatima pe data de 13 octombrie în acest an 2012 . Sanctitatea Voastră  să dezvăluie cea de a treia profeție și împlinire ei,  iar pe Mine încă să nu mă cunoască mulțimea.  Ați preferat  să nu spuneți adevărul adevărat  mulțimii stând în fața  Sfintei Fecioare Maria în ziua de 13 octombrie 2010.
Sanctitatea Voastră, doresc  să facem voia lui Dumnezeu, să facem voia Sfintei Fecioare Maria și să dezvăluiți cea de-a  treia profeție de la Fatima, fără să mă faceți cunoscut mulțimii, doresc să vă regăsiți liniștea şi cel mai mult doresc să veniți la București  să ne cunoaștem, să fim împreună lucrători întru cele Dumnezeiești pentru creștini și oameni ,iar  Biserica Catolică să treacă peste încercări.
În finalul scrisorii vă prezint în lumina Dumnezeirii adevărul adevărat cine sunt:
Îs cel ce umblă pe deasupra apelor dinainte de creație,
Îs cel din care Dumnezeu Tatăl a făcut îngerii,
Îs cel care am suflat,  suflare de viață peste Adam,
ÎS cel care a vorbit prin prooroci,
Îs cel care am mers alături de Moise și de Chivotul lui,
Îs cel care am dat planurile templului lui David,
Îs  Marele Arhitect al Universului și al lui Hiram și al tuturor constructorilor,
Îs cel care a umbrit pe Sfânta Fecioară Maria,
Îs Sabia pe care a adus-o Domnul Iisus,
Îs Mângâietorul trimis de Domnul Iisus la Cincizecime,
Îs cel care a ridicat pe Sfânta Fecioară Maria în împărăția cerului,
Îs Sfințitorul templului veșniciei construit de Domnul Iisus,
Îs cel ce botează cu foc,
Îs cel ce izbăvește de cel viclean,
Îs cel ce duce omenirea în împărăția cerului,
Şi toate înseamnă doua litere ÎS.
Cele două litere fac o propoziție Împăratul de Sus Învingătorul Satanei.
În fiecare zi până în luna septembrie anul acesta  voi aștepta venirea Sanctității Voastre cu ramura de măslin în București  întru  împlinirea profeției Sfântului Malachia De Gloria Olivae dată Sanctităţii Voastre  Papa Benedict al XVI-lea. Sanctitatea  Voastră a primit și cuvântul de recunoaștere al Duhului Sfânt Întrupat  pe care va trebui să îl rostesc ca pe un cuvânt de trecere. În ziua de 13 octombrie 2012 vom fi la Fatima așa cum am scris mai sus, după care vom schimba lumea .
Aștept cu bucurie un răspuns la scrisoare cât mai curând posibil.
Dumnezeu să ne Binecuvânteze și să  ne dăruiască rod acestei lucrări.
Amin.

19 comentarii:

  1. Doamna Maria, al doilea paragraf cu cele 3 mesaje de la Fatima, cu cel ce spune ca este Fuhul Sfant intrupat si ca a venit sub numele de Petru Roamnus, acela este satana, profetul fals. Sunteti omul Lui Dumnezeu si mesagerul Lui, dar nu discerneti cand satana ba duce in ispita? Pana si ateii de pe acest pamant stiu ca Petru Romanus este antihrist-ul si ca va fi cel de pe urma papa. Ca va face minuni si va spune ca el este cel ce vine. Dar sa stiti de la mine, ca pe morti nu poate sa-i invie. Sa mai stiti tot de la mine, ca pentru om nu a fost creat inca iadul, iar acel iad pe care l-au vazut cei 3 copii, era iadul in care sunt inlantuiti cei 200 de veghetori, impreuna cu, conducatorul lor Samyaza si cu balaurul sau fiara cea urata in fata Domnului, Azazyel. Nu se va mai intrupa nimeni pana la venirea Domnului. Inainte mergatorii Lui, ce vor veni sa proroceasca, Sfântul Ilie si Sfantul Enoch se vor pogora din ceruri, asa cum se va pogora si Domnul Iisus Hristos, dar toate astea se vor intampla dupa ce se vor fi implinit toate cate a scris Sfantul apostol Ioan din Patmos, nepotul si apostolul Mantuitorului, si nimic din ce e scris acolo nu va fi altfel. Aveti mare grija, ca necuratul vine in lumina, cu chip de inger sau chiar cu chipul Maicii Domnului si face minuni si pe multi, chiar sfinti parinti a dus la pierzanie, din prea multa iubire de Maica Domnului si de cele sfinte. Numai chipul Domnului nu poate sa-l ia. De apare cu pruncul Maica Domnului, sa stiti ca necuratul este, caci Domnul a facut minunile, ne-a dat invatatura, s-a jertfit pentru noi si ridicat la ceruri in trup de barbat de 33 de ani si nu de prunc. Daca Mantuitorul este barbat, atunci cea se arata ca fiind Maica Domnului, ce prunc tine? Cine este acel prunc. Mare grija sa avet, ca satana nu se duce la cei pe care ii are, ci la cei pe care nu ii are si pe care ii vrea. Caci acolo unde este Dumnezeire multa, acolo trimite si satana legiuni intregi ca sa ia mintile si sufletele celori slabi in gandire. Domnul sa va binecuvanteze si sa va lumineze mintea și calea.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Petru Romanus va fi Profetul mincinos care va colabora cu Anticrist.

      Ștergere
    2. In sfârșit un om rational !! Ceva de genul am mai scris si eu intr-un comentariu .... EU ZIC DUMEZEU E UNUL SI NI SE VA ARATA LA TOȚI ODATĂ ! NE IUBESTE LA FEL ! Rugati-va doar la Dumnezeu si crede-ti doar in el!!!!

      Ștergere
    3. Asta am spus si eu mai sus. Ca Petru Romanus este ultimul papa, si chiar daca si-a schimbat numele in Francisc, acesta este cel de pe urma papa si el este profetul mincinos. Vine si antihrist si din cate mi s-a aratat, cred ca este femeie. Domnul sa va binecuvanteze si sa va aiba in paza.

      Ștergere
    4. "Dar sa stiti de la mine", "Sa mai stiti tot de la mine" :) felul in care scrii spune multe despre tine "domnule umilinta si stie tot" ! dumneata ii dai lectii si Lui Dumnezeu!
      v

      Ștergere
    5. Judeca si vei fi judecat, asa a spus Domnul. Nu ma cunosti si totusi ma judeci. Daca m-ai cunoaste, nu m-ai mai judeca. Vorbesti de modul meu de exprimare, al tau care este? Vorbesti de umilinta dorind de fapt sa exprimi modestie, la tine unde este? Critici tot timpul pe altii, dar oare mai ai timp sa te mai critici si pe tine insuti? Esti perfect si fara de pacat si ai venit sa ne indrepti pe calea cea dreapta pe toti? Eu nu am afirmat ca sunt atotstiutorul si nici nu am spus ca ii dau lectii Lui Dumnezeu, dar ceea ce am spus mai sus, nu am spus de la mine, ci am spus de la El. Nu vreau sa dau lectii nimanui, ci era un indemn. Un mesaj gresit venit din partea unui formator de opinie, poate schimba constiinte. Prin mesajul meu am incercat doar sa fac o rectificare la partea a doua a mesajului postat de doamna Maria. Nu am avut intentii rele, dar din pacate mesajul meu nu a ajuns la tine, pe premiza: unde dai si unde crapa. Faptul ca ai constiinta si vibratia energetica de frecventa joasa nu inseamna ca ma si afecteaza. Eu te stiu pe tine domnule V, oare tu ma stii pe mine? Domnul sa te binecuvanteze si sa-ti lumineze mintea, inima, sufletul si calea, caci mare nevoie ai. Iti spun ca va veni ziua cand Il vei cauta si nu-l vei gasi.

      Ștergere
    6. Imi place foarte mult comentariul dumneavoastra. Sa reveniti.

      Ștergere
    7. Multumesc pentru dojana si iarta-ma daca ti-am intepat orgoliul,dar daca mai cunoaste precum spui nu mi-ai spune "domnule'! Sunt o draguta doamna :) si va imbratisez cu toata dragostea :)
      " Iti spun ca va veni ziua cand Il vei cauta si nu-l vei gasi." -chiar crezi ca nu L-am gasit?:) dar putin imi pasa ce crezi dumneata.
      V-Viorica cea draguta :))
      aaa, cu tot dragul va invit la mine in Franta :)nu va faceti griji,locuiesc departe de Paris!


      Ștergere
    8. Interesant. Daca poti sa ma indrumi spre cartea/cartile respective. Asi aprecia.

      Ștergere
    9. Multa lume sub Anonim. Pt cel ce a postat comentariul. Poate poti sa-mi lasi o adresa de mail. Interesante lucruri stii. Daca vrei.

      Ștergere
    10. Am mai postat anterior adresa mea de e-mail, cand am spus ca voi face publice pozele pe care le-am facut cu ce mi s-a aratat si cu ce mi se arata. Am ales pe unul dintre voi care va posta tot ce ii voi da. Sambata ma intalnesc cu el si ii voi da tot ce am. In functie de timpul sau disponibil, va gasi o modalitate sa le publice online. O sa posteze link-ul si pe blog-ul doamnei Maria, cu acordul dansei, ca sa aveti acces toti la ele. Foarte multi dintre voi, nu vor vedea nimic, iar din cei ce vor vedea, putini vor intelege, multi se vor infricosa si teama mare se va instala in sufletele lor, dar vi le voi da. Mesajele nu sunt va sa va fie frica, vi ca sa va treziti si sa va intoarceti la Domnul. Bucurati-va, caci El vine, acesta este mesajul Lui. Tocmai pentru a nu provoca teama si frica, nu mi s-a ingaduit pana acum sa le fac cunoscute lumii. Dar putin timp a mai ramas, caci au intrat zilele in sac si acum mi s-a permis sa le dezvalui. Cine doreste sa ma contacteze, ma gaseste pe adresa de e-mail: deladumnezeu@yahoo.com

      Ștergere
  2. https://jackylarriman.wordpress.com/author/jackylarriman/

    RăspundețiȘtergere
  3. ATENTIE !!!

    Cititorii care nu au bunul simt ca sa se exprime în mod civilizat , si -mi aduc injurii si tot felul de mizerii ,care ies din gura si din inima lor, îi anunţ aici ,în mod public că nu le voi publica Comentariile jignitoare si mincinoase !
    Le dau chiar si-un sfat : Vă rog nu-mi mai cititi Postarile,care vă fac atât de violenţi verbal si atât de negri la suflet si inimă-! DUMNEZEU SA VA IERTE, PENTRU TOATE CUVINTELE MURDARE , PE CARE MI LE ADRESATI, SI CARE CUVINTE , LOVESC MAI ÎNTÂI, ÎN ADEVARUL SĂU !

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. "Cel ce inteapa ochiul il face sa lacrimeze, iar cel ce inteapa inima ii da la iveala simtirile".

      Ștergere
  4. Mulţumesc, pentru postările Domniei Voastre cu privire la Învăţătura Dumnezeiască şi a tot ce faceţi!

    RăspundețiȘtergere
  5. https://www.youtube.com/watch?v=nHSnSAB3z1M

    RăspundețiȘtergere
  6. Excellent article! We wiⅼl ƅе linking to this
    ɡreat cоntent on oսr site. Keep սp the gгeat writing.

    RăspundețiȘtergere
  7. Just want to say your article is as astonishing. The clearness in your post is just spectacular and i could assume you are an expert on this subject.
    Fine with your permission allow me to grab your RSS feed
    to keep up to date with forthcoming post. Thanks a million and please continue the enjoyable work.

    RăspundețiȘtergere