sâmbătă, 14 noiembrie 2015

PARIS ! FRANŢA LUMINEAZĂ !!! O EXPLOZIE MARE , SI MAICA DOMNULUI PE CER !

                                        14 Noiembrie 2015, ora 7,50 dimineaţa !

                                              Dragii mei, 

În aceasta dimineaţă,când m-am trezit după doar 4 ore de somn, vad  sub plafon deasupra patului meu,ceva ca o umbra, care pulseaza încontinuu.
Închid ochii, pentru că eu asa văd majoritatea Minunilor, si astfel ,văd o dungă neagra sub un Cer de noapte.
Dunga neagra era mare ,atât cât puteam cuprinde eu cu ochii ,pe bucatica de Cer ,de deasupra mea.
                                                                                                                  
                                                                                                                                                                                                                      .
Dunga neagra se topeste precum zăpada in palma noastra, si rămâne un bleu senin, un bleu ca de oglindă, pe care văd două Litere mari de -o schioapă !
Aceste Litere mi-au fost descoperite, una câte una.
Nu stiu daca era începutul unui cuvânt, mijlocul lui sau sfarsitul cuvantului, deoarece ,partea din stanga literelor, precum si cea din dreapta lor, au rămas tot în întuneric.
Aceste litere erau :

                                  R I                   ...

 Erau două litere mari, de circa10 -15 cm înălţime,,si scrise foarte tare îngroşat, de circa 2 cm. Culoarea era aurie, precum aurul topit; totul se intampla la Sud -Est.
După ce mi s-au arătat aceste litere în aceasta conjuctură, întreb în sinea mea: dar oare ce inseamnă?
Iar răspunsul, a venit în clipa următoare, când un glas a spus:
                    "Paris !
Iar un altul completează :
                     Franţa  luminează !"

În această clipă,văd dragii mei spre Est, mai sus decât mine ca şi altitudine, văd sub un Cer ca un amurg, departe de locul unde sunt eu, ca atunci când privim în zare ca să vedem ceva, văd niste constructii care se terminau cu niste turnuri, precum acelea de la fabrici, sau Centrale nucleare. Doar aceste turnuri înalte le vedeam mai bine, in rest, erau niste clădiri joase sub aceste turnuri.
În mijlocul acestor turnuri, are loc o primă Explozie mare, care ridică sunb Cerul ca un amurg, un nor imens, gros de fum, un nor de fum gros ,ca o spirală.
Nu stiu dacă a fost o singură EXPLOZIE sau mai multe, deoarece norul spiralat de fum gros, era foarte înalt si acoperise tot câmpul meu vizual.
La doar 10 secumnde ,apare  sub plafonul camerei mele, MAICA  DOMNULUI, care arăta aşa :
                      Maica Domnului Oranta - acrilic pe lemn de tei, 28 cm diametrul.
Maica  Lui Dumnezeu arăta exact ca in aceasta Icoana Sfanta, numai că, avea alb orbitor în jurul Său si nu bleu.
Totul era cuprins ca şi aici, într-un pătrat negru, într-un pătrat îndoliat. 
Dragii mei, stim cu toţii ce s-a intamplat în PARIS, asta noapte! 
Au avut loc  mai multe Atentate teroriste,în care au fost ucisi cu sânge rece , peste 120 de oameni ,iar alte sute, sunt ranite grav si extrem de grav. Un adevarat masacru! 
Acest ATENTAT dragilor, din noaptea de 13 -14 noiembrie ,eu l-am prevazut din nefericire ,încă din 4 aprilie 2015.
Sunt atât de tristă, pentru ceea ce s-a intamplat în Franta, că toata noaptea nu am dormit; am stat si m-am rugat pentru sufletul acelor oameni nevinovati,care au fost executati în mod barbar, precum si pentru cei care sunt ,grav si extrem de grav raniţi.
Dragii mei, si atunci, ca şi acum ,eu mi-am facut datoria de a publica ceea ce mi se arată.
Mă rog la BUNUL  DUMNEZEU si la MĂICUŢA  DOMNULUI, ca sa fim apăraţi si ocrotiti, de tot raul si de toata suferinţa.
Doamne, ajută-ne si ne binecuvintează!
                                          Cu dragoste, Maria. 
      

13 comentarii:

  1. DUMNEZEU sa va binecuvanteze.DOAMNE odihneste-i in pace.

    RăspundețiȘtergere
  2. DUMNEZEU sa va binecuvanteze.DOAMNE odihneste-i in pace.

    RăspundețiȘtergere
  3. dumnezeu sa ne ocroteasca de orce rau .si pe dv sa va binecuvinteze.va rog pt romania va fi ceva rau dupa toate aceste nenoroci?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Cei care au si vor avea DRAGOSTE si CREDINŢĂ in inimă si-n suflet, vor fi ocrotiti cu toti cei dragi si scumpi sufletului lor !

      Ștergere
  4. este posibil ca aceasta viziune sa aibe legatura cu aceasta ? http://mariaghiorghiu.blogspot.ro/2015/11/pericol-un-cer-de-foc-ca-un-apus-de.html

    RăspundețiȘtergere
  5. Vor fi incoltiti jihadistii de fortele de ordine franceze. Din disperare, vor detona o incarcatura nucleara improvizata, sau vor face un atentat la o centrala nucleara, unde vor detona un reactor nuclear. Franta este a 4-a forta ce detine arme nucleare din lume. Are printre cele mai multe centrale nucleare din lume. Este singura tara de pe planeta care a construit centrala atomica si dezvolta o tehnologie prin care incearca sa creeze fuziunea nucleara, adica un soare mic, care sa genereze energie verde, curata, care ar putea sa alimenteze toata planeta cu energie gratuit timp de 1000 de ani. Incidentul nuclear va avea loc maine sau poimaine, daca nu cel mult de azi in 8 zile. Dumnezeu sa ne ierte si sa ne aiba in paza. Vine urgia!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. La începutul anului, in Ianuarie 2015, în binecunoscuta revista “The Economist” a apărut o copertă care i-a derutat pe mulţi. Pe aceasta coperta apare scris "World in 2015" si o gramada de imagini (la prima vedere par ciudate, fara o legatura intre ele).
      In stanga jos se pot observa 2 numere: 11.5 si 11.3 ; stergang punctele: 115 113 -> 115113 -> 13.11.15 --> coincidenta? Eu nu cred in coincidente.
      In dreapta sus se poate observa un nor de la o explozie nucleara si o racheta. Iar ne lovim de coincidente ?
      Va las sa va delectati singuri cu aceasta imagine cat si cu niste explicatii (site-ul este in lb. engleza):
      http://vigilantcitizen.com/vigilantreport/economist-2015-cover-filled-cryptic-symbols-dire-predictions/#!prettyPhoto

      Ștergere
  6. Acest comentariu a fost eliminat de autor.

    RăspundețiȘtergere
  7. Anonim13 noiembrie 2015, 20:16
    21-22 noiembrie este inceputul sfarsitului. Chiar daca nu veti vedea in acele zile nimic, sa stiti ca a inceput, caci multe se intampla si sunt nevazute omului, dar cand sunt vazut, deja e prea tarziu. Pe 23 decembrie vine urgia. Pe 15-16 noiembrie o sa fie ceva, nu pot sa va spun dar veti afla.( sa credem ce a publicat acest anonim pe pagina dumneavoastră ?)

    RăspundețiȘtergere
  8. Nu stiu de ce am senzatia că aceia care pleaca in cealalta dimensiune in aceste vremuri de mare schimbare si-au asumat misiunea aceasta ca sa ne faca sa ne trezim, ca indivizi si ca societate umana, si sa ne schimbam fundamental. Din interiorul noastru spre exterior, de la micro la macro, de la individ la umanitate. Daca am avea curaj sa ne uitam in interiorul nostru cu onestitate, daca am corecta neiubirea, neiertarea, orgoliul si alte uratenii pe care le gasim acolo, s-ar schimba totul de la sine. Numai ca noua ni se pare ca doar ceilalti sunt vinovati si defecti si ne multumim sa aratam cu degetul spre ceilalti. Sa ne uitam in ochii nostri in oglinda, sa ne dam seama ca suntem picaturi care alcatuiesc un ocean, si ca, daca picaturile sunt murdare, oceanul nu are cum sa fie curat.

    RăspundețiȘtergere
  9. Seicul Omar Bakri din Liban amenință România cu atentate. El pretinde că România a fost pământ musulman și de aceea trebuie ca steagul islamic să fie peste tot.
    “Odată ce Islamul a intrat pe un tărâm, acesta devine islamic şi musulmanii sunt obligaţi să-l elibereze într-o zi. De exemplu, Spania este pământ islamic, la fel şi Europa de est: România, Albania, Macedonia, Serbia, Kosovo şi Bosnia. Din cauza trupelor sale din Afganistan şi Irak şi din cauza colaborării sale militare cu Israelul, Bulgaria devine şi o ţintă legitimă. Noi credem că putem face atentate în inima Bulgariei. Putem să facem acest lucru şi în România şi în alte state. Asta depinde de tactica şi de strategia concretă”, a precizat Omar Bakri într-un interviu pentru www.24chasa.bg, preluat de ganduridinierusalim.com.

    RăspundețiȘtergere
  10. Sa ne zică și noua acest șeic în ce perioada a fost România noastră stat islamic?în istoria noastră nu este Precizat asa ceva!sa își vadă de treaba lui acolo,prea mult rău fac acești oameni și pur și simplu nu înțeleg scopu lor..nu am sa înțeleg niciodată cum le poate face placere sa ucidă alți oameni:(

    RăspundețiȘtergere